Ποιό είναι το μέγιστο turn rate στο Falcon ?

Γενικά θέματα για το Falcon 4.0

Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση

Απάντηση
raptor
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από raptor »

Το ACMI PLAYER στα patches μετά το SP3 βγάζει διάφορα προβλήματα λόγο hacked open source... Μήν βασίζεστε σε αυτό για τίποτα, κυρίως για debriefing γιατί θα δείτε διάφορα κουφά νούμερα... Έιναι ένας απο τους λόγους που δέν έχει βγεί και κάποια updated έκδοση του πολύ καλού (για την εποχή του) VHS PLAYER...

Άν μπορώ να βοηθήσω λίγο σχετικά με το lag στον server ας μου στείλει κάποιος με pm κάποια στοιχεία (μηχάνημα, λειτουργικό κτλ) να του πώ κάποια βασικά πραγματάκια και να ελέγξουμε τα services κτλ, μή φορτώνει περιττά πράγματα...

:wink:
Εικόνα
gmav

Δημοσίευση από gmav »

καλημέρα ξανά......
με πολύ μεγάλη πίεση χρόνου, αλλά θα προσπαθήσω να απαντήσω....
Shadowman έγραψε:Gmav tha se parakalesw na dwseis tekmiriwmena stoixeia gia thn "apath" pou anafereis.
Σε κανένα μα κανένα ποστ μου δεν έχω αναφέρει τη λέξη απάτη. το αρχικό ποστ μου είχε την εξής ερώτηση
υπάρχει κάποια τεχνική για να πετύχουμε το μέγιστο turn radious? πως μπορώ να το πετύχω έχοντας χαμηλή ταχύτητα? ποιο ειναι το μεγιστο που μπορώ να πετύχω? το 55deg/s ειναι εφικτό? όταν πιάνεις 9g (μιας και δε σε αφήνει να πας παραπάνω) πόσο είναι το turn rate?

ή τελικά τα νούμερα που έβλεπα είναι απλά bug και δε χρειάζεται να τα δίνω σημασία?
όλες οι απαντήσεις δείχνουν πως το acmi δεν είναι αξιόλογο λόγο lag. απο που συμπερανες ότι αναφέρομαι σε απάτη?

Shadowman έγραψε:Tha se parakalousa akoma prin kaneis tetiou eidous post na eisai sigouros 100%.
για να σιγουρευτώ 100% για το όποιο θέμα, δε πρέπει να ρωτήσω αυτούς που γνωρίζουν? πως θα σιγουρευτώ? με τη θεια φώτιση?

Shadowman έγραψε:Exeis parei apanthseis gia to thema ths esfalmenhs anaparstashs twn dedomenwn pou katagrafei to ACMI se online pthsseis, oxi mono apo thn e-haf ,alla apo thn F4UT kai to Free Falcon kai entoutis oi yponoies synexizontai.
την F4UT kai to Free Falcon πρώτη φορά τα ακούω.... μάλλον με μπερδευεις με άλλον..... και συνεχίζω να μη καταλαβαίνω για ποιες υπονοιες λες.....

Shadowman έγραψε:Tha eprepe hdh na exeis katalavei pws prosvaleis OLA ta atoma ths omadas.
τι είπα ρε παιδιά και σας πρόσβαλα ΟΛΟΥΣ? πότε αναφέρθηκα σε εσάς? μήπως τα ποστ άλλων τα χρεώνομαι εγώ?

Anzac έγραψε:
gmav έγραψε:Δηλαδή, όλοι οι ψλιεντ πέρνουν τα φλιγητ μοδελσ απο τον ηοστ?
.... ήταν ο ηοστ του παιχνιδιου γιαυτό το μπορεσε?

θα επανέλθω αργότερα.... τώρα πάλι πρεπει να φυγω.....
H γραφη αυτη εντασεται στην γραμμικη Α' ή Β' , γιατι αν και προσπαθησα δεν εβγαλα Χριστο

ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ >>>>>>>>>>>>> ΛΥΠΗΘΕΙΤΕ ΜΑΣ <<<<<<<<<<<<<

ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΧΑΛΑΡΗ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ !!!!!!!!

ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΜΕΤΑ ΑΝ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΩ ΤΑ ΑΚΑΤΑΛΑΒΙΣΤΙΚΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ
τι να πω..... εσυ είσαι ο διαχειριστής...... εσύ αποφασίζεις...... στο κάτω κάτω ο χωρος εδώ δικός σου είναι..... εγώ είμαι απλός επισκέπτης....

ΥΓ.
αυτό ( http://www.e-haf.org/forum/viewtopic.ph ... highlight= ) γιατί το κλείδωσες? ο αντίλογος αλλού πρέπει να γραφτεί? ή δε θέλεις αντίλογο?

ΥΓ2.
Δεν έχω κανένα απολύτος πρόβλημα με κανέναν σας. είμαι απο τους ανθρώπους που αν με ενοχλήσει κάτι θα το πω κατευθείαν χωρίς υπονοούμενα. παρ όλα αυτά βλέπω ότι συχνά παρεξηγούμε....
Thunderbolt

Δημοσίευση από Thunderbolt »

Το πόστ αυτό αφορά όσους έχουν μέχρι στιγμής εκφέρει άποψη για το θέμα. Αν κάποιος εχει πειραγμένο το Α/φος του και είναι ικανοποιημένος με τις νίκες του είναι άξιος της θέσης του όποια κι αν αυτή αποφασιστεί να είναι από τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας. ΠΟΤΕ δεν ενιώσα εδώ με όλα τα παιδιά οτι θα έπρεπε να προστατευτώ από κάποια τέτοια κατάσταση. ΠΑΝΤΑ ένιωθα οτι ολοι είμαστε αδέρφια και συνάδελφοι. Είμαι δε τόσο στενοχωρημένος με το χώρο που βρήκε ανάμεσα μας η φιλονικία που δεν έχω καμία διάθεση να μάθω περισσότερα. Όσον αφορά τον Δάσκαλό μου Χρήστο δικαιολογώ την αντιδραση του εφόσον διέκρινε ο ίδιος έλλειψη εμπιστοσύνης μεταξύ συναδέλφων. Υποθέτω η πικρία του για τα γενόμενα εύκολα ετράπη σε θυμό και κλόνισε με τη σειρά του την εμπιστοσύνη προς τον συνάδελφο. Υπάρχουν γενόμενα άλλα απο αυτά τα πόστς? Τα παράταιρα που έχουν συμβεί σε όλους μας παίζοντας το παιχνίδι, σε εμένα δεν αφήνουν καμία αμφιβολία οτι δεν προκειται για παραφθορά από το συνάδελφο αλλά στις αδυναμίες του κώδικα. Ας βάλουμε μια τελεία εδώ αν συμφωνείτε όλοι. Τα ποστς αυτά που διάβασα με στεναχώρησαν.
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

συμφωνω και εγω , ας βαλουμε μια τελεια , δεν εγινε και τιποτα

επισης επειδη εκανα μια διασπαση στα μυνηματα, η συνεχεια του προηγουμενου μυνηματος βρισκεται εδω:

http://www.e-haf.org/forum/viewtopic.ph ... highlight=

μην εχουμε καμια παρανοηση απο το πουθενα...
e-HAF Admin
Άβαταρ μέλους
Slick

Δημοσίευση από Slick »

Shadowman έγραψε:Arketh ypomonh edeiksa gia to thema auto.
Gmav tha se parakalesw na dwseis tekmiriwmena stoixeia gia thn "apath"
pou anafereis.

Tha se parakalousa akoma prin kaneis tetiou eidous post na eisai sigouros 100%.

Exeis parei apanthseis gia to thema ths esfalmenhs anaparstashs twn dedomenwn pou katagrafei to ACMI se online pthsseis, oxi mono apo thn e-haf ,alla apo thn F4UT kai to Free Falcon kai entoutis oi yponoies synexizontai.

Tha eprepe hdh na exeis katalavei pws prosvaleis OLA ta atoma ths omadas.
Δε χρειάζεται να εκφραζόμαστε τόσο έντονα. Ο Gmav έχει απορίες οι οποίες έπρεπε να απαντηθούν. Noμίζω οτί απαντήθηκαν σε κάποιο βαθμό από εδώ. Προσωπικά εγώ δεν προσβλήθηκα από τα λόγια του Gmav.
Εικόνα
"Εχωμεν δε και ψυχάς συν τοις θεοίς αμείνονας"
Ξενοφώντος, Κύρου Ανάβαση
Απάντηση