UPS για server
Συντονιστής: Διαχείριση
ok, παιδια το project ειναι "GO"
H λιστα των συναδελφων που δηλωσαν συμμετοχη στο εξοδο αυτο ειναι:
Anzac
Tim
LantirN
raptor
STARSERIF
scorpion
Monster
Kovamaniac
Jester
GOOSE
Phantomas
Armada
Thunderbolt
Petrogerakas
Slick
winder
atsalis_p
Arty
nivam
Σας στελνω τον λογαριασμο του Tim με PM
Ειναι ενα "APC 500άρι" που βρήκαμε με 100 Ευρώ (διάρκεια 15 λεπτά περίπου). Δεν χρειάζεται παραπάνω
H λιστα των συναδελφων που δηλωσαν συμμετοχη στο εξοδο αυτο ειναι:
Anzac
Tim
LantirN
raptor
STARSERIF
scorpion
Monster
Kovamaniac
Jester
GOOSE
Phantomas
Armada
Thunderbolt
Petrogerakas
Slick
winder
atsalis_p
Arty
nivam
Σας στελνω τον λογαριασμο του Tim με PM
Ειναι ενα "APC 500άρι" που βρήκαμε με 100 Ευρώ (διάρκεια 15 λεπτά περίπου). Δεν χρειάζεται παραπάνω
e-HAF Admin
Είμαι υπέρ της άποψης να βάλουνε πρώτα οι συναδελφοι που δεν προλάβανε την αγορά του server και μετά καλύπτουμε το ποσό οι υπόλοιποι αν χρειαστεί.
Στην αρχή αυτού του post αναφέρονται αυτοί που βοήθησαν για την αγορά του server
http://www.e-haf.org/forum/viewtopic.php?p=15249#15249
Οπότε προτείνω να αφήσουμε ίδιο το ποσό που είχαμε ορίσει τότε (10 Ευρώ). Έτσι έχουμε 7 άτομα που δεν ανήκουν στην παραπάνω λίστα και έχουν δηλώσει θετικοί για το UPS:
Lantirn
Kovamaniac
GOOSE
Phantomas
Petrogerakas
atsalis_p
nivam
Τα υπόλοιπα 30 ευρώ θα τα καλύψουμε οι υπόλοιποι... Από αυτά τα 10 είναι δικά μου. Πιστεύω έτσι είναι πιο δίκαια τα πράγματα. Περιμένω αρνητικές απόψεις (αν υπάρχουν).
8)
Στην αρχή αυτού του post αναφέρονται αυτοί που βοήθησαν για την αγορά του server
Οπότε προτείνω να αφήσουμε ίδιο το ποσό που είχαμε ορίσει τότε (10 Ευρώ). Έτσι έχουμε 7 άτομα που δεν ανήκουν στην παραπάνω λίστα και έχουν δηλώσει θετικοί για το UPS:
Lantirn
Kovamaniac
GOOSE
Phantomas
Petrogerakas
atsalis_p
nivam
Τα υπόλοιπα 30 ευρώ θα τα καλύψουμε οι υπόλοιποι... Από αυτά τα 10 είναι δικά μου. Πιστεύω έτσι είναι πιο δίκαια τα πράγματα. Περιμένω αρνητικές απόψεις (αν υπάρχουν).
8)
Οκ, απεστελει μηνυμα με τον Αρ.Λογ. σε e-mail στα μελη της λιστας του TimTim έγραψε:Είμαι υπέρ της άποψης να βάλουνε πρώτα οι συναδελφοι που δεν προλάβανε την αγορά του server και μετά καλύπτουμε το ποσό οι υπόλοιποι αν χρειαστεί.
Lantirn
Kovamaniac
GOOSE
Phantomas
Petrogerakas
atsalis_p
nivam
8)
Αν καποιος για καποιο λογο δεν το ελαβε παρακαλω ενημερωστε με
Ευχαριστουμε καλες Γιορτες και καλη Ανασταση !
e-HAF Admin