Ρε παλικάρια μια ερώτηση θέλω να κάνω ...
Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση
Ρε παλικάρια μια ερώτηση θέλω να κάνω ...
ta arxeia pou xriazontai gia na petaksei kaneis mazi sas einai sto repository kai an oxi giati den ta vazete ekei na min psaxnei o kosmos trigiro?
-
Επισκέπτης
δεν γίνεται για καποια αρχεια γιατι υπαρχει νομικό κολλημα.
μπορείς να βάλεις εικονα.Υπάρχει μία διαδιακασια να κάνεις upload την εικονα που έχει στο Photobucket (www.photobucket.com) και να κάνεις copy την IMG διεύθυνση που σου δίνει για αυτή την εικόνα και να την βάλεις στο τέλος του post σου ή να κάνεις edit profile σου και να το βαλεις εκεί που λεει signature.
μπορείς να βάλεις εικονα.Υπάρχει μία διαδιακασια να κάνεις upload την εικονα που έχει στο Photobucket (www.photobucket.com) και να κάνεις copy την IMG διεύθυνση που σου δίνει για αυτή την εικόνα και να την βάλεις στο τέλος του post σου ή να κάνεις edit profile σου και να το βαλεις εκεί που λεει signature.
Re: Ρε παλικάρια μια ερώτηση θέλω να κάνω ...
στον οδηγο εγκαταστασης για τα επισημα setup υπαρχουν ολα τα αρχεια σε λινκcondor έγραψε:ta arxeia pou xriazontai gia na petaksei kaneis mazi sas einai sto repository kai an oxi giati den ta vazete ekei na min psaxnei o kosmos trigiro?
αν βρηκες καποιο ανενεργο , ενημερωσε με να το αντικαταστησω
δεν ειναι αναγκη να ψαχνεις το διαδικτυο ουτε εσυ ουτε κανεις αλλος αν τα λινκ μας ειναι σωστα!!!
οποτε δεν βλεπω που ειναι το προβλημα και αν αλλαζει κατι αν ειναι ολα μαζεμενα καπου ή οχι
photos @ αβαταρ & signature μπαινουν και τα 2 απο το προφιλ σου
ειδικα η signature θελει και img tags
δηλαδη
e-HAF Admin