Συνάντηση στη Θεσσαλονίκη
-
thundercat
-
Baron-Rojo
-
Kovamaniac
- Επικοινωνία:
Ας δωσω κι εγω τα σχολια μου για το απιστευτο meeting!Anzac έγραψε:2. Ανασταση παχυνες
Καταρχην να ευχαριστησω τον Tim που δεν μου εκανε lock με κανα SCALP EG ή οποιοδηποτε αλλο οπλο μεγαλης ισχυος γιατι τον ανθρωπο τον επριξα τοσο με τις ερωτησεις μου οσο και με αυτα που του ελεγα.Μιλαμε αν ημουνα στη θεση του θα με ειχα χτυπησει.
Απο κει και περα περασαμε,εγω προσωπικα,ΤΕΛΕΙΑ και δεν καταλαβα για ποτε περασαν 3 ωρες.Τα παιδια ηταν φανταστικα και συζητησαμε επι παντος του επιστητου--δυστυχως ο Τασος δεν δημοσιευσε το καλο το στρογγυλο το ροζ--
Τιμο,οσον αφορα τη φωτογραφια εχω μεινει κι εγω εκπληκτος!ειπαμε τα χουμε τα κιλα μας αλλα οχι κι ετσι!!!Εχω χασει και 5 κιλα απο το προηγουμενο meeting(

Ειρωνεύτηκες τη γκαρσόνα??? Την έβαψες.........
ΤΤΤΤΤΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΟΟΟΟΟΟΟΟ τι ακούμε και δεν βλέπουμε??????Kovamaniac έγραψε:Ας δωσω κι εγω τα σχολια μου για το απιστευτο meeting!Anzac έγραψε:2. Ανασταση παχυνες
Καταρχην να ευχαριστησω τον Tim που δεν μου εκανε lock με κανα SCALP EG ή οποιοδηποτε αλλο οπλο μεγαλης ισχυος γιατι τον ανθρωπο τον επριξα τοσο με τις ερωτησεις μου οσο και με αυτα που του ελεγα.Μιλαμε αν ημουνα στη θεση του θα με ειχα χτυπησει.
Απο κει και περα περασαμε,εγω προσωπικα,ΤΕΛΕΙΑ και δεν καταλαβα για ποτε περασαν 3 ωρες.Τα παιδια ηταν φανταστικα και συζητησαμε επι παντος του επιστητου--δυστυχως ο Τασος δεν δημοσιευσε το καλο το στρογγυλο το ροζ--![]()
![]()
![]()
Τιμο,οσον αφορα τη φωτογραφια εχω μεινει κι εγω εκπληκτος!ειπαμε τα χουμε τα κιλα μας αλλα οχι κι ετσι!!!Εχω χασει και 5 κιλα απο το προηγουμενο meeting(σαν γκομενα κανεις ρε!!!!
)
ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ????????????
Arty out...

-
thundercat
do you know about "http://www.imageshack.us" ????????Slick έγραψε:Μάγκες έχω κάτι φωτογραφίες με κορμιά όμως...όχι αστεία...
Αλλα είναι μισό MB η καθεμιά και αν τις χαμηλώσω ανάλυση χάνουν σε ποιοτητα...Θα τις ζιπάρω μάλλον για upload...
e-HAF Admin