να την ξαναβγάλω λοιπόν public για όποιον δεν την πείρε απο την vhaf που την ειχα ανεβάση.
εδώ:
http://www.e-haf.org/uploads/Wallpapers/vhaf.jpg
P.S πάλι εκτός θέματος βγήκαμε....!!!
Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση
Apofasistike mallon apla na mpainei epanw apo to palio exe , oxi redanceraptor έγραψε:PiGaSoS έγραψε:To S/K anamenetai nea veltiwmenh ekdosh tou Cobra.exe
Basil
ΠΑΛΙ Σ-Κ...??????!!!!!![]()
ΦΤΟΟΥΥΥΥΥ!!!!
![]()
ΓΚΡΡΡΡΡΡ........

Anzac έγραψε:να αναφερω και εγω μερικα bugs απο αποκαλυψα στο FF3.1 που ειναι και το dafault setup μας. Εχουμε και λεμε
1. δημιουργησα μια αποστολη εκπ. για βολες με ρουκετες LAU 3.
Στην οθονη Munitions η εικονα του LAU 3 ειναι τελειως ασχετη με το οπλο, δειχνει μια ασχετη βομβα με μαυρη μυτη.
2. εντος πτησης ενεργοποιωντας AG mode & εκτοξευτηρες , δεν υπαρχει πια το σχετικο κυκλακι στοχοποιησης στο HUD για την εκτοξευση .
3. επισης δεν καταφερα με το πληκτρολογιο να γυρισω σε GUNS για AG βολη, παρα μονο με το mouse και στο OSB1 !!!!!
4. αν και πεταγαμε κορεα, το kneepad στο ποδι του πιλοτου ειναι ελλειπες οσον αφορα τα αεροδρομια και τα στοιχεια τους δηλ. Tacan, ils, R/W's κλπ.
δηλαδη ενα κυριοτατο και γνωστο Α/Δ το Mandumi δεν υπαρχει στην λιστα.
μιλαω παντα για το default pit που ερχεται μαζι με το FF3.1, και δεν εχω περασει τα addittional cockpits ....
5. τελος , παλι σχετικα με kneepad, απουσιαζουν ολες οι υπολοιπες σελιδες με ενεργειες που τις βλεπαμε με pageDown.
υπενθυμιζω δεν εχω περασει τα additional cockpits και δεν ξερω αν διορθωνεται με την εγκατασταση τους.
ευχαριστω