Πόσο αληθοφανής είναι η απεικόνιση στο Falcon

Κεντρικό σημείο επικοινωνίας μελών

Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση

Απάντηση
Arty
320 ΠΜ Ίκαρος/ 320FW Pilot

Πόσο αληθοφανής είναι η απεικόνιση στο Falcon

Δημοσίευση από Arty »

Πριν 2 εβδομάδες πέταξα για Αθήνα και ήμουν παράθυρο και είπα να ρίξω μια πιο "έμπειρη" ματιά πλέον στο Terain.... (όπα ρε έμπειρε.... πάρτο αλλιώς θα βρεις...)
Λοιπόν αυτό που παρατήρησα ήταν ότι ενώ είμασταν στα 25.000 πόδια (πού τα χώρεσε ο άτιμος τόσα πόδια εκεί μέσα δεν ξέρω..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ) και κοιτούσα χάμο (γιατί και εμείς κάπου εκεί πετάμε) μπορούσα άνετα να διακρίνω δρόμους και οχήματα ειδικά Νταλίκες άνετα... επίσης στα νησιά η ακτογραμή ήταν πολύ πιο ευδιάκριτη όπως και τα κτίρια σπίτια μαντριά κ.λ.π.. Στο falcon αυτό δεν συμβαίνει .. λογικά θα μου πεις σε 15" - 21" ίντσες έχεις τον μισό κόσμο τι άλλο θές??? Πάντως είναι πολύ μεγάλη η διαφορά.
Το ότι είμασταν στα 25.000 πόδια το ξέρω γιατί έκανε ανακοίνωση ο πιλότος. Ξέρετε βάλτε τις ταυτότητες στο στόμα γιατί την κάτσαμε κ.λ.π. :lol: :lol: :lol: :lol:
Arty out...
Arty out...

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

φαντασου τωρα πως εισαι ενα μυρμιγκι

κοιτα τι ψυχολογικα προβληματα μας δημιουργεις .........
e-HAF Admin
Arty

Δημοσίευση από Arty »

Καλά είσαι τρελός????? θες να μου πεις πως δεν υπάρχει ως object το μυρμίγκι στο falcon??????
Πρόσεξε τι θα απαντήσεις γιατί θα κόψω τις φλέβες μου....
Arty out...

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

Glooop :shock:

ΟΧΙ διστυχως
e-HAF Admin
Jester
Moderator
Moderator

Δημοσίευση από Jester »

θανο κ εγω πιστευω οντως οτι ειναι ψιλομαπα η απεικονιση αλλα μονο με νεα tiles θα γινει δουλεια.απο τοτε που ασχολουμαι κ εγω με το tiling παρατηρω πολυ πιο ευκολα γενικως διαφορες περιοχες ενω στο φαλκον βλεπω πλεον τα tiles k λεω αν να το 1056 η το ταδε.τα ξερω πλεον με το νουμερο τους!
Jester

A good pilot is compelled to always evaluate what's happened, so he can apply what he's learned.
[marq=left]:m2k:.......:f16:[/marq]
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

νομιζω μακραν το καλυτερο τερεν σε περιβαλλον Falcon4 το εχει το Angola theater.....

ακομα και σε θαλασσα
e-HAF Admin
raptor
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από raptor »

Google Earth streams the world over wired and wireless networks enabling users to virtually go anywhere on the planet and see places in photographic detail. This is not like any map you have ever seen. This is a 3D model of the real world, based on real satellite images combined with maps, guides to restaurants, hotels, entertainment, businesses and more. You can zoom from space to street level instantly and then pan or jump from place to place, city to city, even country to country.

Get Google Earth. Put the world in perspective.

http://earth.google.com

Πέστε και πέρντε κάμψεις!!!... :lol:
Εικόνα
condor

Δημοσίευση από condor »

raptora mou fanikeligo astoxo to post sou... :shock:
tespa...pistevw oti an eixame ton xarti tou google me orismenh leptomeria kai kapia x alagh sta ypsei(bouna klp) tha eitan ok... alla den mporoume na ta exoume ola... :) sto video pou eftiakse enas filos apo to forum fanike poly oreo to terrain an kai kanadiyo aftokinitakia h kamia varka den nomizw oti tha to ekane pio asximo....
Εικόνα
[marq=left] :C130: 322VTTS :arrow: HAF525[/marq]
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

condor έγραψε:raptora mou fanikeligo astoxo to post sou... :shock:
tespa...pistevw oti an eixame ton xarti tou google me orismenh leptomeria kai kapia x alagh sta ypsei(bouna klp) tha eitan ok... alla den mporoume na ta exoume ola... :) sto video pou eftiakse enas filos apo to forum fanike poly oreo to terrain an kai kanadiyo aftokinitakia h kamia varka den nomizw oti tha to ekane pio asximo....
αυτοκινητακια?

τιποτε σε κλεμενο Hammer σου κανει ?

χιχιχιχιχιχιχ
e-HAF Admin
condor

Δημοσίευση από condor »

oti prepei!... :lol:
rikse mesa kai kanena piramatiko oxima tou amerikanikou stratou
na ginei mperdema...!!!!!!!
Εικόνα
[marq=left] :C130: 322VTTS :arrow: HAF525[/marq]
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Φίλοι μου, εγώ θα το εντόπιζα πιό πολύ στα χρώματα και όχι σε αγελάδες, πρόβατα και νταλίκες.
Αυτό που έχω παρατηρήσει για την Ελλάδα είναι οτι η θάλασσα έχει πολύ σκούρο μπλέ στο Αιγαίο, λογω του βάθους και γαλλαζοπράσινο κοντά στις ακτές.(φυσικά στις θερμες ημέρες με haze αυτά ξεθωριάζουν)
Επίσης εχει να κάνει και με τις εποχές του χρόνου η απεικόνιση του τοπίου.
Τα γνωστά πράσινα λειβάδια και κάμποι της Θεσσαλίας είναι κίτρινα και χλωμά το καλοκαίρι.
Δεν είναι εύκολο να κάνουμε τέσσερα είδη ταιλς νομίζω.
Αν προσέξετε τα σπίτια ειναι κάτασπρα και λαμπερά με ήλιο ενώ με συννεφιά είναι μουντά και γκρί.(όλοι το έχουμε δει αυτό, δεν λεω τιποτα καινούριο).
Οσο για το google εχω κάνει ταιλς απο δορυφορικές φωτογραφίες δεν είναι δυσκολο, είναι χρονοβόρο.Χρειάζεσε ένα προγραμμα που να υποστηρίζει το συγκεκριμένο extension.
Δημήτρης
Απάντηση