Συνάντηση στη Θεσσαλονίκη
Kαλά χαλάρωσε όχι και όλο το 24ωρο γιατί μονάδα υπερβαρικής ιατρικής (αν και υπάρχει στην Θεσσαλονίκη) δεν λειτουργεί για δύτες....Και για να πας Αθήνα θα πρέπει να πας πετώντας αλλά πετώντας θα πάρεις τις φλέβες στα χέρια γιατί θα πρέπει να κάνει πτήση κάτω από τα 50 μέτρα....πράγμα χλωμό άρα .... βράστα... άντε 2 ωρίτσες και πολύ είναι...thundercat έγραψε:Ψαροτουφεκο-ποζερος ζητα να συμμετεχει σε υποβρυχια σποτακια γενικου περιεχομενου.![]()
![]()
![]()
![]()
τηλεφωνα υπαρχουν.
εργαζομαστε ολο το 24ωρο! 8)
akoustika
Arty out...

-
thundercat
Μιλησα για το ωραριο και οχι για το χρονο εργασιας.Κατι αν ανοιχτα ολο το 24ωρο.Arty έγραψε:Kαλά χαλάρωσε όχι και όλο το 24ωρο γιατί μονάδα υπερβαρικής ιατρικής (αν και υπάρχει στην Θεσσαλονίκη) δεν λειτουργεί για δύτες....Και για να πας Αθήνα θα πρέπει να πας πετώντας αλλά πετώντας θα πάρεις τις φλέβες στα χέρια γιατί θα πρέπει να κάνει πτήση κάτω από τα 50 μέτρα....πράγμα χλωμό άρα .... βράστα... άντε 2 ωρίτσες και πολύ είναι...thundercat έγραψε:Ψαροτουφεκο-ποζερος ζητα να συμμετεχει σε υποβρυχια σποτακια γενικου περιεχομενου.![]()
![]()
![]()
![]()
τηλεφωνα υπαρχουν.
akoustika
Τωρα και δωρεαν ερχομαστε στον τοπο εργασιας!!!!
akoustika
****\NTG/****

-
Baron-Rojo
Baron-Rojo έγραψε:Να σε δω ρε συ με μπουκαλα και τιποτα αλλο!!thundercat έγραψε:Ψαροτουφεκο-ποζερος ζητα να συμμετεχει σε υποβρυχια σποτακια γενικου περιεχομενου.![]()
![]()
![]()
![]()
τηλεφωνα υπαρχουν.
akoustika
Εσύ να τον δεις...........
εγώ να μην τον δω με μπουκάλα και ψαροντούφεκο μαζί γιατί η καταγγελία είναι έτοιμη
Αν θες να είσαι μαγκας ψαροντουφεκάς, με ελεύθερο και ημέρα, για να δουμε την τέχνη σου και όχι μπουκαλάτος ή νύχτα με το όπλο στο χέρι.....
Jeanneau - Sun Odyssey 45' - 2005 "ELPIDA"

-
Baron-Rojo
-
thundercat
Δεν εχω βουτηξει ποτε με μπουκαλες.Εχω ενα αεροπιεστικο(καπως ετσι) ψαροτουφεκο οπου πριν χρονια του χαλασε μια φλαντζα και το χρησιμοποιω για εφεδρικο καμακι.Στην ουσια βουταμε με τον πατερα μου με απο ενα καμακι αυτοσχεδιο των 30-40cm(με το συμπαθειο) και βγαζουμε γλωσσες.gmav έγραψε:Baron-Rojo έγραψε:Να σε δω ρε συ με μπουκαλα και τιποτα αλλο!!thundercat έγραψε:Ψαροτουφεκο-ποζερος ζητα να συμμετεχει σε υποβρυχια σποτακια γενικου περιεχομενου.![]()
![]()
![]()
![]()
τηλεφωνα υπαρχουν.
akoustika
Εσύ να τον δεις...........
εγώ να μην τον δω με μπουκάλα και ψαροντούφεκο μαζί γιατί η καταγγελία είναι έτοιμη
Αν θες να είσαι μαγκας ψαροντουφεκάς, με ελεύθερο και ημέρα, για να δουμε την τέχνη σου και όχι μπουκαλάτος ή νύχτα με το όπλο στο χέρι.....
Εδω αξιζει να σημειωθει πως εγω δεν ειμαι μαγκας.Ο πατερας μου πλεον μετα απο καμια 20αρια χρονια που ψαρευει για χομπυ μπορει να βγαλει γλωσσακια με γυμνο χερι μπορει να θεωρηθει μαγκας!..
Μαθαινω ομως κι εγω.
akoustika
****\NTG/****

-
Kovamaniac
- Επικοινωνία:
Anzac έγραψε:ευχαριστουμε ευχαριστουμε .....Anzac έγραψε:λοιπον, σας εφτιαξα και το ποστ σας (ευελπιστω) και δεν θα ξαναβγαλει λαθος ανυπαρκτη σελιδα (δεν υπαρχουν δημοσιευσεις)
![]()
Ευχαριστουμε!
α κ για το αλλο δειξε μου το φιλο σου...συμφοιτητης μου ειναι σου ειπα.. α κ μη ξεχνας εσυ εισαι e-συνπιλοτος μου!!!
Jester
A good pilot is compelled to always evaluate what's happened, so he can apply what he's learned.
[marq=left]:m2k:.......:f16:[/marq]

A good pilot is compelled to always evaluate what's happened, so he can apply what he's learned.
[marq=left]:m2k:.......:f16:[/marq]