MAYDAY

Γενικά θέματα για το Falcon 4.0

Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση

Απάντηση
BadKarma

MAYDAY

Δημοσίευση από BadKarma »

MAYDAY

MAYDAY

Λοιπόν παλουκάρια μου…Έκανα την εγγραφή στο site πριν από κάποιο καιρό πιστεύοντας ότι θα εγκαταστήσω σωστά και ωραία το OF και θα μπω σιγά σιγά στον κόσμο του simulation.

ΑΜ ΔΕ…

Πέραν του ότι δεν υπάρχουν drivers της κάρτας γραφικών που να υποστηρίζουν Windows 7, πρόσφατα οι δυνάμεις του κακού προκάλεσαν ανεπανόρθωτη ζημιά στην οθόνη του laptop (κάηκε).

Οπότε κάπου στο καλοκαίρι είμαι για καινούργιο μηχανάκι πάντα όμως μιλάμε για laptop λόγο έλλειψης χώρου. Η βασική αναβάθμιση θα έχει να κάνει με την οθόνη όπου από 15άρα θα περάσω στις 17’’.

Επειδή όμως θέλω να το ψάξω καλά πριν αγοράσω κάτι θέλω να ξέρω από τώρα προς τα πού να κινηθώ.

Ερωτήσεις:

Ποιος επεξεργαστής μπορεί να σηκώσει το OF? Δεν μιλάμε για extreme καταστάσεις αλλά για να μπορώ να παίξω απροβλημάτιστα. i3? i5? i7? Κάτι άλλο?

Δεδομένου ότι έχω και θα έχω Windows 7, προτιμάμε τα 32 ή τα 64bit και γιατί?

Καμιά πρόταση για laptop όσο πιο κάτω από χιλιάρικο γίνεται υπάρχει?

Είμαι μεταξύ των HP, VAIO, TOSHIBA κατά σειρά προτίμησης.

Εάν είμαι σε λάθος ενότητα ζητώ ταπεινά συγνώμη.
Αρχίσανε τα φωτορυθμικά...
cosa

Δημοσίευση από cosa »

Το παιχνίδι μπορούν να το σηκώσουν άνετα ακόμα και επεξεργαστες δεκαετίας. Το θέμα είναι συμβατότητα με την κάρτα γραφικών και τα windows. Με κάρτα γραφικών ati και windows7 είναι σίγουρο οτι δεν θα παίξεις. Οπότε ότι και να πάρεις φρόντισε να κουβαλάει nvidia.
Για τα υπόλοιπα σε παραπέμπω στον πλέον ειδικό εδώ μέσα. (mars engine)
ΕΙΣ ΟΙΩΝΟΣ ΑΡΙΣΤΟΣ ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ PARTY
Εικόνα
Απάντηση