Jokes
Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση
Αυτό που δημοσιεύω τώρα δεν είναι καθόλου αστείο, όμως με λίγο μάυρο χιούμορ μπορεί να βρεθεί κάποια πιο ευχάριστη πτυχή. Το σίγουρο είναι ότι το βίντεο πετυχαίνει το σκοπό για τον οποίο προορίζεται.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Qa8MjjMajEA[/youtube]
EDIT:
Βρήκα και κάτι ακόμα:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qd8mn9PPAKI[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Qa8MjjMajEA[/youtube]
EDIT:
Βρήκα και κάτι ακόμα:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qd8mn9PPAKI[/youtube]
Windows: A 32 bit extension and graphical shell,
for a 16 bit patch to an 8 bit operating system, originally
coded for a 4 bit microprocessor, written by a 2 bit
company, that can't stand 1 bit of competition. Good thing
there's not any.
for a 16 bit patch to an 8 bit operating system, originally
coded for a 4 bit microprocessor, written by a 2 bit
company, that can't stand 1 bit of competition. Good thing
there's not any.
- kefallonitis
xaxaxaxaxaxaxaax πολυ καλοοοοοοοοο !!Alejandro έγραψε:Το παιδί είναι στο σαλόνι και παίζει με το τραινάκι του,
η μαμά στην κουζίνα κάνει δουλειές.
Τσαφ τσουφ το τραινάκι, κάνει μια διαρκή φασαρία.
Σε κάποια στιγμή σταματάει και ακούγεται ο μικρός:
- Όσοι παπάρες θέλουν να κατέβουν, να τσακιστούν γιατί αυτή η κωλοστάση είναι η τελευταία. Όσοι μαλάκες θέλουν να ανέβουν να το κάνουν γρήγορα για να αναχωρήσει καμιά ώρα η γαμημένη η αμαξοστοιχία!
Τα ακούει αυτά η μαμά, κρανιοεγκεφαλίζεται,
τρέχει στο σαλόνι, πιάνει τον μικρό από το αυτί και του λέει:
-Πήγαινε αμέσως στο δωμάτιο σου και κάτσε μέσα για δυο ώρες τιμωρία. Μετά θα βγεις και θα παίξεις μόνο αν μιλάς καλά!
Πηγαίνει ο μικρός στο δωμάτιο και μετά από κάνα δίωρο επιστρέφει.
Κάθεται και πάλι, και βάζει μπρος το τραινάκι.
Τσαφ, τσουφ, τσαφ, τσουφ για λίγη ώρα σε κάποια στιγμή σταματάει.
-Όσοι επιβάτες επιθυμούν να αποβιβαστούν παρακαλούνται να ελέγξουν ότι δεν ξέχασαν καμία από τις αποσκευές τους και ευχόμαστε να είχαν καλό και ξεκούραστο ταξίδι.
Οι επιβάτες που επιθυμούν να επιβιβαστούν να τοποθετήσουν και να ασφαλίσουν τις αποσκευές τους πάνω από τη θέση τους, υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται το κάπνισμα και τους ευχόμαστε ένα καλό ταξίδι.
Η μαμά ακούει περήφανη για τις παιδαγωγικές τις ικανότητες από την κουζίνα και χαμογελάει.
Ο μικρός συνεχίζει:
-Α, και όσοι θέλουν να διαμαρτυρηθούν για τη δίωρη καθυστέρηση, να απευθυνθούν στην καριόλα στην κουζίνα!
-
kostas_xalkida
- 320 ΠΜ Ίκαρος/ 320FW Pilot

- Επικοινωνία:
-
kostas_xalkida
- 320 ΠΜ Ίκαρος/ 320FW Pilot

- Επικοινωνία:
- kefallonitis
-
Mothergoose
"Αγιος Βασίλης"
Hταν ο Aγιος Βασίλης σε μια πλατεία και διάφορα παιδάκια κάθονταν στα πόδια του και του ζητούσαν διάφορα πράγματα.
Πάει το πρώτο παιδί και του λέει ''Aγιε μου Βασίλη εγώ θέλω μια φεράρι'' και ο Aγιος Βασίλης λέει στον καλικάντζαρο '' γράψε μια φεράρι για τιν φίλο μας''. Πάει άλλο παιδι και του λεει ''Αγιε μου Βασίλη θέλω μια φεράρι'' ''Καλικάντζαρε γράψε αλλη μια φεραρι για το παιδί'' Πάει το τρίτο παιδί και του λέει''Αγιε Βασίλη εγώ θέλω για δώρο ένα @ρχ... γιατι γεννήθηκα μόνο με ένα και ο Αγιος Βασίλης''γράψε μια φεράρι''και το παιδί του λέει''μα εγώ @ρχ... ζήτησα όχι φεράρι και του λέει ο Αγιος Βασίλης ''γιατί οι άλλοι τι θα πάρουν τα @ρχ...α μου θα παρουν.
Ελπίζω να μην με αφορίσουν
Πάει το πρώτο παιδί και του λέει ''Aγιε μου Βασίλη εγώ θέλω μια φεράρι'' και ο Aγιος Βασίλης λέει στον καλικάντζαρο '' γράψε μια φεράρι για τιν φίλο μας''. Πάει άλλο παιδι και του λεει ''Αγιε μου Βασίλη θέλω μια φεράρι'' ''Καλικάντζαρε γράψε αλλη μια φεραρι για το παιδί'' Πάει το τρίτο παιδί και του λέει''Αγιε Βασίλη εγώ θέλω για δώρο ένα @ρχ... γιατι γεννήθηκα μόνο με ένα και ο Αγιος Βασίλης''γράψε μια φεράρι''και το παιδί του λέει''μα εγώ @ρχ... ζήτησα όχι φεράρι και του λέει ο Αγιος Βασίλης ''γιατί οι άλλοι τι θα πάρουν τα @ρχ...α μου θα παρουν.
Ελπίζω να μην με αφορίσουν
-
Mothergoose
Ξανθιά με Ferrari
Σταματαει μια ξανθια σε ενα φαναρι με τη Ferrari της και παει ενα γυφτακι και καθαριζει το παμπριζ και του γινει 2 ευρω.
Ξεκιναει η ξανθια με σπινιαρισματα και μπαντες μετα απο λιγο σταματαει στο φαναρι και βλεπει το ιδιο γυφτακι του δινει παλι 2 ευρω.
Ξεκιναει παλι με σπινιαρισματα και μπαντες η ξανθια σταματαει στο φαναρι και βλεπειτο ιδιο γυφτακι, παει να τρελαθει η ξανθια και του λεει:
- θα σου δωσω 5 ευρω να μου πεις με ποσο τρεχεις!!
και της λεει το γυφτακι:
-θελω 10 ευρω για να σου πω πως θα φυγεις απο την πλατεια οκ??!!

Ξεκιναει η ξανθια με σπινιαρισματα και μπαντες μετα απο λιγο σταματαει στο φαναρι και βλεπει το ιδιο γυφτακι του δινει παλι 2 ευρω.
Ξεκιναει παλι με σπινιαρισματα και μπαντες η ξανθια σταματαει στο φαναρι και βλεπειτο ιδιο γυφτακι, παει να τρελαθει η ξανθια και του λεει:
- θα σου δωσω 5 ευρω να μου πεις με ποσο τρεχεις!!
και της λεει το γυφτακι:
-θελω 10 ευρω για να σου πω πως θα φυγεις απο την πλατεια οκ??!!
http://www.cosmo.gr/News/Hellas/300486.html
χαχαχαχα
Καθημερινά δίνουν τη μάχη των αιθέρων για να προσπαίσουν τον εθνικό εναέριο χώρο… Συχνά μάλιστα το πληρώνουν με τη ζωή τους. Οι Έλληνες πιλότοι έχουν αναπτύξει μια ιδιότυπη αργκό την οποία χρησιμοποιούν τόσο στην υπηρεσιακή όσο και στην κοινωνική τους ζωή.
Έχουν δώσει παρατσούκλια ακόμη και στους Τούρκους χειριστές αποκαλώντας τους «Μπούφους» ενώ συχνά παραλληλίζουν τους στρατιωτικούς στόχους με τους ερωτικούς!
Ας δούμε όμως ποιο είναι το αλφαβητάρι των πιλότων μας, που δεν χάνουν ποτέ το χιούμορ τους παρά την καθημερινή, άκρως επικίνδυνη αποστολή τους στο Αιγαίο, για την προάσπιση της εθνικής κυριαρχίας.
Α
Αλεπού = Βλήμα αέρος-αέρος Παράδειγμα: «Break σκληρά δεξιά, απειλή από αλεπού ώρα 5 χαμηλότερα» δηλαδή κάνε ελιγμό δεξιά με πολλά G γιατί απειλείσαι από βλήμα αέρος-αέρος.
Αράχνες = Σύννεφα Παράδειγμα: «Προσοχή στις αράχνες!» δηλαδή προσοχή στις νεφώσεις.
Απαρατήρητες Βολές = Την πάτησα! Παράδειγμα: «Χθες έκανα βόλτα στα καταστήματα και έφαγα 3 απαρατήρητες βολές από το Μοίραρχο που έπινε καφέ» δηλαδή ο Μοίραρχος με είδε να περνάω από μπροστά του 3 φορές χωρίς να τον δω εγώ.
Β
Βγήκα ευθεία = Έκπληξη Παράδειγμα: «Ο Γιώργος μού έλεγε μια ιστορία από τα παλιά και βγήκα ευθεία» δηλαδή εξεπλάγην από όσα μου έλεγε.
Break = Χωρισμός. Παράδειγμα: «Την προηγούμενη εβδομάδα έκανα Break από την Έλενα» δηλαδή χώρισα.
Γ
Γάτος = Ο Νούμερο 2 επιβεβαιώνει επαφή με αρχηγό. Παράδειγμα: Ο αρχηγός του σχηματισμού, ο Νο1, ο οποίος προπορεύεται ρωτάει τον χειριστή που ακολουθεί: «Έχεις οπτική επαφή; Με βλέπεις;» «Γάτος!» απαντά ο Νο2 εφόσον όλα είναι εντάξει.
Ε
Ερπετό = Πολύ μικρό ύψος πτήσης Παράδειγμα: Ο ελεγκτής εναέριας κυκλοφορίας ρωτάει από τα ραντάρ τον πιλότο: «Ύψος;» «Ερπετό 300» απαντά ο πιλότος δηλαδή πετάω χαμηλά στα 300 πόδια.
Έδωσε = Εντολή για ετοιμότητα Λέγοντας «έδωσε» οι ιπτάμενοι καταλαβαίνουν ότι δόθηκε αύξηση ετοιμοτήτων ή εντολής άμεσης απογείωσης (scramble).
Έδωσε (2) = Αποδέσμευση Επίσης σημαίνει άδεια για να φύγουν από τη Μοίρα, λήξη εργασίας.
Εμπλέκομαι = Φλερτ ή ερωτική συνάντηση Παράδειγμα: «Άσε με τώρα, εμπλέκομαι με το μωρό απέναντι!».
Κ
Κουφέτα = Πυρομαχικά Παράδειγμα: «Είναι φορτωμένο κουφέτα!» δηλαδή το τουρκικό μαχητικό αεροπλάνο είναι οπλισμένο.
Καρχαρίας = Αντιτορπιλικό Παράδειγμα: «Στο σημείο κατευθύνονται δύο καρχαρίες» δηλαδή στο σημείο σπεύδουν δύο αντιτορπιλικά.
Καντίνα = Πτερύγιο του αεροσκάφους
Κουνούπι = Ελικόπτερο Παράδειγμα: «Βλέπω 5 κουνούπια» δηλαδή εντόπισα 5 ελικόπτερα.
Κασέρι = Σκληρή εμπλοκή/αερομαχία, λογομαχία. Παράδειγμα: «Θα έχει κασέρι σε λίγο, μπήκαν πάλι μέσα» (οι Τούρκοι) δηλαδή προαναγγελία σκληρής αερομαχίας.
Κολεόπτερο = Ελικόπτερο (χρησιμοποιείται ως χαρακτηρισμός ελαφρών αεροσκαφών ή, κυρίως, για περιγραφή άπειρων ιπτάμενων μαθητών της Σχολής Ικάρων). Παράδειγμα: «Πού πας ρε κολεόπτερο;» δηλαδή που πας ρε στραβάδι;
Μ
Μπούφος = Τούρκος πιλότος. Παράδειγμα: «Έχω δύο Μπούφους στο 270 (μοίρες που αναφέρονται σε διόπτευση) στα 23 μίλια, δηλαδή πλησιάζουν δύο τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη.
Μάγκας = Ελληνικό αεροσκάφος αναχαίτισης. Παράδειγμα: «Έχω επαφή με έναν Μάγκα» δηλαδή βλέπω στα ραντάρ μου ένα ίχνος φίλιου αεροσκάφους.
Ν
Νέκταρ = Καύσιμο Παράδειγμα: «Τι νέκταρ έχεις;» δηλαδή πόσο καύσιμο σού απομένει; «Έχω 600 λίβρες».
Ξ
Ξιφίας = Φρεγάτα Παράδειγμα: «Βλέπω ένα ξιφία, νότια της Μυκόνου με δυτική πορεία» δηλαδή εντόπισα μια φρεγάτα.
Τ
Τραβάω στο κατακόρυφο = Διαχωρίζω τη θέση μου, απομακρύνομαι, αποχωρώ.
Τελική με το σύστημα κάτω = Αρραβώνας ή Γάμος Παράδειγμα: «Πώς τα πάω με τη Σοφία; Είμαι τελική με το σύστημα κάτω» δηλαδή θα αρραβωνιαστούμε/παντρευτούμε σύντομα.
Ψ
Ψαλίδια = Καβγάς Παράδειγμα: «Πέσαμε στα ψαλίδια με τον Θανάση» δηλαδή μαλώσαμε, λογοφέραμε.
F
Fox-2/Guns = Πολύ κοντινή βολή Όταν κατά τη διάρκεια της αερομαχίας το αντίπαλο αεροσκάφος δεν έχει «δει» το ελληνικό αεροσκάφος και θεωρητικά τουλάχιστον έχει καταρριφθεί.
G
Go around = Οριστικός χωρισμός Παράδειγμα: «Τελικά με τη Μαίρη έκανα go around» δηλαδή τελικά χώρισα.
L
Lock on = Στοχοποίηση …όχι απαραίτητα αεροπλάνων! Παράδειγμα: «Έχω κάνει lock on τη ξανθιά!». Χρησιμοποιείται και η έκφραση «έχω λοκάρει».
M
Merge = Λογομαχία Παράδειγμα: «Σήμερα είχα ένα merge με το Γιώργο» δηλαδή λογοφέραμε για κάποιο ζήτημα.
R
Rally= Ερωτικό ενδιαφέρον Δηλαδή είδα το «στόχο», έχω οπτική επαφή με το «μωρό».
Αυτές είναι οι κυριότερες εκφράσεις που διανθίζουν την αργκό των πιλότων. Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, αρχίζει σιγά-σιγά να σβήνει, να χρησιμοποιείται όλο και λιγότερο, καθώς οι νέοι πιλότοι εκπαιδεύονται να επικοινωνούν αυστηρώς με κωδικοποιήσεις του ΝΑΤΟ, και οι διάλογοι μέσω ασυρμάτου χάνουν σταδιακά το ιδιαίτερο Ελληνικό χρώμα τους…
χαχαχαχα
- kefallonitis
Μπαίνει στο μπαρ ο Κώστας και λέει στο Γιάννη, τον μπάρμαν:
- Βάλε μου κάτι δυνατό, Γιάννη. Μόλις είχα ένα τρικούβερτο καυγά με τη γυναίκα μου.
- Μπα; Και πώς τελείωσε αυτός ο καυγάς σας;
- Ήρθε σε μένα γονατιστή, σκυμμένη στα τέσσερα, λέει ο ...Κώστας.
- Αλήθεια; Αυτό είναι απ΄τάγραφα! Και τι σου είπε;
- Είπε: «Βγες από κάτω απ' το κρεβάτι ρε , φοβητσιάρη παλιοχέστη!»
- Βάλε μου κάτι δυνατό, Γιάννη. Μόλις είχα ένα τρικούβερτο καυγά με τη γυναίκα μου.
- Μπα; Και πώς τελείωσε αυτός ο καυγάς σας;
- Ήρθε σε μένα γονατιστή, σκυμμένη στα τέσσερα, λέει ο ...Κώστας.
- Αλήθεια; Αυτό είναι απ΄τάγραφα! Και τι σου είπε;
- Είπε: «Βγες από κάτω απ' το κρεβάτι ρε , φοβητσιάρη παλιοχέστη!»