Ζητώντας συγνώμη από τον συντάξαντα το πόστ προσθέτω το link του EMF
EMF
Συντονιστές: the_ripper, Arty, KERVEROS, Διαχείριση

min ksexnas oti olla afta ginontai ston elefthero xrono tou kathenosArty έγραψε:ΕΕΕΕΕ συγνώμη αλλά όταν κάνεις τέτοια post το διαβολάκι μέσα μου ξυπνάει....
Το Forum απ'ότι βλέπω είναι νεκρό.
Δηλ τόσο καλοί είναι οι developers μας που δεν χρειάζονται βοήθεια πουθενά και απο πουθενά?
Ή τόση εμπειρία υπάρχει πλέον από το ΑΤΟ που όλα πάνε νεράκι?
Και τέλος καλό θα ήταν για να μας φύγει η αγωνία να βλέπαμε κανα Screen shot.... ;Και όχι post όπως 20% terain 80% Database κ.λ.π. γιατί δεν μπορούμε να εκτιμήσουμε.
Χρονικά κάτι να έχουμε να ελπίζουμε?????
Μην μας τρέχουν τα σάλια τσάμπα.....
Arty out...

se pianoumescorpion έγραψε:apo mia mikrh syzhthsh pou eixa me ton acid to EMF tha arghsei arketa kai o monos prosanatolismos mas einai to ATO ayth thn stigmh .to EMF einai megalo project .Arty mexri na bgei to emf tha eisai kata ena xrono megalyteros me pianeis![]()

Arty έγραψε:Εγώ το έπιασα πριν το πετάξεις.
Γι'αυτό και φωνάζω να μαζετούμε να το κάνετε χεχεχεχε....
Με το ΑΤΟ είναι μάταιο να συνεχίζουμε.
Επίσης είναι λανθασμένο να έχουμε τόσο λίγα Human Resources και 2 project ταυτόχρονα.
Καταλαβαίνω ότι είναι τεράστιο Project και θέλει πολύ χρόνο. Αλλά θέλει και πολλά άτομα - χώρες. ΠΧ στην κάθε χώρα στα objects-tiles-terain μπορούν να βοηθήσουν οι αντίστοιχες μοίρες από τις αντίστοιχες χώρες.
Έπίσης θέλει και μια ανοιχτή πρόσκληση προς όλους τους developers. Βeta testing από το πρώτο κιόλας σημείο. Έτσι θα χτιστει στο π&φ.
Αν είναι να το κάνουν τα ίδια άτομα που κάνουν το ΑΤΟ και άντε κανα 2-3 παραπάνω ζήσε μουλάρι να φας κριθάρι... δεν θα τελειώσει ποτέ. Και άσε που αν βγει κάτι θα είναι μόνο Ελλάδα Τουρκία τα καλά οι υπόλοιπες χώρες θα είναι με τα εντελώς βασικά. Δεν θέλω να πω ότι τα παιδιά δεν κάνουν φοβερή δουλεια (Περεξηγησιάριδες) άλλο θέλο να πώ ότι είναι για τα μπαάνια....χεχεχε
όχι σοβαρά είναι πολύ μεγάλη δουλειά, θα φτύσουν αίμα για να το βγάλουν. Εγώ που δεν έχω ιδέα και μόνο που το σκέφτομαι παθαίνω....
Καλό κουράγιο στα παλουκάρια και αναμένουμε το μάνα εξουρανού γραμής ηλεκτρονικής πίστεως δεήσομεν και ανω σχόμεν τας καρδίας ημών ακούγοντες και προσδοκόντες τα τον μουγκρισμόν των μηχανών αυτών εις πλήρην χρήσην μετακαύσεως...
AMHN
Arty out...

Δεν μπορώ να κάνω ησυχία. Πως να κάνω ησυχία... πετάν με CCIP τις μπόμπες τους...αυτό εκείνο 100 χώρες - photo terain - νεα skin - κ.λ.π. κ.λ.π.raptor έγραψε:Arty έγραψε:Εγώ το έπιασα πριν το πετάξεις.
Γι'αυτό και φωνάζω να μαζετούμε να το κάνετε χεχεχεχε....
Με το ΑΤΟ είναι μάταιο να συνεχίζουμε.
Επίσης είναι λανθασμένο να έχουμε τόσο λίγα Human Resources και 2 project ταυτόχρονα.
Καταλαβαίνω ότι είναι τεράστιο Project και θέλει πολύ χρόνο. Αλλά θέλει και πολλά άτομα - χώρες. ΠΧ στην κάθε χώρα στα objects-tiles-terain μπορούν να βοηθήσουν οι αντίστοιχες μοίρες από τις αντίστοιχες χώρες.
Έπίσης θέλει και μια ανοιχτή πρόσκληση προς όλους τους developers. Βeta testing από το πρώτο κιόλας σημείο. Έτσι θα χτιστει στο π&φ.
Αν είναι να το κάνουν τα ίδια άτομα που κάνουν το ΑΤΟ και άντε κανα 2-3 παραπάνω ζήσε μουλάρι να φας κριθάρι... δεν θα τελειώσει ποτέ. Και άσε που αν βγει κάτι θα είναι μόνο Ελλάδα Τουρκία τα καλά οι υπόλοιπες χώρες θα είναι με τα εντελώς βασικά. Δεν θέλω να πω ότι τα παιδιά δεν κάνουν φοβερή δουλεια (Περεξηγησιάριδες) άλλο θέλο να πώ ότι είναι για τα μπαάνια....χεχεχε
όχι σοβαρά είναι πολύ μεγάλη δουλειά, θα φτύσουν αίμα για να το βγάλουν. Εγώ που δεν έχω ιδέα και μόνο που το σκέφτομαι παθαίνω....
Καλό κουράγιο στα παλουκάρια και αναμένουμε το μάνα εξουρανού γραμής ηλεκτρονικής πίστεως δεήσομεν και ανω σχόμεν τας καρδίας ημών ακούγοντες και προσδοκόντες τα τον μουγκρισμόν των μηχανών αυτών εις πλήρην χρήσην μετακαύσεως...
AMHN
Arty out...
Nomizo oti o Acid tha ta exei skeftei auta poly prin apo esena!Opote kane ypomonh kai yshxia!!!
![]()
![]()
Mhpos xreiazesai adeia???![]()
![]()
![]()