Λοιπον παιδες τελειωσα σημερα απροσδοκητα την εξεταστικη μου.
Και ο βασιλακης.
Μιλησα με τον τασουλη και ειπαμε για κανα καφεδακι με τις δυτικες συνοικιες εκτος εδρας(κρηνη) την κυριακη-δευτερα.Τι λετε, Θανο,Γιωργο(?) ?
akoustika
Σημειωση:οχι απο την κυριακη μεχρι και τη δευτερα! Εχουμε και δουλειες.
thundercat έγραψε:Λοιπον παιδες τελειωσα σημερα απροσδοκητα την εξεταστικη μου.
Και ο βασιλακης.
Μιλησα με τον τασουλη και ειπαμε για κανα καφεδακι με τις δυτικες συνοικιες εκτος εδρας(κρηνη) την κυριακη-δευτερα.Τι λετε, Θανο,Γιωργο(?) ?
akoustika
Σημειωση:οχι απο την κυριακη μεχρι και τη δευτερα! Εχουμε και δουλειες.
Καλημέρα και καλο μήνα....
Εγώ αύριο τα χαράματα ξεκινάω για 1 βδομάδα διακοπές, οπότε δε θα μπορέσω να έρθω....
ΥΓ.
ακόμα έχω στην τσάντα μου το GP4. αν θυμάμαι καλά μου το ζήτησες εσύ και ο Τάσος (slick)...
Ναι καλα θυμασαι.
Δεν πειραζει.Μου φαινεται στο τελος θα ειμαστε μονοι με τον τασο..
Αυτο θα σου λυσει την απορια μικρε: http://aetos.it.teithe.gr/~ekprosop
μαγκες καθοτι τελιωσε η εξεταστικη πηγα σημερα μια βολτα...σε γνωστο κλαμπ στη περιοχη αεροδρομιου...ηταν κατι μοντελες εκει 6-7 και κατι κοσμικοι κ καλα της αθηνας...ονοματα δε λεμε.
ΥΓ ρεα 185 μινιμουμ με τακουνι και μαρκαν ανωτερη ασυζητητι...
Jester
A good pilot is compelled to always evaluate what's happened, so he can apply what he's learned.
[marq=left]:m2k:.......:f16:[/marq]
Μαγκες να κανονισουμε να τα πουμε καπου.Ισως και να κλεισουμε ενα τραπεζακι στο γνωστο μαγαζι του αεροδρομιου που λεει ο Σταθης,να φοραμε τα t-shirts μας(αν προλαβουμε) να κολλησουμε λιγο κοσμο και γενικοτερα να γουσταρουμε! Ανυπομονω να συναντησω τους συναδελφους μου.Σταθη Κολονιαλ μηπως? Εκει μεσα ειμαι παντα σε λειτουργια TWS 8) 8)