Ταχύτερο αεροσκάφος

Θέματα που δεν ανήκουν σε καμία άλλη κατηγορία

Συντονιστής: Διαχείριση

Απάντηση
Fantasma337
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Fantasma337 »

Γύρω στο 1999-2000 στο επίσημο site της Lockheed και συγκεκριμένα στο Hangar section όπου και βρίσκονταν οι φωτογαφίες, υπήρχε και μια καλλιτεχνική απεικόνιση με το εν λόγω μαύρο α/φος σε σχηματισμό με F-15, JSF και το τάνκερ είχε τα σήματα της RAF... Eίχα σώσει και την φώτο στο παλιό μου laptop (πρίν τα φτύσει) και μάλιστα την είχε και το Aeroplane Monthly άν θυμάμαι καλά...

http://www.aemann.pwp.blueyonder.co.uk/ ... urora6.htm
ACIG Team Member
Εικόνα
ΜΑΧΙΜΩΤΑΤΟΙ ΟΙ ΙΣΧΥΟΝΤΕΣ (Αριστοτέλης)
Mystic_J
320 ΠΜ Ίκαρος/ 320FW Pilot
320 ΠΜ Ίκαρος/ 320FW Pilot

Δημοσίευση από Mystic_J »

OT: Με αφορμή το thread (ταχύτερο α/φ κλπ) θυμάστε παλιά κάτι τράπουλες με αεροπλάνα? (υπερ-ατού, κάπως έτσι λεγόταν). Ξέρετε που πουλάνε τέτοια σήμερα?
Εικόνα

HAF ACTION - FULL ACTION
FRISKY RADIO
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

Mystic_J έγραψε:OT: Με αφορμή το thread (ταχύτερο α/φ κλπ) θυμάστε παλιά κάτι τράπουλες με αεροπλάνα? (υπερ-ατού, κάπως έτσι λεγόταν). Ξέρετε που πουλάνε τέτοια σήμερα?
ρε Νακο, τι μας θυμισες τωρα?

υπηρχαν τετοιες τοτε καργα και με αυτοκινητα και με φορμουλες :twisted:
τωρα ποιος να ξερει ???
e-HAF Admin
Alexander

Δημοσίευση από Alexander »

NAI ΠΩΠΩ!!! :!: :!: :!: Τι μου θυμίσατε τώρα!!! :) Κάρτες με πολεμικά πλοία,αυτοκίνητα,πυραύλικούς φορείς,μαχητικά,πολιτικά αεροπλάνα,αυτοκίνητα αντίκες,φόρμουλες,ένα σωρό.Που είχαν και κόκκινες(έπαιρνες 2 κάρτες) και κίτρινες κάρτες(έπαιρνες 1 κάρτα από τον αντίπαλο).Αν σας πω ότι τελευταία φορά έπαιξα πέρυσι στις διακοπές;Πόσες ώρες παίζαμε...... :sunsmiley:
mmaker

Δημοσίευση από mmaker »

Mystic_J έγραψε:OT: Με αφορμή το thread (ταχύτερο α/φ κλπ) θυμάστε παλιά κάτι τράπουλες με αεροπλάνα? (υπερ-ατού, κάπως έτσι λεγόταν). Ξέρετε που πουλάνε τέτοια σήμερα?
Έχω δει στα μεγάλα παιχνιδάδικα...

Κάπου έχω κάτι παλιά... :roll:
Απάντηση