Ενοχλητικά F16!
Συντονιστής: Διαχείριση
Ενοχλητικά F16!
Διαβαστε απο το σημερινο φυλλο της Ελευθεροτυπίας:
http://www.enet.gr/online/online_text?c=112&id=25851824
πρεπει να εχου δικιο οι ανθρωποι για να διαμαρτυρονται.
Re: Ενοχλητικά F16!
Den einai ligo uperboliko?????nivam έγραψε:Διαβαστε απο το σημερινο φυλλο της Ελευθεροτυπίας:

Άμα δεν πάει το βουνό στο Μωάμεθ, πάει ο Μωάμεθ στο βουνό...
Μήπως οι κάτοικοι αυτοί ολοένα και "πλησίαζαν" προς το πεδίο βολής ???
Λέω εγω τώρα...
Και σιγά να μήν έβρισκαν και στις αυλές τους κομμάτια και βόμβες και κανα JSF και κανα σωλήνα pitot και το yoyo του πιλότου...!!!
Και δέν νομίζω κανένα α/φος να έχει πέσει στην περιοχή τους!!!
Ούτε επίσης κάποιο όπλο να έχει πέσει εκτός πεδίου βολής, είτε απο καταστροφική αποκόληση πολύ περισσότερο δε απο σφάλμα χειριστή...
Και μήν ακούσω για θραύσματα εκρήξεων που μπορεί να "έπεσαν" απο τον ουρανό γιατί η ειδικοτητά μου ήταν οι εξ εκρήξεων καταστροφές και δολιοφθορές
και έχω σπίτι και τα manual που λένε ΤΑ ΠΑΝΤΑ περι αποστάσεων ασφαλείας και εμβέλειες θραυσμάτων όλων των εκρηκτικών ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΑΤΑ... Οπότε τουλάχιστον σε αυτό το επιχείρημα λένε παπ@#$ς κατ'εμέ ... Κανένα σπίτι δεν είναι τόσο κοντά σε κανένα πεδίο βολής...!!!

Λέω εγω τώρα...
Και σιγά να μήν έβρισκαν και στις αυλές τους κομμάτια και βόμβες και κανα JSF και κανα σωλήνα pitot και το yoyo του πιλότου...!!!
Ούτε επίσης κάποιο όπλο να έχει πέσει εκτός πεδίου βολής, είτε απο καταστροφική αποκόληση πολύ περισσότερο δε απο σφάλμα χειριστή...
Και μήν ακούσω για θραύσματα εκρήξεων που μπορεί να "έπεσαν" απο τον ουρανό γιατί η ειδικοτητά μου ήταν οι εξ εκρήξεων καταστροφές και δολιοφθορές

Είναι υπερβολικοί μιας και αυτοί είναι που πλησίασαν το πεδίο βολής.Όμοια και με τη Σχίζα που κάποιος ξενοδόχος αλλά με κονέ υπουργό άκουσον -ακουσον επιτρέπει να λειτουργεί το Πεδίο βολής μόνο για τους ανθυποσμηναγούς εκπαιδευόμενους.Το ίδιο και στη Λάρισα που όταν έγινε το αεροδρόμιο η πόλη ήταν μακριά και τώρα έξω από το συρματόσκοινο.Το παράλογο είναι βέβαια πως δεν θέλουν να φύγει το αεροδρόμιο (χάνουν ενοίκια) αλλά μόνο ελάττωση θορύβου.Τέλος πολλοί γνωρίζουν πως ματαιώνονται νυχτερινές πτήσεις επειδη κάποιος καλλιτέχνης τραγουδάει στη Λάρισα 

-
Baron-Rojo
JSF στην αυλη τουςraptor έγραψε:Άμα δεν πάει το βουνό στο Μωάμεθ, πάει ο Μωάμεθ στο βουνό...
Λέω εγω τώρα...
Και σιγά να μήν έβρισκαν και στις αυλές τους κομμάτια και βόμβες και κανα JSF και κανα σωλήνα pitot και το yoyo του πιλότου...!!!![]()
Και μήν ακούσω για θραύσματα εκρήξεων που μπορεί να "έπεσαν" απο τον ουρανό γιατί η ειδικοτητά μου ήταν οι εξ εκρήξεων καταστροφές και δολιοφθορέςκαι έχω σπίτι και τα manual που λένε ΤΑ ΠΑΝΤΑ περι αποστάσεων ασφαλείας και εμβέλειες θραυσμάτων όλων των εκρηκτικών ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΑΤΑ... Οπότε τουλάχιστον σε αυτό το επιχείρημα λένε παπ@#$ς κατ'εμέ ... Κανένα σπίτι δεν είναι τόσο κοντά σε κανένα πεδίο βολής...!!!
-
Baron-Rojo
Re: Ενοχλητικά F16!
Antalassete monokatoitikia dipati me gkaraz stin perioxi Neapolis Thessalonikis me opoiodhpote oikima mikro i megalo (paragka, neoktisto, etoimorropo) stin perioxi tou pediou volis tou Maleme.nivam έγραψε:Διαβαστε απο το σημερινο φυλλο της Ελευθεροτυπίας:

"Εχωμεν δε και ψυχάς συν τοις θεοίς αμείνονας"
Ξενοφώντος, Κύρου Ανάβαση
-
Fantasma337
- Επικοινωνία:
Από το F1 thread:
Σε λίγο δε θα έχουμε αεροδρόμια ούτε για δείγμα...
http://ta-nea.dolnet.gr/print_article.p ... m=N12&aa=2
Καστέλλι πές αλέυρι... Πάς και χτίζεις το αυθαίρετό σου στο κατώφλι του διαδρόμου και μετά ζητάς και τα ρέστα...
Den einai dunaton opoios thelei na tou ginetai h xarh.Sth telikh as mhn agoraze h noikiaze spiti ekei konta.Ai sixtiri 
A kai ksexasa.To kalo ths upotheshs tha htan na phgaine o stratos na ta pyrovolhsei ayta ta enoxlhtika balonakia.Egw an eixa eksousia ayto tha ekana..
A kai ksexasa.To kalo ths upotheshs tha htan na phgaine o stratos na ta pyrovolhsei ayta ta enoxlhtika balonakia.Egw an eixa eksousia ayto tha ekana..

The NIGHT is our Business...340M LANTIRN
μεγεια τα νεα αβαταρ και υπογραφηLantirN έγραψε:Den einai dunaton opoios thelei na tou ginetai h xarh.Sth telikh as mhn agoraze h noikiaze spiti ekei konta.Ai sixtiri
e-HAF Admin