Τίμο thnx man! θα δοκιμάσω το sing μια από αυτές τις μέρες!
Greek Vs Greeklish
Συντονιστής: Διαχείριση
-
Thunderbolt
Viper Τι να κάνω φίλε... Θα το προσπαθήσω κι εγώ όχι για τίποτα άλλο αλλά γιατί όντως είναι πιο ευανάγνωστα! Και για χάρη του Τίμου φυσικά! Του το είπα κιόλας... etsi gia na mhn ksexniomaste oso na nai to anarxiko stoixeio panta eixe mia 8esh mesa mou!
-
Επισκέπτης
καλα ξηγησε 8) στο Τιμο μπορεις παντως ΕΛΕΥΘΕΡΑ να του στελνεις πμ γραμμενα σε greeklishThunderbolt έγραψε:Viper Τι να κάνω φίλε... Θα το προσπαθήσω κι εγώ όχι για τίποτα άλλο αλλά γιατί όντως είναι πιο ευανάγνωστα! Και για χάρη του Τίμου φυσικά! Του το είπα κιόλας... etsi gia na mhn ksexniomaste oso na nai to anarxiko stoixeio panta eixe mia 8esh mesa mou!![]()
![]()
![]()
-
Baron-Rojo
-
thundercat
-
Baron-Rojo
Baron αφού η παρατήρηση γίνεται εκ μέρους σου, σου εγγυώμαι ότι εκ μέρους μου όποτε πέφτει κάποιο ορθογραφικό λάθος στην αντιληψή μου θα σχολιάζεται.!!!!Baron-Rojo έγραψε:Mia parathrhsh ek meros mou:
Ola kala grafoume Ellinika dioti einai pio eukola sthn anagnosh ktl, ALLA mhn dw omws parathseis gia thn orthografia typou @@@@@ giati trelenome.
Sumfonite??
Έτσι για να σου ανάβω τα αίματα.....
Armada ή απλά....Γεώργιος...

Όπως βλέπετε τις τελευταίες μέρες γράφω μόνο σε Greek...
Ξεκίνησα "δοκιμαστικά", αλλά είδη το θεωρώ καλύτερο... Και πιστεύω πιο πολύ βολεύει να τα διαβάζεις Ελληνικά παρά Greeklish... Και το να κάνει κανείς ορθογραφικά λάθη δέν είναι κακό...! Μέσα απο τα λάθη και την επανάληψη γινόμαστε καλύτεροι!!! Βεβαίως για τους... αδιόρθωτους, προτείνω να φτιάξουμε ενα ξεχωριστό thread που να τους αναφέρουμε (με pm στον admin έτσι??!) και κάθε πχ 10ο ίδιο λάθος που κάνουν να... τρώνε απο 10 βουρδουλιές σε κάθε meeting απο τον admin σύν μια στερησούλα βαθμού!!!
Να μήν ξεχνάμε και την πιό ολοκληρωμένη Γλώσσα στον κόσμο δηλαδή!!!
(Άντε να μην τα πάρω τώρα με ορισμένα κανάλια και τις εκπομπές τους / σήριαλ τους που πάνε να μας περάσουν μόδα όλες τις λέξεις πλέον χωρίς τόνους και με μικρά γράμματα για τα ονόματα!!!...
Θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε δηλ!!!
ΗΗΗΜΜΑΑΑΡΡΤΟΟΝΝΝ που λέει και ο " γεωργιου "...
)

Ξεκίνησα "δοκιμαστικά", αλλά είδη το θεωρώ καλύτερο... Και πιστεύω πιο πολύ βολεύει να τα διαβάζεις Ελληνικά παρά Greeklish... Και το να κάνει κανείς ορθογραφικά λάθη δέν είναι κακό...! Μέσα απο τα λάθη και την επανάληψη γινόμαστε καλύτεροι!!! Βεβαίως για τους... αδιόρθωτους, προτείνω να φτιάξουμε ενα ξεχωριστό thread που να τους αναφέρουμε (με pm στον admin έτσι??!) και κάθε πχ 10ο ίδιο λάθος που κάνουν να... τρώνε απο 10 βουρδουλιές σε κάθε meeting απο τον admin σύν μια στερησούλα βαθμού!!!
Να μήν ξεχνάμε και την πιό ολοκληρωμένη Γλώσσα στον κόσμο δηλαδή!!!
(Άντε να μην τα πάρω τώρα με ορισμένα κανάλια και τις εκπομπές τους / σήριαλ τους που πάνε να μας περάσουν μόδα όλες τις λέξεις πλέον χωρίς τόνους και με μικρά γράμματα για τα ονόματα!!!...

-
Baron-Rojo
-
Baron-Rojo
-
thundercat
Νομιζω το θεμα εκλεισε με πλειοψηφια.
Παρακαλω πολυ απο αυριο και οι υπολοιποι να αρχισετε να γραφετε με τους ελληνικους χαρακτηρες.Δηλωνει σεβασμο σε αυτον που διαβαζει το κειμενο σας.
Εαν ειναι δυσκολο να συνιθησετε να ξερετε πως κι εγω δυσκολευτηκα αλλα μου πηρε λιγοτερο απο μια βδομαδα να αλλαξω.
Δικαιολογιες δεκτες μετα συννενοησης!
Ευχαριστω
akoustika
Παρακαλω πολυ απο αυριο και οι υπολοιποι να αρχισετε να γραφετε με τους ελληνικους χαρακτηρες.Δηλωνει σεβασμο σε αυτον που διαβαζει το κειμενο σας.
Εαν ειναι δυσκολο να συνιθησετε να ξερετε πως κι εγω δυσκολευτηκα αλλα μου πηρε λιγοτερο απο μια βδομαδα να αλλαξω.
Δικαιολογιες δεκτες μετα συννενοησης!
Ευχαριστω
akoustika
****\NTG/****