Τί γίνονται οι παλιοί σας υπολογιστές ?
Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση
Τί γίνονται οι παλιοί σας υπολογιστές ?
ειχα στο μυαλο μου καιρο να κανω ενα δημοψηφισμα, σχετικα με το τι απογινονται οι παλιοι σας υπολογιστες
και λεω παλιοι γιατι σιγουρα οι περισσοτεροι απο εσας δεν εχετε αγορασει προσφατα τον 1ο σας Η/Υ, αλλα ειστε χρονια με αυτο το χομπυ
λοιπον σας ακουω....
και λεω παλιοι γιατι σιγουρα οι περισσοτεροι απο εσας δεν εχετε αγορασει προσφατα τον 1ο σας Η/Υ, αλλα ειστε χρονια με αυτο το χομπυ
λοιπον σας ακουω....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Anzac την 23 Ιαν 2006, 14:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
e-HAF Admin
έναν 8088 τον έδωσα στον αδερφό μου... (αγορά το 1991-92. πρέπει να υπάρχει ακόμα σε κάποια αποθήκη)
εναν 486 τον έχω στην αποθήκη μου....
εναν pentium mmx 200mhz τον πούλησα.... (πριν μερικά χρόνια)
έναν p3 500mhz τον χάρισα στην αδερφή μου....
πρέπει να είχα και έναν ακόμη αλλά δε θυμάμαι τι τον έκανα....
...
...
...
τί να ψηφίσω????????????
εναν 486 τον έχω στην αποθήκη μου....
εναν pentium mmx 200mhz τον πούλησα.... (πριν μερικά χρόνια)
έναν p3 500mhz τον χάρισα στην αδερφή μου....
πρέπει να είχα και έναν ακόμη αλλά δε θυμάμαι τι τον έκανα....
...
...
...
τί να ψηφίσω????????????
Jeanneau - Sun Odyssey 45' - 2005 "ELPIDA"

επι ενα χρονο ισως και περισσοτερο εψαχνα να δωσω μια στιβα hardware σε καποιο φορεα αξιοποιησης/ανακυκλωσης ακομη και ιδιωτη που να τα μεταπωλει μετα μαλλον σε μορφη μεταχειρισμενων ολοκληρων Η/Υ αλλα δεν βρηκα τιποτα, κατι που ακουσα για καποιον φορεα οπου τηλεφωνουσα φυσικα με αντιμετωπιζαν σαν ανεκδοτο στην ΜΠΑΝΑΝΙΑ μας .... ανακυκλωση εδω ειναι απλα ανεκδοτο οπως και αλλα πραγματα. Το μεταχειρισμενο στην ελλαδα ιδιως στην οικονομικη κατασταση που βρισκεται και οδευει ειναι μια δυναμικη αγορά, το ξερετε οτι περισσοτερα μεταχειρισμενα αυτοκινητα διακινουνται παρα καινουρια ετησιως ? ενα ebay.gr θα εκανε τρελες δουλειες στην ελλαντα ... Προσωπικα αν δεν καταφερω πρωτα να βρω αγοραστη για τα εξαρτηματα μου δεν προβαινω σε αγορα νεων και ακομη και τοτε βογγαει η τσεπουλα μου ... Μπανανια ...
"πότε θα έρθει η 28η Οκτωβρίου να πάμε σην παρέλαση να δούμε τα τζάμπο και τα στούκας"
-------------------------------------------------------
- Εμείς πόσα F-16 έχουμε?
- 'Ενα

- 'Ενα

αν ενδιαφερεται κανεις για ανακυκλωση
ειχα δει στην ΕΤ1 ενα αφιερωμα περι ανακυκλωσης Η/Υ και ποσο βλαβερο ειναι να πεταμε τους Η/Υ στην χωματερη
ετσι λοιπον, το εργο της ανακυκλωσης, το εχει αναλαβει το ΟΑΔΥΚ αν το λεω σωστα, ή αλλιως ο ιδιος χωρος που κανουν αποσυρση και τα αυτοκινητα
για τους Η/Υ εχουν ειδικο τμημα
Αληθεια τωρα και χωρις πλακα
τοσους υπολογιστες super duper που κατεσχεσε η Ασφαλεια με τα φρουτακια, τι απογινονται?
ειχα δει στην ΕΤ1 ενα αφιερωμα περι ανακυκλωσης Η/Υ και ποσο βλαβερο ειναι να πεταμε τους Η/Υ στην χωματερη
ετσι λοιπον, το εργο της ανακυκλωσης, το εχει αναλαβει το ΟΑΔΥΚ αν το λεω σωστα, ή αλλιως ο ιδιος χωρος που κανουν αποσυρση και τα αυτοκινητα
για τους Η/Υ εχουν ειδικο τμημα
Αληθεια τωρα και χωρις πλακα
τοσους υπολογιστες super duper που κατεσχεσε η Ασφαλεια με τα φρουτακια, τι απογινονται?
e-HAF Admin
γιατι με τους Η/Υ των Ολυμπιακών ? ......
ποσοι ΗΥ θα μπορουσαν αραγε να πανε σε σχολεια και πανεπιστημια απο ανακυκλωση / αποσυρση / αναβαθμιση και θεσεις εργασιας ατομων που 8α ασχολουνταν με αυτο το 8εμα ?
ποσοι ΗΥ θα μπορουσαν αραγε να πανε σε σχολεια και πανεπιστημια απο ανακυκλωση / αποσυρση / αναβαθμιση και θεσεις εργασιας ατομων που 8α ασχολουνταν με αυτο το 8εμα ?
"πότε θα έρθει η 28η Οκτωβρίου να πάμε σην παρέλαση να δούμε τα τζάμπο και τα στούκας"
- 'Ενα

- 'Ενα

ton 1o ena pentium 100 ton exw sto patari.katevenei mono gia ef2000,fifa 96 i genika palia paixnidia twn win95.
ton 2o ena P3 sta 450 ton edwsa sto patera moy.
ton 3o ton exw spiti.
aytos edw sti germania (4os) einai enas p4 alla me 256 mhnmh kai sernetai.kai tha ton kratisw gia lan afoy ton strwsw ligo ektos an ton poylisw edw se sxetika kali timh.
ton 2o ena P3 sta 450 ton edwsa sto patera moy.
ton 3o ton exw spiti.
aytos edw sti germania (4os) einai enas p4 alla me 256 mhnmh kai sernetai.kai tha ton kratisw gia lan afoy ton strwsw ligo ektos an ton poylisw edw se sxetika kali timh.
Jester
A good pilot is compelled to always evaluate what's happened, so he can apply what he's learned.
[marq=left]:m2k:.......:f16:[/marq]

A good pilot is compelled to always evaluate what's happened, so he can apply what he's learned.
[marq=left]:m2k:.......:f16:[/marq]

-
Kovamaniac
- Επικοινωνία:
Εγω βασικα τους χαριζω στους γειτονες μου για τον λογο το οτι εχουν μικρα παιδια που τωρα ειναι σε ηλικια για να αρχισουν να μαθαινουν Η/Υ.
Αλλα κραταω κιολας μερικα στο σπιτι για να παιζει ο πατερας μου πασιενζα.
Αυτην την στιγμη εχω 9 Η/Υ
Για την ακριβια 7 στο ενα σπιτι και 2 στο αλλο.
Ακουγεται υπερβολη!!!
Αλλα κραταω κιολας μερικα στο σπιτι για να παιζει ο πατερας μου πασιενζα.
Αυτην την στιγμη εχω 9 Η/Υ
Για την ακριβια 7 στο ενα σπιτι και 2 στο αλλο.
Ακουγεται υπερβολη!!!
-
thundercat
-
Kovamaniac
- Επικοινωνία:
Εσυ εισαι παντρεμενοςAnzac έγραψε:καλα ρε κρυφοτετοιεKovamaniac έγραψε:Εναν Celeron ΜΜΧ 400 και εναν Ρ4 1.8 GHz τους εδωσα στο γραφειο του πατερα μου!!!
Το λαπτοπ που εχω τωρα θα το παρει η αδερφη μου οπου περασει κι εγω θα πατω καινουριο!!
Χε χε χε χε χε![]()
![]()
εχεις αδελφη και δεν μας εχεις συστησει ?
Κι εγω γινομαι πολυ αγριος

Ειρωνεύτηκες τη γκαρσόνα??? Την έβαψες.........