kala re esy hsoyna?o allos dipla einai filos soy swsta?thimamai gnwrisa ena poy htan filso toy viper!alla esena de se gnwrisa!xaxxaaxviper έγραψε:στο unknow βαλε viperJester έγραψε:στη τελευταια φωτο ειναι:
πανω σειρα: Sokos-Raptor-Kovamaniac-BaronRojo-Icarus-Thundercat-Slick-Goose-Monster-Mystic J-(πατερας μου-φιλος μου)
κατω: Iapetos-Jester-Anzac-Atsalis p-Unknown-Melpas1013???-Mmaker-Ysam-Tio
ΥΓ.πανω απο το κεφαλι του ανασταση αγνωστο αντικειμενο!![]()
ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ (Photos Included)
Jester
A good pilot is compelled to always evaluate what's happened, so he can apply what he's learned.
[marq=left]:m2k:.......:f16:[/marq]

A good pilot is compelled to always evaluate what's happened, so he can apply what he's learned.
[marq=left]:m2k:.......:f16:[/marq]

Για να σας ψιλοπορώσω και επειδή μόλις γύρισα από θήβα πτώμα και δεν έχω κουράγιο να ανεβάσω πολύ πράμα πάρτε τον Raptora επί τω έργω! Πάνο τους έδειξες για τα καλά τους Αμερικάνους της Lockheed....
http://img.photobucket.com/albums/v480/ ... C00628.jpg

"Εχωμεν δε και ψυχάς συν τοις θεοίς αμείνονας"
Ξενοφώντος, Κύρου Ανάβαση
Slick έγραψε:Για να σας ψιλοπορώσω και επειδή μόλις γύρισα από θήβα πτώμα και δεν έχω κουράγιο να ανεβάσω πολύ πράμα πάρτε τον Raptora επί τω έργω! Πάνο τους έδειξες για τα καλά τους Αμερικάνους της Lockheed....![]()
Σκόνη είναι αυτό που βλέπω εκεί που θα έπρεπε να είναι το HUD???

-
Kovamaniac
- Επικοινωνία:
Λιγες φωτογραφιες και απο μενα!!!

Επιτελους γνωρισα τον Σακη!
Monster-kovamaniac-Jester

Στο Σχηματαρι την ωρα του φαγητου!Μιλαμε για Π Ο Λ Υ Γ Ε Λ Ι Ο

Ο Τιμουλης ο Ατιμουλης μου δινει την ευλογιά του!!!!!!!!!!

Οι δυο Μιραζακηδες περικλειονται απο τους 2 16αρηδες.
Kovamaniac-Slick-Vampire-raptor!

Τελικα δεν καταλαβαμε σε τι χρησιμευει αυτη η κεραια στο MLU?Γνωριζει ουδεις?

Ο Slick με τις κατακτησεις του!!!!
Χε χε χε χε!!!!

Τελικα η ΠΑ εχει και ομορφες παρουσιες!!!!!(Οχι ο τεζα τερμα δεξια-για την κοπελα λεω)

Slick-Kovamaniac-Raptor!!!!!Αποκαμωμενοι περιμενουμε για κανα τελευταιο αεροπλανο την Παρασκευη το απογευμα....
Παραλιγο να μας διωχνανε!!!

Αυτη η φωτογραφια ειναι ολα τα λεφτα:ο raptor κοιταει το απειρο,ο atsalis_p(μεση) ειναι σαν ψευτικος κι εγω τρωω ενα Τ-50.
Λιγες στιγμες πριν μπουμε στο simulator.Αααααχχχχχχ!!!!!Simulator!!!!!!!!

Η συμφωνια εκλεισε!30+10 F-16 Block 52+ για την ΠΑ!!!Ειμαστε πολυ ικανοποιημενοι!!!!!Ε,Πανο????????
ΥΓ.Τιμο το εκανα οπως λες στις οδηγιες για τις φωτο.Αν εχω κανει λαθος μην το σβησεις πες μου να το φτιαξω αλλιως!

Επιτελους γνωρισα τον Σακη!
Monster-kovamaniac-Jester

Στο Σχηματαρι την ωρα του φαγητου!Μιλαμε για Π Ο Λ Υ Γ Ε Λ Ι Ο

Ο Τιμουλης ο Ατιμουλης μου δινει την ευλογιά του!!!!!!!!!!

Οι δυο Μιραζακηδες περικλειονται απο τους 2 16αρηδες.
Kovamaniac-Slick-Vampire-raptor!

Τελικα δεν καταλαβαμε σε τι χρησιμευει αυτη η κεραια στο MLU?Γνωριζει ουδεις?

Ο Slick με τις κατακτησεις του!!!!
Χε χε χε χε!!!!

Τελικα η ΠΑ εχει και ομορφες παρουσιες!!!!!(Οχι ο τεζα τερμα δεξια-για την κοπελα λεω)

Slick-Kovamaniac-Raptor!!!!!Αποκαμωμενοι περιμενουμε για κανα τελευταιο αεροπλανο την Παρασκευη το απογευμα....
Παραλιγο να μας διωχνανε!!!

Αυτη η φωτογραφια ειναι ολα τα λεφτα:ο raptor κοιταει το απειρο,ο atsalis_p(μεση) ειναι σαν ψευτικος κι εγω τρωω ενα Τ-50.
Λιγες στιγμες πριν μπουμε στο simulator.Αααααχχχχχχ!!!!!Simulator!!!!!!!!

Η συμφωνια εκλεισε!30+10 F-16 Block 52+ για την ΠΑ!!!Ειμαστε πολυ ικανοποιημενοι!!!!!Ε,Πανο????????
ΥΓ.Τιμο το εκανα οπως λες στις οδηγιες για τις φωτο.Αν εχω κανει λαθος μην το σβησεις πες μου να το φτιαξω αλλιως!

Ειρωνεύτηκες τη γκαρσόνα??? Την έβαψες.........
-
Baron-Rojo
Βρε τρελε ειχαμε τελειωσει εδω το φαει!! 8)
Σιγα τον Πατριαρχη ρεεεεεεεεε!!!!!!!!! 8)
Καλα Τασουλη αγορινα μου δεν παιζεσαι!!!
337 ΜΠΚ αυτο τα λεει ολα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Της παει ομως αυτο το πρασινακι πολυ!!! 8)
Μηπως σου επεσε λιγο βαρυ το Τ-50 για αυτο δεν ειχες και πολυ ορεξη το Σαββατο το απογευμα!!
-
Επισκέπτης
-
Επισκέπτης
-
Επισκέπτης
αν μιλαμε για το μικρο εξογκωματακι απο πανω του τοτε αυτο ειναι συμφωνα με το βιβλιο DACO - Uncovering the Lockheed Martin F-16 Δεκτης του συστηματος ECM Carapace 
Δες εδω
http://www.f-16.net/f-16_users_article2.html
το περιεργο ειναι πως στο site λεει οτι οι δεκτες υπαρχουν μονο...
Belgian AF F-16s have received the Carapace passive ECM system, which consists of sensors under the inlet and in the parachute compartment.
Δες εδω
http://www.f-16.net/f-16_users_article2.html
το περιεργο ειναι πως στο site λεει οτι οι δεκτες υπαρχουν μονο...
Belgian AF F-16s have received the Carapace passive ECM system, which consists of sensors under the inlet and in the parachute compartment.
-
Baron-Rojo
Χαχαχαχαχα!!!!!!!!Ακου παντρεμενη!Και εγω την εκανα για 25αραTim έγραψε:Βρε βρε για δες μέχρι που έφτασε η χάρη της Ζωής...
Παιδιά μαλακά γιατί είναι παντρεμένη![]()
8)
Η εν λογο κυρια ειναι αυτη για την οποια ελεγε ο Γιαννακης βρε???Η υπαρχει και αλλη Ζωη στην Λαρισα?
Παντως η 337 στον Αρχαγγελο εκλεψε την παρασταση με αυτη της την ωραια παρουσια εκτος βεβαια και απο το Phαντομακι! 8)
-
Baron-Rojo
Λοιπον μερικες φωτογραφιες και απο μενα.....
Kovamaniac...τη λαμψη ειναι αυτη αγορι μου...ακτινοβολεις!
8)

Κουρασμενα νιατα!!!!!
8)

Εππ...... που κοιτας ωρε Νικολα???? 8)

Καλα μιλαμε πολυ φαι ρε παιδι μου...τι ομαδα ειμαστε εμεις!

Ο Αγγελος με τον Μικρο Μιραζακια.... 8)

Σχηματαρι....παμε για Αθηνα!Πολυ κοσμος βρε παιδια!Ολοι στον Αρχαγγελο ηταν?

Εδω σας θελω τωρα...Ποιος λετε να ειναι ο κυριος που ποζαρει για να φωτογραφησω το πατσ του?

Vampire RULESSSSSSSSSSSSSSS

8)