8 θα ειμαι εκειmmaker έγραψε:ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16/9
ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ 8:00 ΜΕ 8:15
Γιώργος
Τηλ.6976801071
ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ (Photos Included)
-
Επισκέπτης
Άν φτάσεις!!! Και... δεν την έχουν κλείσει εως τότε!!!...AnastasiaMR2 έγραψε: den xero... pantos ego ftano tin paraskeui 23.40h me tin olympic athina :biggrin:
Άντε ντέ! Να σας γνωρίσουμε και απο κοντά!!!PiGaSoS έγραψε: Skopeuw na kateuw apo Kerkyra kai na erthw me "Amore" , "Doc" kai "Satch".
ΛΟΙΠΟΝ, τα πράγματα έχουν ως εξής:
Το πρωί μίλησα με τον Vader... Χάζευε 2 Typhoon και 1 F-18E Super Hornet (!!!
Πρίν λίγο μίλησα με τον Hammer... Η 330 τελευταία στιγμή ακύρωσε και δέν θα στείλει α/φος
Την Κυριακή τώρα, το flight display ξεκινάει κατα της 10:00πμ αρχικά με τις προσβολές του αεροδρομίου απο α/φη της ΠΑ... Κατα της 12:00πμ πέρνουν σκυτάλη τα Ευρωπαϊκά F-16 και αμέσως μετά το Typhoon... Στη συνέχεια συνεχίζεται η δυναμική επίδειξη μεμονομένων α/φων...
Επειδή εγώ θα έρθω απο άλλη TO Base (απο Αυλίδα), δέν θα περάσω απο κάποια διόδια (Fence in) για να συναντηθούμε... Υπολογίζω όμως οτι κατα της 8:30πμ θα περιμένω πρίν το parking της ΕΑΒ... (...ambush CAP!!!

-
Επισκέπτης
Εγραψες παλιraptor έγραψε:Άν φτάσεις!!! Και... δεν την έχουν κλείσει εως τότε!!!...AnastasiaMR2 έγραψε: den xero... pantos ego ftano tin paraskeui 23.40h me tin olympic athina :biggrin:![]()
![]()
![]()
Άντε ντέ! Να σας γνωρίσουμε και απο κοντά!!!PiGaSoS έγραψε: Skopeuw na kateuw apo Kerkyra kai na erthw me "Amore" , "Doc" kai "Satch".![]()
![]()
ΛΟΙΠΟΝ, τα πράγματα έχουν ως εξής:
Το πρωί μίλησα με τον Vader... Χάζευε 2 Typhoon και 1 F-18E Super Hornet (!!!)... Θα είναι ήδη μέσα αύριο το πρωί στη ΜΣΒ και θα μιλήσουμε μαζί του για να συναντηθούμε, εξαρτάται και την υπηρεσία που θα τον χώσουν!...
Πρίν λίγο μίλησα με τον Hammer... Η 330 τελευταία στιγμή ακύρωσε και δέν θα στείλει α/φος![]()
... γιατί γίνεται πανζουρλισμός στην Τανάγρα και δέν χωράει τίποτα!!! 210 α/φη και ελικ/ρα εως τώρα!!! Ο Hammer θα κατέβει Κυριακή και υπολογίζει κατα της 12:00πμ να είναι μαζί μας...
Την Κυριακή τώρα, το flight display ξεκινάει κατα της 10:00πμ αρχικά με τις προσβολές του αεροδρομίου απο α/φη της ΠΑ... Κατα της 12:00πμ πέρνουν σκυτάλη τα Ευρωπαϊκά F-16 και αμέσως μετά το Typhoon... Στη συνέχεια συνεχίζεται η δυναμική επίδειξη μεμονομένων α/φων...
Επειδή εγώ θα έρθω απο άλλη TO Base (απο Αυλίδα), δέν θα περάσω απο κάποια διόδια (Fence in) για να συναντηθούμε... Υπολογίζω όμως οτι κατα της 8:30πμ θα περιμένω πρίν το parking της ΕΑΒ... (...ambush CAP!!!![]()
) Το τήλ μου είναι 6945299689, ενημερώστε με πού είστε (link16!!!) περίπου εκείνη την ώρα για να συναντηθώ με τα υπόλοιπα πακέτα και να μπούμε COMAO...!!!
![]()
![]()
![]()
-
Επισκέπτης
-
Επισκέπτης
-
Επισκέπτης
Scrable
Scrable
Scrable
στολη κρανος εξαρτυσεις και φυγαμε για αρχαγγελο
6945-χχχχχχ
τιμος
σε περιπτωση που καποιος δεν το εχει
Scrable
Scrable
στολη κρανος εξαρτυσεις και φυγαμε για αρχαγγελο
6945-χχχχχχ
τιμος
σε περιπτωση που καποιος δεν το εχει
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Anzac την 13 Απρ 2007, 11:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
e-HAF Admin