Νέος - Newbe
Συντονιστής: Διαχείριση
Νέος - Newbe
καλησπέρα κ από μένα ...
ελπίζω όλοι καλά κ ασφαλές πτήσεις (",)
διάβασα το FaQ k περιμένω να στρώση λίγο η γραμμή το νετ σπίτι για να το περάσω
κ ελπίζω χωρίς προβλήματα να συνδεθώ ονλινε...
έχω το Logitech Force 3D Pro
ελπίζω να είναι πλήρως λειτουργικό με το Falcon
τουλάχιστον στο Flight Simulator παίζει τελεία ...
Φιλικά
Γιώργος
GrizX3
ελπίζω όλοι καλά κ ασφαλές πτήσεις (",)
διάβασα το FaQ k περιμένω να στρώση λίγο η γραμμή το νετ σπίτι για να το περάσω
κ ελπίζω χωρίς προβλήματα να συνδεθώ ονλινε...
έχω το Logitech Force 3D Pro
ελπίζω να είναι πλήρως λειτουργικό με το Falcon
τουλάχιστον στο Flight Simulator παίζει τελεία ...
Φιλικά
Γιώργος
GrizX3
Predator Raptor
-
Damian77bmf
- Επικοινωνία:
Χαιρετώ και εγώ με την σειρά μου όλα τα μέλη του φόρουμ. Έκανα το "λάθος" να παρακολουθήσω μια συζήτηση των μελών στο TS και πρέπει να ομολογήσω ότι μου έπεσαν τα αυτιά. Εύχομαι μια "γρήγορη" προσαρμογή και σύντομα στον αέρα.
ΥΓ. Έχω το cyborg evo RF2.4 και ήταν αρκετά συμβατό με το F4, έχω κάτι μικροπροβληματάκια με το setup, αλλά θα τα καταφέρω που θα πάει.
ΥΓ. Έχω το cyborg evo RF2.4 και ήταν αρκετά συμβατό με το F4, έχω κάτι μικροπροβληματάκια με το setup, αλλά θα τα καταφέρω που θα πάει.
ΟΥ ΠΟΣΟΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ
Διότι εμείς, σε αντίθεση με τους βαρβάρους, ουδέποτε μετρήσαμε τον εχθρό στην μάχη
Διότι εμείς, σε αντίθεση με τους βαρβάρους, ουδέποτε μετρήσαμε τον εχθρό στην μάχη
καλώς ήρθατε και οι 2. καλό το πέσιμο στα αυτιά ή κακό;Damian77bmf έγραψε:Χαιρετώ και εγώ με την σειρά μου όλα τα μέλη του φόρουμ. Έκανα το "λάθος" να παρακολουθήσω μια συζήτηση των μελών στο TS και πρέπει να ομολογήσω ότι μου έπεσαν τα αυτιά. Εύχομαι μια "γρήγορη" προσαρμογή και σύντομα στον αέρα.
-
Damian77bmf
- Επικοινωνία:
Σίγουρα η πρώτη μου εμπειρία δεν περίμενα να είναι μια αντιπαράθεση μελών της "ίδιας" ομάδας... αλλά προφανώς οι λόγοι την αιτιολογούν. Από την άλλη πήρα μια ιδέα του επιπέδου που υπάρχει και είναι πραγματικά υψηλό!Cipher έγραψε:καλώς ήρθατε και οι 2. καλό το πέσιμο στα αυτιά ή κακό;Damian77bmf έγραψε:Χαιρετώ και εγώ με την σειρά μου όλα τα μέλη του φόρουμ. Έκανα το "λάθος" να παρακολουθήσω μια συζήτηση των μελών στο TS και πρέπει να ομολογήσω ότι μου έπεσαν τα αυτιά. Εύχομαι μια "γρήγορη" προσαρμογή και σύντομα στον αέρα.
ΟΥ ΠΟΣΟΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ
Και πού να ακούσεις εμένα με τον GAS....Damian77bmf έγραψε:Σίγουρα η πρώτη μου εμπειρία δεν περίμενα να είναι μια αντιπαράθεση μελών της "ίδιας" ομάδας... αλλά προφανώς οι λόγοι την αιτιολογούν. Από την άλλη πήρα μια ιδέα του επιπέδου που υπάρχει και είναι πραγματικά υψηλό!
Welcome!!
-
Damian77bmf
- Επικοινωνία:
Δεν παρεξηγώ, ίσα ίσα που αρέσκομαι στη ιδέα ότι αντιμετωπίζεται το όλο θέμα με σοβαρότητα! Όλα καλά... το μονο πρόβλημα είναι ότι για ακόμη μία φορά έχει κολλήσει το κατέβασμα του OF... θα κατέβει... που θα πάει, θα κατέβει.
ΟΥ ΠΟΣΟΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ