Τί γίνονται οι παλιοί σας υπολογιστές ?

Κεντρικό σημείο επικοινωνίας μελών

Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση

Απάντηση

Τί γίνονται οι παλιοί σας υπολογιστές ?

Το δημοψήφισμα λήγει την 22 Φεβ 2006, 12:02

Τους αποσύρω στην αποθήκη μου
3
14%
Τους χαρίζω σε όσους δεν έχουν
7
32%
Κρατάω κάποιον για χρήση σε LAN
3
14%
Τους πετάω στα σκουπίδια
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Τους κάνω κομμάτια και τους πετάω
1
5%
Τους πάω σε ειδικό κέντρο απόσυρσης Η/Υ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κάνω πολλά απο αυτά ( πείτε μας τί )
3
14%
Πουλάω κάποια κομμάτια αν όχι όλο
5
23%

Σύνολο ψήφων: 22

raptor
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από raptor »

squid έγραψε:γιατι με τους Η/Υ των Ολυμπιακών ? ......

ποσοι ΗΥ θα μπορουσαν αραγε να πανε σε σχολεια και πανεπιστημια απο ανακυκλωση / αποσυρση / αναβαθμιση και θεσεις εργασιας ατομων που 8α ασχολουνταν με αυτο το 8εμα ?

Αρκετοί πήγαν... 8)

Me, μέχρι πρίν λίγο καιρό 7 in LAN... Τώρα κράτησα μόνο 3 στο LAN, WinXP SP2, Win2003 Server και Suse Linux 10... :wink:
Εικόνα
Dem

Δημοσίευση από Dem »

Εγω ειμαι φανατικος της ανακυκλωσης
αλλα δυστυχως στην Ελλαδα ειμαστε
πισω σε αυτο το θεμα.

Ετσι,τον παλιο μου Η/Υ τον χαρισα στο καταστημα
που αγορασα τον καινουριο αφου αφαιρεσα τον
σκληρο δισκο

Dem

YΓ) Ειχα διαβασει προσφατα για εναν φορεα ο οποιος
ειδικευεται σε αυτο και μαλιστα απασχολει κυριως
ατομα με ειδικες αναγκες τα οποια κανουν εξαιρετικη
δουλεια! Συμφωνα με το αρθρο, επιδιορθωνονταν και αξιοποιουνταν
οσοι υπολογιστες μπορυσαν και τους υπολοιπους τους στελναν για ανακυκλωση.
Πολυ καλο, αλλα θα επρεπε να γινεται σε ολη την Ελλαδα
και οχι μονο στην Αθηνα.
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Anzac έγραψε: καλα ρε κρυφοτετοιε
εχεις αδελφη και δεν μας εχεις συστησει ?
Kai malista me laptop... :D
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Πληροφοριακα σας ενημερωνω οτι πλεον και βασει νομου οι ηλεκτρονικες συσκευες πρεπει να δινονται για ανακυκλωση και απαγορευεται να πετιουνται στα σκουπιδια/χωματερες κλπ.

Επειδη ετυχε να κανω μια μεγαλη αποσυρση προσφατα, βρηκα μια εταιρεια που τοι κανει αυτο και οποιος ενδιαφερεται μπορω να ψαξω να βρω τα στοιχεια της (pm).

Στο σπιτι τωρα, ασταναπανε...βασικα ολοι οι παλιοι παιζουν linux για διαφορες δουλειες (samba server, asterisk - οταν καταφερω να το στησω-lampp κλπ) ενω ενας ελεγχει ενα τρενακι (Win98) και ενας ειναι multimedia pc στο σαλονι και παιζει DVD και streaming απο το PC στην τηλεοραση. Ακομα δεν εχω βαλει στο μπανιο και στην κουζινα αλλα σκεφτομαι να βαλω στην στεγη εναν (awmn) :lol:

Γενικα με το linux μπορει κανεις να χρησιμποιησει παλιο h/w αρκετα αποδοτικα.
Orion
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Orion »

Παιδιά μπορείτε να κάνετε τέσσερα πράγματα με ένα παλιό και <<άχρηστο>> σύστημα.

1. Μπορείτε να το σκοτώσετε στο http://www.fleamarket.gr υπάρχουν πολλοί νεκρόφιλοι που τα αγοράζουν.

2. Μπορείτε να το χαρίσετε σε ένα σχολείο, δημοτικό καλύτερα, εκεί χρησιμοποιούν μόνο την ζωγραφική επομένως δέν υπάρχει πρόβλημα με τις δυνατότητες του μηχανήματος, θα το δεχτούν με χαρά, έχω δώσει δύο ώς τώρα.

3. Το κρατάς και του χώνεις ένα Linux και πετάει, σου κάνει και χίλιες δυό δουλειές (Server, Routing, ftp, firewall κ.α), εγώ για αυτήν την δουλειά έχω βάλει ένα PIII 650mhz με suse και πάει σάν διάολος με 256ram, μου κρατάει όλο το δίκτυο (7 PC) και το routing (ADSL, port forwarting κ.τ.λ)

4. Το τελευταίο .... απλά το βγάζεις έξω στο δρόμο και χαζεύεις τους Αλβανούς να δέρνονται για το ποιός θα το πάρει :lol: .... αφού του βγάλετε το chip απο το bios και ότι άλλο χρήσιμο :wink:
Απάντηση