Δεν βρισκεται ρεεεε για το falcon4 μιλαω γιατι οσο και να εψαξα δεν καταφερα τελικα να το βρω....ε στο βορειο εβρο ειμαι βρε παιδια τι να κανω γι'αυτο οποιος εχει την καλοσυνη ας κανει τον κοπο να μου το αντιγραψει και να μου το στειλει(τα manuals τα βρισκω..) στην τελικη τα εξοδα δικα μου...plzzz εχω απελπιστει..... :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: plz re παιδια σας λεω ας μου βρει καποιος μια ληση.....
Αδερφέ, αν εννοείς ότι έψαξες σε μαγαζιά ξέχνα το! Δεν υπάρχει. Μην μπερδευτείς με το ..ακατανόμαστο ( ) !
Το μοναδικό, original, γνήσιο, μαμάτο Falcon ή που θα το κατεβάσεις (θα σου πουν τα παιδιά, δεν ξέρω από που)
ή θα σου το στείλει κάποιος. Πολύ ευχαρίστως θα στο έστελνα κι εγώ αλλά είναι το μαμίσιο και δεν αντιγράφεται..
Μπορώ να σου κάψω ένα DVD με τα αρχεία το original Falcon CD και ότι άλλο έχω κατεβάσει για Falcon (SP, FF, Manuals), Θα πρέπει να τα ξεδιαλέξεις όμως γιατί τα έχω λίγο χίμα… Στύλε μια διεύθυνση να στο στύλο με currier….
Εγώ μπορώ να στα στείλω και με το ΚΤΕΛ αν θες στείλε με PM ονοματεπώνυμο και την υπομονή σου.
Και όταν ανέβω να πιούμε κανα καφέ... Που είσαι Ορεστιάδα???
Arty out...
Ama sou po oti adinato na 8imi8o ..aaaaaaa!! Koukoubelakis Stayros , exei metakomisei sto Did/Xo nomizo edo kai arketo kairo...alla stantar 8a ton ksereis!!!
@georgeGRM
Pare epitelosu se kamia logiki ora!!!!!!
Sorry Pavloudi που γεμιζουμε το post σου αλλα κοιτα παλικαρι που εχουμε στην Ομαδα(Mechgr)
Το ICQ δεν το κοιταει
Στο TS δεν μπαινει
Το κινητο δεν το σηκωνει
Τα μηνυματα δεν τα βλεπει