ΓΙΑ ΘΥΜΙΣΟΥ ....
Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση
ΓΙΑ ΘΥΜΙΣΟΥ ....
ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΛΙΝΚ
http://www.e-haf.org/forum/viewtopic.ph ... 1323be1964
ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΛΙΝΚ
http://www.e-haf.org/forum/viewtopic.ph ... 1323be1964
ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Anzac την 26 Ιαν 2006, 14:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
e-HAF Admin
-
Master Yoda
-
Master Yoda
-
Επισκέπτης
οταν κάποιος προκαλεί και λέει σε κάποιον ότι "ΑΡΚΕΤΑ ΕΙΠΕΣ" και ότι "ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙ" τότε έχει προκαλέσει.Πρέπει να λάβει την απαντηση που του αρμόζει.Εκτός αν έχουμε στρατιώτική νοοτροπία "παλιού νεου".Οπότε βάλτε το και αυτό στους κανονισμούς να το έχουμε υπόψιν μας.
SCORPION δεν θέλω δικήγόρους.
SCORPION δεν θέλω δικήγόρους.
-
Master Yoda
-
Επισκέπτης
Θα ηθελα να σας καλεσω να θυμηθειτε λιγο απο που ξεκινησε ολη αυτη η κουβεντα για να δειτε οτι δεν εχετε τιποτα να χωρισετε σε προσωπικο επιπεδο. Δεν νομιζω οτι ενας καβγας θα βοηθησει πουθενα και επισης - απο οσο σας ξερω- δεν νομιζω οτι αρμοζει στο επιπεδο και την ιδιοσυγκρασια σας και σιγουρα δεν βοηθαει το πνευμα ομαδικοτητας που χρειαζομαστε.
Ολα αυτα οχι σαν κριτικη (και παλι) αλλα σαν εκκληση για ψυχραιμια και αποτελεσματικο διαλογο.
Ολα αυτα οχι σαν κριτικη (και παλι) αλλα σαν εκκληση για ψυχραιμια και αποτελεσματικο διαλογο.
-
Επισκέπτης
συνεχίζουμε μια κουβέντα για μια διαφωνια/διαμαχη στην οποία δεν βρίσκεται παρόν ο συνάδελφος. Δεν έχω συνήθίσει να μιλάω για ανθρώπους και ειδικά σε διαφωνία χωρίς να είναι παρόν ο άλλος.Master Yoda έγραψε:file kala ekanes kai tou apantises oxi omws etsi.ton an toy armozei ayth h apanthsh 8a to krineis AFOY ton gnwriseis
Και πολύ περισσότερο οταν δεν τον ξέρω και δεν με ξέρει.
Θα παρακαλούσα να δώσουμε ενα τελος εδώ και να ανανεώσουμε το RDV αυριο το βραδυ στις 2100 στο TS
-
Master Yoda
-
Επισκέπτης
-
Master Yoda