@Boss: Φασούλι Φασούλι θα το γεμήσουμε το σακούλι.(Αυτό πάει για τον Thundercat)
@GRaecuS: Ρε Βασιλάκι τι θα γίνει με την πάρτη σου!Άλλαξε το νικ σου ρε παιδί μου βγάινει η μαγκία να το γράψω και στο τέλος το κάνω κόπι πάιστ!(Φςςς είδες πως την παίζω στα δάχτυλα την Αγγλίκήν)
@Predator: Αγορίνα, χρόνια και ζαμάνια ώρε!!!!!!Φιλάω θερμοπήλες στο Αλεμάνια και ειμαι της ευθείας πλέων!Ακόμα να αλλάξεις την κακές συνηθίες ωρε?
@Mechgr: Βρε βρε για δές!Ο Μετρ της κομπιουριστικης, των Μάδερμπόρτ κλπ......!Κωστάκι τι κάνεις αγορίνα?Ρε φάγατε κουφέτα η ακόμα ωρέ?Που είσαι και εσύ?Το έλεγα τοσα χρόνια κόψε τα τυροπιτάκια δεν κάνουν καλό στο στομάχι,αντε και είσαι μεγάλος άνθρωπος!
@Alexander: Τέκνον μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Στο κελί σου αμέσως ρε!!!!!!!!!!!!!!!Που εισαι εσύ όλα καλά?
@Γεράκι: Αγορίνα τι λέει? Που είσαι εσύ?όλα καλά?
@Greg και στους όλους τους καινούργιους: Eπιστροφή θα έχει αρχικά στο Φόρουμ και πτήσεις λόγο φόρτου εργασίας!Αααα και κάτι ακόμα σχετίκα με τα υπο διάθεση αεροσκάφη..... Εγώ είμαι απο αυτούς που Πίνουν, Καπνήζουν και Κάνουν Θώρυβο στα κονσερβοκούτια είμαι αλεργικός!
Και δύο αφιερωσούλες....

8) 8)