Γειά σε όλους στο e-haf.org! Είμαι νέος και στο φόρουμ και στο Falcon γενικότερα! Το ανακάλυψα πρόσφατα από έναν φίλο! Ψάχνοντας καμιά επεξήγηση για την εκμάθηση του ραντάρ ανακάλυψα όλο αυτό που έχετε στήσει! Πραγματικά φαίνεται πολύ καλή δουλειά! Θα ήθελα και γω να συμμετάσχω στις online πτήσεις αφού βέβαια τελειώσω και το training! Εγώ χρησιμοποιώ το falcon 4.0 Allied force! Για το BMS δεν έχω ιδέα! Πρέπει να κατεβάσω εντελώς άλλη έκδοση ή απλά χρειάζεται αναβάθμιση η ήδη υπάρχουσα? Έχει διαφορές και λειτουργικά(πλην των γραφικών που είδα πολύ αλλαγμένα)?
Ευχαριστώ και καλές πτήσεις σε όλους....!!!
οκ τα κατεβάζω για εγκατάσταση! είναι playable και σε sigle ή μόνο multiplayer? επειδή χρειάζομαι αρκετές ώρες στο training για να μάθω μερικά βασικά.....! δε χρειάζεται να απεγκαταστήσω το allied force, σωστά???
μια ακόμη ερώτηση! Στη σελίδα που κατεβάζεις το weapons delivery planner 3.4.6 έχει και κάτι άλλα: mission commander 0.3.2.0, AIC version 6.0 και κάτι manuals! Αυτά χρειάζονται?
Έχω φτιάξει όλο το ssetup και τρέχει μια χαρά! Απλά μου φαίνεται ότι το stick είναι πολύ πιο ευαίσθητο σε σχέση με του allied force! Ισχύει ή απλά το stick μου (που δεν είναι και κανένα αξιόλογο), θέλει αλλαγή???