DCS A10-C First producer Note

Lomac Lock-On Area

Συντονιστής: Διαχείριση

Απάντηση
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

updated: to be sticky please.

***A-10 Real / Game docs.***
sungsam

Δημοσίευση από sungsam »

Σημέρα έχουμε DCS A10C Beta 4 :D :D :D
Sungsam - Dimitris
Εικόνα
sungsam

Δημοσίευση από sungsam »

Σε λίγες μέρες έχουμε Beta 5 !

Current beta 5 change log:

1. MP. The net traffic of vehicle groups in motion was reduced.
2. MP. The net traffic of SADL was reduced.
3. CBU. The HOF and RPM was implemented.
4. Explosion effects were optimized.
5. Shaders are now pre-compiled.
6. Fog. Night illumination has been adjusted.
7. Removed frame rate loss associated with wingtip vorticies.
8. Removed frame rate loss with firing GAU-8.
9. Adjusted turbulence effect on smoke to increase frame rates.
10. Minor Flight and GUI manual updates.

11. Fixed GUI fonts with AA enabled.
12. HUD TGP diamond and MFCD track point divergence corrected.
13. JTAC view removed.
14. Fixed some bugs with clouds. They are no longer fluorescent at night, fixed shapes colliding.
15. Addressed stability of larger missions.
16. Accuracy of CBU-103 and CBU-105 fixed.
17. Various single and campaign mission corrections and tweaks.
18. Flight and GUI manual updates.
19. Adjusted ADI steering bar response.
20. Corrected wingmen orders AI.

21. Fixed CMS SEMI mode.
22. Additional weapons added to encyclopedia.
23. Fixed signal light errors.
24. Can now set negative waypoint altitudes in CDU.
25. ME NAV point correct in CDU now.
26. UH-1 window fogging corrected.
27. Destroyed vehicle on bridge crash fixed.
28. Targeting Pod CCD camera image sharpness improved.
29. All buildings have correct night illumination.
30. Fixed invisible helicopter rotors against cloud background.

31. Multiple aircraft skin fixes.
32. Corrected tanker orbit altitudes problems.
33. Support for Air-to-Air transmit/receive (TR) TACAN added.
34. AUTO LS function corrected.
35. IAM ASL corrected.
36. GBU-12 guided-flight path adjusted.
37. Maverick retained on missing A-10C wing fixed.
38. Mission Editor ruler heading corrected.
39. Further adjustments to increase game stability.
40. Wind indication markers on ME map for Dynamic Weather changed.

41. Corrected L-39 payloads.
42. Alt Tab while is mission now working correctly.
43. Multiple flight members landing on aircraft carrier bug fixed.
44. Missing bridge near Batumi is back.
45. Gun can no longer be fired with weight on wheels.
46. HUD TDC jumpiness fixed.
47. Maverick boresighting procedures tuned.
48. CDU wind direction fixed.
49. Corrected floating helicopter navigation lights.
50. LOX quantity at hot start corrected.

51. SA-10 search radar weapon collision fixed.
52. Cloud flickering with ATI crossfire addressed.
53. TACAN now able to broadcast as well as receive.
54. Dynamic building shadows corrected.
55. Added dynamic cloud shadows.
56. Removed radio message debug time stamps.
57. Adjusted hypoxia time.
58. Adjusted AI SAM defense.
59. AWACS multiplayer communications.

60. Warning tone for VHF FM added when freq out of valid setting.
61. Added ability to turn EPLRS on and off for units.
62. Frame rate improvements in "Georgian Hammer" campaign.
63. Variable A-10C wheel friction implemented according to weather (clear, rain, or snow).
64. Mark Point accuracy fixed.
65. Added ROE for ships.
66. Added Immortal setting for ships.
67. Tanker pre-contact message fixed.
68. Triggered explosions now effect buildings.
69. RWR symbol for EWR site changed to "S".

70. Symbol separation on RWR adjusted.
71. Ejection seat ground safety lever implemented.
72. New "In the Weeds" SP and MP mission.
73. New English "Smerch Hunt" mission.
74. Added MP Coop versions of "Khashuri Gap" and "CSAR".
75. Alert tone now heard when VHF frequency is set outside valid range.
76. TK600 fuel tank weight corrected.
77. Vsync added as display toggle option.
78. Burning unit/object smoke adjusted for better frame rates.
79. Forest rendering distances adjusted for better frame rates.

80. Multiplayer client aerial refueling added.
81. Multiplayer client AWACS supported added.

82. Adjusted 2S6 gun accuracy.
83. Multiplayer client JTAC added.
84. Multiplayer client ATC added.

85. Fixed resetting of the CICU breaking the Maverick page.
86. Adjusted MFCD size to fix WCN notes being cut off.
87. Intercomm panel adjusted: (full CCW position) - Enables the TACAN receiver audio to be monitored regardless of TCN monitor switch position.
88. Fixed remaining A-10C geometry gaps.
89. Fixed Predator engine sound.

90. Single AGM-65D on LAU88 fixed.
BANNED
BANNED

Δημοσίευση από coursaros »

Καλά...καλαμπόκια...μας έχουν τρελάνει λές και κάνουν διαγωνισμό Design Advertising...έλεος και όχι τίποτα άλλο Τόσος καιρός πέρασε στο KA-50 μου δώσανε τρόπο να το σπάσω και τοχω μια χαρά...αυτό το μαραφέτι πότε θα δωθεί ο τρόπος (key) να τελειώνουμε????????????

Σε ρωτάω που ξέρεις 2-3 πράγματα παραπάνω περι αυτού...

Στην τελική αξίζει να περιμένω?Έιναι τόσο καλό όσο ακούγεται η ας πούμε φάινεται απο τα video ή τελικά σε hard sim θα είναι και αυτό σαν το άλλο ψιλό arcade???

Aπ την άλλη να μου πέις, και είναι εντελώς προσωπικό μου γούστο εγώ ειμαι πολυ της εξωμίωσης Π.Α οπότε αμερικανορώσικα και ελικοπτεροκομπράδες όσο και καλά να είναι και χρυσά
εφόσων δεν μπαίνει μέσα το Ελληνικό θέατρο δεν θα καθίσω ποτέ να ασχοληθώ στα σοβαρά κτλ μπλα μπλα μπλα απλά για το γαμώτο και για τα χρόνια που πετάω εξωμιωτές ''μαχης''
ε...να μην το έχω και αυτό?????????????

Αξίζει???????????????
the.hawk

Δημοσίευση από the.hawk »

δωσατε χρηματα για το dcs?

:lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ο εξομoiωτης ειναι καταδικασμενος απο την αρχη της σειρας και η ομαδα δεν εκανε κοπο να βασιστει σε καινουρια μηχανη γραφικων για το bs kai a-10
χρειαζονται χρημα και φενετε απο την τακτικη που ακολουθησαν στο α-10

ο συγκεκριμενος αξιζει αγορα μονο αν το εχετε δοκιμασει πρωτα και ειστε ικανοποιημενοι με το perfomance ειναι απο τις μηχανες γραφικων που υπολογιστη της nasa να εχεις δεν παιζει ahahahahahaha 8)

προσωπικα ισως λεω ισως για πρωτη φορα υποστηριξω εμπρακτα το SEVEN-G μια μικρη ομαδα δεν το εβαλε κατω και εχει κανει φοβερη προοδο
που κανενας δεν ενδιαφερθηκε απο το community η τουλαχιστον τα αφιερωματα ηταν μικρα , ο F l Α R E εκανε αφιερωμα επισης και μπραβο του
sungsam

Δημοσίευση από sungsam »

the.hawk έγραψε:δωσατε χρηματα για το dcs?

:lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Κατ' αρχής από αυτά που λες φαίνεται πως η μόνη σου εμπειρία είναι από τα βιντεάκια.
Πες μας τι πίνεις για να δοκιμάσουμε γιατί η σειρά μόνο καταδικασμένη δεν είναι. Γνωρίζω τουλάχιστον 30 μοίρες και 100 servers online!
Είναι μακράν πιο ρεαλιστικό απο ότι υπάρχει αυτή την στιγμή στην αγορά!
Τον πραγματικό hardcore simer τον αφορά η εξομοίωση και έπιτα ο τύπος του Α/Σ.
Η συμβατότητα με DX11 θα έρθει με patch έπειτα από το release, υπάρχει δέσμευση για αυτό και για BS.
Δεν μπορείς να κρίνεις το performance γιατι απο Beta σε beta αλλάζει, και σε διαβεβαιώ ότι δεν χρειάζεται τον Cray one της NASA.
Αν δεν το αγοράσεις, κάθε φορά που θα γίνεται update του Α10 θα γίνεται και του BS για να διατηρείται η συμβατότητα και θα παίρνεις τον πούλο γιατί δεν θα έχεις crack !
Ποιος σου είπε ότι δεν παρακολουθούμε την έκβαση του F-18 SevenG και το FLARE project, αλλά και άλλων που δεν γνωρίζεις !
Προσπάθησε να μην γίνεσαι εριστικός με την γνώμη και τις προτιμήσεις των άλλων, να μην τους προσβάλεις, και να μην φαίνεται η μικρή σου εμπειρία.

Αν ποτέ βγεί DCS F16C τότε θα τα λές αυτά ?
Sungsam - Dimitris
Εικόνα
KAKIS

Δημοσίευση από KAKIS »

Σας παραθέτω την γνώμη μου....

Με λίγα λόγια τέλειο!!!

Με πολλά λόγια .......

Γραφικά τέλεια , αρκεί να υποστηρίζει το hardware(εγώ το τρέχω με I5-650 3.20/GIGABYTE GA-P55A-UD4/KINGSTON KHX1600C9D3K2/4GX RAM/GIGABYTE GV-N275SO-18I)
Τέλειο σύστημα εκπαίδευσης που και ο ποιό άσχετος γίνετε βετεράνος.
Τέλειο χειριστήριο, αρκεί να υπάρχουν τα χρήματα( http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.583348 ) και το μεράκι(υποστηρίζει πολλαπλά μόνιτορ απεικόνισης), το σκέφτομαι σοβαρά να φτιάξω πιλοτήριο
Μιλάμε για στρατιωτικό εξομοιωτή και όχι για game(υπάρχει και επιλογή game).
Αξίζει με το παραπάνω τα 40ευρό περίπου που δίνουμε.

Εκεί που πραγματικά υστερεί είναι ότι απουσιάζει το Ελληνικό θέατρο, η ελληνική σημαία στα έθνη επιλογής καθώς και το αγαπημένο μας F-16 αλλά αυτό νομίζω ότι θα διορθωθεί γρήγορα έπειτα από δικές μας πιέσεις.
ADF
sungsam

Δημοσίευση από sungsam »

Α μπράβο, αυτό με ενδιαφέρει για το μέλλον. Ένα DCS F16 από ED, και το θέατρο φτιάχνεται εύκολα στο DCS (google maps), και τα skins με το γνωστό τρόπο.
Sungsam - Dimitris
Εικόνα
the.hawk

ναι απο τα βιντεακια μονο

αμα βγει φ-16 στο dcs οταν το hackaroyn θα το κατεβασω αλλα δεν προκειτε bms sooner or later αν ηταν τωρα θα ειχα τα παντα απο dcs οτι εχω ειναι unistall και το α-10 οταν βγει bay θα το δω αλλα να το αγορασω οχι φιλε μου

και δεν πινω οποιος πινει σιγουρα το εχει αγορασει :lol: :lol: :lol:
ασε που δεν εχω την καλυτερη εμπειρια απο το φορουμ τους ahahahahahahah

χωρις να θελω να σε προσβαλλω τα λεω αυτα sungsam αλλα αυτην την αποψη εχω για την dcs
Pacman

Δημοσίευση από Pacman »

Το έβαλα και από το λίγο που έπαιξα φαίνεται πάρα πολύ καλό.
Πολύ καλή εντύπωση μου έκανε το Flight Model. Καμία σχέση με το Α-10 του Flaming Cliffs.
Τώρα πρέπει να είσαι λίγο πιο μάστορας για να το "πετάξεις", ό,τι μου άρεσε δηλαδή στο Su-25 του FC, το οποίο σε ανάγκαζε να παίξεις πιο ρεαλιστικά γιατι τις ταρζανιές τις πλήρωνες. Τώρα θέλει προσοχή στο χειρισμό και το Α-10
Από avionics αν και δεν τα πολυέψαξα ακόμη, φαίνεται τέλειο, στα επίπεδα του Falcon και του Black Shark.
Κοινώς, δώστε μου κουμπάκια να πατάω.

Αν και θα προτιμούσα το DCS - A7 Corsair II, ή αν πρέπει σώνει και καλά Α-10, το Α-10Α, τελικά μάλλον δεν με χαλάει και το C αν και τα συστήματά του θυμίζουν περισσότερο F-16.

Για μελλοντικά module ακούγεται το Apache (που δεν με χαλάει καθόλου) και το F-16 που πάλι δεν με χαλάει, αν και θα προτιμούσα το F-16A για να θυμηθώ τις ημέρες του Falcon στην Amiga.
Από την άλλη, όταν κάνει εγκατάσταση, πετάει κάτι εικόνες από F-15 Strike Eagle.... λες;

Ό,τι και να φτιάξουν, Ρωσικό ή Αμερικάνικο, αν κρίνουμε από την δουλειά που κάνουν σίγουρα δεν θα με χαλάσει.

Άντε και DCS Mirage 2000 (μετά το Α-7 μου όμως! :D )

Υ.Γ. Μην ανησυχείτε για Ελληνικό χάρτη, διότι είμαι σίγουρος πως οι Μογγόλοι θα κάνουν το θαύμα τους πάλι.
Έχουν τουλάχιστον έναν Γενίτσαρο που έχει φτιάξει τρισδιάστατα μοντέλα στο παρελθόν.
sungsam

Δημοσίευση από sungsam »

Η διαδικασία για κατασκευή χάρτη είναι open και υπάρχει στο http://en.wiki.eagle.ru/wiki/Main_Page

The.Hawk : Η γνώμη σου σεβαστή. Όπως καταλαβαίνεις δεν κολλάω στο DCS A10C αλλά με ενδιαφέρει η "μηχανή" του. Αν μας δώσουν και F16C 52+ τότε οι δρόμοι είναι ανοικτοί για χάρτες και skins. Εγώ απλά παραθέτω πληροφορίες για μελλοντικές προοπτικές που ενδεχομένως να έχουμε ....

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=RFZ_A9WPrYw[/youtube]
Sungsam - Dimitris
Εικόνα
coursaros
BANNED
BANNED

Δημοσίευση από coursaros »

Ξεκινώντας απο το βίντεο είδα 2-3 πραγματάκια που δείχνουν αυξημένο ρεαλισμό..και ρε φίλε σαν ταινία είναι..γαμάτο :wink: (με Α-10 βέβαια).

Σαφώς και το Hard Siming κατ έμέ ξεκινάει πάντα απο το πόσο ρεαλιστικα στεκεται ο εξωμιωτής και κατα ποσό εξωμιώνει συστήματα,φακελους όπλων,συστηματων,αφ/ών αλλά ρε παιδιά
η γνώμη μου που προανέφερα ότι για μένα παίζει μεγάλο ρόλο το σενάριο και το θέατρο ειναι και θα είναι το Α και το Ω.
Άλωστε δεν με διαφέρει και στα 15 χρόνια εξωμίωσης δεν με ενδιέφερε ποτέ πλά να μαχομαι και να πετάω όπου.. γιατι αυτό που με ενδιέφερε ήταν και είναι η εξωμίωση και δοκιμή-πράξη καταστάσεων ρεαλιστικών(ειδικά όταν υπάρχει και η γνώσει γιαυτό).Θέλω να πώ δηλαδή ότι όσο καλό και χρυσό να είναι ...που δεν αντιλέγω γιαυτό και ρώτησα αν αξίζει τοσα πολλά όσο λένε και η άποψη σας δεκτή(μιας και εγώ δεν τοχω πετάξει) απ την άλλη ακόμα και η ρεαλιστικότητα του να φτάνει στο θεό εμένα δεν μου προκαλεί ενδιαφέρον αν μείνει έτσι με το Α-10..
Δεν το κρίνω απο θέμα εξωμίωσης ,ούτε συμφωνώ σχετικά με τα min-max προδιαγραφών για το τι PC έχεςς(άλωστε όσο προχωράει η τεχνολογία και όταν παίρνεις κατι τοσο οπως λένε σε γραφικά κτλ ανανεωμένο ε δεν μπορείς ναχεις απαίτηση να λειτουργεί σωστά σε 486 DX4 , οπότε δεκτό το να έχεις ισχυρό μηχάνημα)

Βέβαια επειδή εγώ φτιάχνομαι με το να πετάω Ελλαδα και να εξωμιώνω πτητικα,σεναριακά,πολεμικά τακτικά και ότι άλλο καταστάσεις που αφορούν κατα βάση την Ελληνική Π.Α θα συνεχίζω να πετάω σε OF4.7 η EMF όταν βγεί και δεν θα πετάω σε ότιδοίποτε άλλο βγεί όσο καλό και χρυσό είναι. (Τι να κάνω?Εγω έτσι φτιάχνομαι)

Αν πραγματικά φτιαχτεί σενάριο-θέατρο και φαφώς ενσωματώσουν F-16 κτλ τότε τα πράγματα αλάζουν και το βλέπουμε..

Κατα πόσο όμως είναι εφικτό να έχει F-16 αλλά να έχει και Μ2000 και τόσα αλλα που να εξωμιώνουν το Ελληνοτουρκικό θέατρο δεν νομίζω ότι ειναι τόσο εφικτό και μακάρι να βρεθούν τα άτομα που θα έβαζαν σε εφερμογή ένα τέτοιο project.
sungsam

Δημοσίευση από sungsam »

Δεν το κάνω επίτηδες πιστεύετε με ! :roll: :lol:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=efbKFKhKzBY[/youtube]
Sungsam - Dimitris
Εικόνα
the.hawk

ποσα fps εχεις? πανω απο τις πολεις και αεροδρομια? πιο ειναι το max και πιο το min?
επισης σε περιοχες με πολλα objects η αποκριση του χειριστηριου ειναι αποτομη η ομαλη?
και ο δισκος ας πουμε σε μια αποσταση 100μιλιων ποσες φορες φορτωνει σε 1280 @ 1024 max ολα η στην αναλυση που χρησιμοποιεις.οχι ssd δισκος αλλα και αν εχεις ssd πως παει?
για την beta 5 παντα
sungsam

Δημοσίευση από sungsam »

Beta 5 θα βγει σε λίγες μέρες.
Απο Beta 4 έχω 60 σταθερά με min 30 πάνω από πόλεις / αεροδρόμια. όλα Ηigh σε 1680χ1050. Στην Beta 5 θα είναι καλύτερα όμως.
Ο δίσκος πέρνει υπνάκο (Νο SSD) αλλά μάλλον απο την μεγάλη μνήμη. Ο χειρισμός ομαλότατος.

CPU: i920 @ 2.67 Ghz | ASROCK X58 EXTREME | ASUS ENGTX 260 GL+ HTDI 896 MB | DDR3 6 GB @1333 14990.51 MB/s | Windows 7 Ultimate x64 | DirectX 11/9c | DCS A10 64 bit | DCS Ka50 | Flaming Cliffs 2 | OF47+Aegean | Saitek X52 | Saitek Flight Pro Peddals | TIR 5 + Track Clip Pro
Sungsam - Dimitris
Εικόνα
Απάντηση