OA στο recycle bin ....
Συντονιστής: Διαχείριση
OA στο recycle bin ....
ρε δεν ντρεπομαστε λεω εγω ???
πηραν μια χρυση εταιρια απο τον Ωναση , εγινε απο τις 1ες σε ασφαλεια και τωρα παμε να την κλεισουμε ????
ρε δεν ντρεπομαστε που τοσα χρονια κανεις αχρηστος δεν ηθελε να δωσει λυση στο προβλημα ????
ρε δεν ντρεπομαστε που πρωτος και καλυτερος κακοπληρωτης προς την ΟΑ ειναι το Ελληνικο δημοσιο ??????
πως να μην μπει μεσα η εταιρια οταν καθε μηνα το Ελληνικο Δημοσιο χρωσταει κατι Δισ στην ΟΑ ????
ε ΑΙΣΧΟΣ ΝΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ..................
αϊδια καταντησανε
πηραν μια χρυση εταιρια απο τον Ωναση , εγινε απο τις 1ες σε ασφαλεια και τωρα παμε να την κλεισουμε ????
ρε δεν ντρεπομαστε που τοσα χρονια κανεις αχρηστος δεν ηθελε να δωσει λυση στο προβλημα ????
ρε δεν ντρεπομαστε που πρωτος και καλυτερος κακοπληρωτης προς την ΟΑ ειναι το Ελληνικο δημοσιο ??????
πως να μην μπει μεσα η εταιρια οταν καθε μηνα το Ελληνικο Δημοσιο χρωσταει κατι Δισ στην ΟΑ ????
ε ΑΙΣΧΟΣ ΝΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ..................
αϊδια καταντησανε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Anzac την 13 Σεπ 2005, 18:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
e-HAF Admin
-
Επισκέπτης
-
Επισκέπτης
Παιδιά, έχοντας εργαστεί για 3 χρόνια στην ΟΑ, σας λέω ότι ακόμη και τα νούμερα που βγάζουν έξω είναι ψεύτικα. Αυτό το κερασάκι με την πληρότητα των α/φ είναι απίστευτο...μας έλεγαν ότι είχαμε κάτω από 50% και εμείς βλέπαμε όλα τα αεροπλάνα γεμάτα με τεράστιες λίστες αναμονής...το δρομολόγιο Αθήνα-Τόκιο είχε ξεκινήσει με 1 επιβάτη, σε 2 μήνες η ζήτηση ήθελε ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ 747!!!! και τελικά το δρομολόγιο το κλείσανε για να μην θιγεί η Quantas και η Lufthansa...τα λεφτά που χρωστάει το δημόσιο είναι απίστευτα!! Και δεν φτάνει που οι παλιομπιπ πετάγαν τζάμπα, μέσα στο αεροπλάνο όλο βρίζαν τους ιπτάμενους για το service, την εξυπηρέτηση κλπ., όταν οι ίδιοι απολάμβαναν θέσεις VIP!
Όσον αφορά την...τακτοποίηση των υπαλλήλων; Απλό. Ο αδερφός μου ειναι 21 χρόνια μηχανικός. Θα του πούνε, μηχανικός δεν είσαι; Πάρε τρεις κι εξήντα, πάρε τη γυναίκα σου και τα 2 σου παιδιά, και τράβα να δουλέψεις στην ΕΑΒ στη Λαμία...κιαν αρνηθείς...λυπάμαι, αλλάτο κράτος σου βρήκε δουλειά και εσύ δεν την θέλεις...ΑΠΟΛΥΕΣΑΙ ΑΝΕΥ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ!!
Όσον αφορά την...τακτοποίηση των υπαλλήλων; Απλό. Ο αδερφός μου ειναι 21 χρόνια μηχανικός. Θα του πούνε, μηχανικός δεν είσαι; Πάρε τρεις κι εξήντα, πάρε τη γυναίκα σου και τα 2 σου παιδιά, και τράβα να δουλέψεις στην ΕΑΒ στη Λαμία...κιαν αρνηθείς...λυπάμαι, αλλάτο κράτος σου βρήκε δουλειά και εσύ δεν την θέλεις...ΑΠΟΛΥΕΣΑΙ ΑΝΕΥ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ!!
Δεν ξέρω τι παιχνίδι παίζουν τα ΜΜΕ και ρίχνουν πολλές ευθύνες στο προσωπικό ή τουλάχισταν στα συλλογικά του όργανα αλλά θα ήθελα να μου πει κάποιος υπεύθυνα το κατα πόσο ευθύνη έχουν και αυτοί με την μη συμμετοχή τους σε προγράμματα εξυγίανσης, γιατί και αυτό το θέμα έχει δύο όψεις...έτσι?

"Εχωμεν δε και ψυχάς συν τοις θεοίς αμείνονας"
Ξενοφώντος, Κύρου Ανάβαση
-
manik
- Moderator

- Επικοινωνία:
Σύμφωνα με την απόφαση της E.E. πρέπει να επιστραφούν κοντά στα 700 εκ Ευρώ.
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=251
Την ήπιαμε την amita.

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=251
Την ήπιαμε την amita.
:m2k: Eίμαι μόνο Μιραζάκιας :m2k:
Saitek X-52 HOTAS
Saitek Pro Flight Rudder Pedals.
Saitek X-52 HOTAS
Saitek Pro Flight Rudder Pedals.
-
Sierraxray
Ξεκίνα με το δεδομένο ότι τα προγράμματα εξυγίανσης τα αναλαμβάνει το κράτος και ούτο θεωρείτει υπεύθυνο, και όχι οι εργαζόμενοι. Επιπλέον φαντάσου τι μπορεί να σημαίνει για τις ελληνικές κυβερνήσεις η φράση "πρόγραμμα εξυγίανσης".... μάλλον κάτι το ακατανόητο. Άρα ακόμα και να είχαν κάποια επιρροή επ'αυτού οι υπάλληλοι, δεν θα ξέρανε ούτε αυτοί τί σημαίνει ή τι να κάνουν. Τρίτον, με τόσα χρέη από πλευράς κυβέρνησης και τόσες ρουφιανιές ένα "πρόγραμμα εξυγίανσης" οργανωμένο και ωθούμενο από "κάτω" θα είχε οικτρό και αποτρόπαιο τέλος για τους "κάτω". Όσο για τα ΜΜΕ? αυτά είναι πολύ ρευστά. Το παίζουν υπερ όλων και ρουφιανεύουν όλους. Δές τί έγινε με τις μαθητικές πορείες 6 χρόνια πριν. Πηρε κανα κανάλι την πλευρά των μαθητών να την βγάλει προς τα έξω? Όχι γιατι όλοι αυτοί που ακούν ειδήσεις είναι μεγάλοι. Μάλιστα ρώταγε κάτι πιτσιρίκια που δεν ξερανε τι σήμαινε γι'αυτά η διαδήλωση , για να περάσουν την διαδήλωση ως φιάσκο.Slick έγραψε:Δεν ξέρω τι παιχνίδι παίζουν τα ΜΜΕ και ρίχνουν πολλές ευθύνες στο προσωπικό ή τουλάχισταν στα συλλογικά του όργανα αλλά θα ήθελα να μου πει κάποιος υπεύθυνα το κατα πόσο ευθύνη έχουν και αυτοί με την μη συμμετοχή τους σε προγράμματα εξυγίανσης, γιατί και αυτό το θέμα έχει δύο όψεις...έτσι?
Κανείς δεν ρώτησε άν ένα μάτσο πολιτικοί, δημοσιογράφοι, γονείς, περαστικοί, ήξεραν κάνα ορθό λόγο για τον οποίον ήταν λάθος η διαδήλωση. Αυτό ήταν ένα οικτρό παράδειγμα άψογης συνεργασίας μεταξύ ΜΜΕ - κράτους - αδαών. Και μπορεί να επαναληφθεί κατα βούληση, λες και είμαστε σε δικτατορία των ΜΜΕ (γιατι κατα καιρούς παίρνουν στο κοντό και το ίδιο το κράτος
Όλα αυτά είναι απόψείς μου και δέν είμαι μέσα στο γεγονός αυτό για να σου δώσω το μέρισμα της ευθύνης των διοικήσεων και υφισταμένων παραγόντων(αναφερομαι στο "υπεύθυνα" που ζήτησες), οπότε πάρ'τα ως άλλη μια άποψη.
-
Επισκέπτης
Σίγουρα έχουν ευθύνη όλοι, αλλά από μόνοι τους οι εργαζόμενοι δεν μπορούσαν να φερουν την ΟΑ εκεί που είναι...κανείς δεν μιλάει για τα χρέη του κράτους προς την ΟΑ, όπως κανείς δεν λέει ποιοι φάγανε τα δις των προηγούμενων εξυγειάνσεων...επιγραμματικά σου λέω ότι η ένωση των σωματειων της ΟΑ έχει σύρει στα δικαστήρια και έχει κερδίσει δίκες από την διοίκηση των Άγγλων της περιόδου '98-2000 για ψευδή στοιχεία που έδινε η εταιρεία όσον αφορά την πληρότητα δρομολογίων για Λονδίνο, Παρίσι, Άμστερνταμ, δρομολόγια παραδοσιακά γεμάτα που παρουσιάστηκαν ως μη κερδοφόρα, για να απαξιωθεί η εταιρεία προς ώφελος της British Airways...άστα να πάνε...Slick έγραψε:Δεν ξέρω τι παιχνίδι παίζουν τα ΜΜΕ και ρίχνουν πολλές ευθύνες στο προσωπικό ή τουλάχισταν στα συλλογικά του όργανα αλλά θα ήθελα να μου πει κάποιος υπεύθυνα το κατα πόσο ευθύνη έχουν και αυτοί με την μη συμμετοχή τους σε προγράμματα εξυγίανσης, γιατί και αυτό το θέμα έχει δύο όψεις...έτσι?