Athens @ Panormou
-
Kovamaniac
- Επικοινωνία:
Λοιπον θα ηθελα να πω οτι παρεβρεθηκα και εγω στο meeting εχθες και ειμαι πολυ χαρουμενος που γνωρισα εστω και λιγα ατομα απο εσας με τους οποιους εχουμε περασει αρκετες ωρες on-line.
So Starserif-Anzac-Atsali-Lantrin-Raptor-Mmaker και φυσικα τον Mech και την Katerina τους οποιους τους ειχα γνωρισει πριν απο λιγο καιρο, Χαρηκα και ελπιζω να τα ξαναπουμε απο κοντα το συντομοτερο.
So Starserif-Anzac-Atsali-Lantrin-Raptor-Mmaker και φυσικα τον Mech και την Katerina τους οποιους τους ειχα γνωρισει πριν απο λιγο καιρο, Χαρηκα και ελπιζω να τα ξαναπουμε απο κοντα το συντομοτερο.
-
atsalis_p
- 320 ΠΜ Ίκαρος/ 320FW Pilot

Παιδιά μου, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους που με τιμήσατε με το να έρθετε,
και σε όσους δεν τα κατάφεραν τελικά.
Χάρηκα πάρα πολύ που ξαναείδα φίλους και που γνώρισα καινούργια παιδιά!
Δυστυχώς όμως είχα περιορισμό στο χρόνο μου (22:00) και την έκανα όταν τελικά η παρέα άρχισε να φουντώνει...
Έπρεπε να το είχα γράψει και στο ποστ για να ξέρουν τα παιδιά, ήταν μεγάλη πατάτα να έρχονται
δέκα παρά κι εγώ να φεύγω δέκα, αλλά δυστυχώς δε μπορούσε να γίνει διαφορετικά..
Ευχαριστώ και πάλι και την επόμενη φορά θα κανονίσω η συνάντησή μας να είναι καλύτερη και χωρίς περιορισμούς!
Νά ΄στε καλά!...
και σε όσους δεν τα κατάφεραν τελικά.
Χάρηκα πάρα πολύ που ξαναείδα φίλους και που γνώρισα καινούργια παιδιά!
Δυστυχώς όμως είχα περιορισμό στο χρόνο μου (22:00) και την έκανα όταν τελικά η παρέα άρχισε να φουντώνει...
Έπρεπε να το είχα γράψει και στο ποστ για να ξέρουν τα παιδιά, ήταν μεγάλη πατάτα να έρχονται
δέκα παρά κι εγώ να φεύγω δέκα, αλλά δυστυχώς δε μπορούσε να γίνει διαφορετικά..
Ευχαριστώ και πάλι και την επόμενη φορά θα κανονίσω η συνάντησή μας να είναι καλύτερη και χωρίς περιορισμούς!
Νά ΄στε καλά!...

ALL GAVE SOME... BUT SOME GAVE ALL