Falcon Logbook Ranks
Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση
-
Επισκέπτης
Falcon Logbook Ranks
- 2nd Lt (2nd Lieutenant-Ανθυποσμηναγός): Total Score ίσο ή μεγαλύτερο από 150
- Cpt (Captain-Σμηναγός): Total Score ίσο ή μεγαλύτερο από 300
- Maj (Major-Επισμηναγός): Total Score ίσο ή μεγαλύτερο από 800 και μια ολοκληρωμένη Campaign ανεξαρτήτου αποτελέσματος.
- Lt. Col (Lieutenant Colonel-Αντισμήναρχος): Total Score ίσο ή μεγαλύτερο από 1600 και μια Campaign κερδισμένη (won) ή ισόπαλη (tied).
- Col (Colonel-Σμήναρχος): Total Score ίσο ή μεγαλύτερο από 3200 και μια Campaign κερδισμένη (won).
- Cpt (Captain-Σμηναγός): Total Score ίσο ή μεγαλύτερο από 300
- Maj (Major-Επισμηναγός): Total Score ίσο ή μεγαλύτερο από 800 και μια ολοκληρωμένη Campaign ανεξαρτήτου αποτελέσματος.
- Lt. Col (Lieutenant Colonel-Αντισμήναρχος): Total Score ίσο ή μεγαλύτερο από 1600 και μια Campaign κερδισμένη (won) ή ισόπαλη (tied).
- Col (Colonel-Σμήναρχος): Total Score ίσο ή μεγαλύτερο από 3200 και μια Campaign κερδισμένη (won).
Υπήρχε ένα μικρό exe που σου επέτρεπε να διαβάσεις το Logbook σου, και σου εξηγούσε ακριβώς τι χρειάζεσαι για τις προαγωγές, επίσης σου δείχνει και τα μετάλλια που έχεις. Στο Cobra έχω δύο ενδείξεις, για ποιο από τα δύο μιλάμε εδώ? http://ip.16thaccw.org:81/16th/files/all/butcher1.jpg
-
Kovamaniac
- Επικοινωνία:
Παράξενο αλλά μόλις έκανα το ποστ όλα φαίνονταν κανονικά, δεν ξέρω τι μπορεί να συνέβηAnzac έγραψε:βρε butcher !!!
δεν ξερω πως τα καταφερες, αλλα με το [img] που εβαλες, μπηκε μεσα και ενας περιεργος κωδικος, και μπλοκαρε ολο το ποστ και δεν ανοιγε με τιποτα !
δηλαδη ηταν κατι σαν [img67246231] !!!!!!!!!!!!!!
Πως το καταφερες αυτο ?
Είναι όλα στο Mission Server βασικά, οτιδήποτε αποστολή περάσουμε στο Mission Server εκείνο αυτόματα περνάει τα δεδομένα στους εμπλεκόμενους πιλότους δίνοντάς τους τα μετάλλια, προαγωγές και πόντους, μόνο oι X/Os, C/Os και Site Admins έχουν πρόσβαση στο Mission Server και μπορούν να αλλάξουν τις οποιεσδήποτε πληροφορίες κάποιου πιλότου. Π.χ σε κάποια αποστολή κάποιος παίρνει ένα Air Medal, όταν περνούμε την αποστολή στο Mission Server και προσθέτουμε το μετάλλιο, τότε ο X/O και C/O παίρνουν ένα e-mail από το Mission Server για να το κάνουν authorize γι'αυτό πρέπει πάντα το Mission Debrief να έχει ένα screenshot, με το μετάλλιο αν κάποιος πήρε ή χωρίς μετάλλιο. Έτσι οι X/O και C/O μπορούν να δώσουν την εξουσιοδότηση τους. Στο logbook του πιλότου θα μπεί μόνο μετά την εξουσιοδότηση. Κάποια άλλα μετάλλια όπως το Medal of Honour μόνο ο Wing C/O μπορεί να το δώσει και ο κάθε πιλότος μπορεί να το πάρει μόνο μια φορά μετά από 50 αποστολές campaign χωρίς ΜΙΑ ή ΚΙΑ. Άλλα μετάλλια τα παίρνεις μόνο μετά από την συμπλήρωση κάποιου training τα οποία εξουσιοδοτεί ο Wing X/O.
-
Επισκέπτης
Βαθμοί στο Falcon4
Μία ερώτηση για το Falcon4...
Αυτή τη στιγμή στο Falcon είμαι 2ndLt...
Για να γίνω 1stLt τί πρέπει να κάνω???
Να κάνω κάποιες συγκεκριμένες ώρες ή να κάνω campaign???
Αυτή τη στιγμή στο Falcon είμαι 2ndLt...
Για να γίνω 1stLt τί πρέπει να κάνω???
Να κάνω κάποιες συγκεκριμένες ώρες ή να κάνω campaign???
Γιώργος