31/1/2006 10 χρόνια από ΙΜΙΑ.
Συντονιστής: Διαχείριση
Κυκλοφορεί στα περίπτερα ένα πολύ καλό Αφιέρωμα για τα 10 χρόνια από την κρίση στα Ίμια, από τον Σάββα Δ. Βλάσση. Αν και λίγο πεσιμιστικό σε ό,τι αφορά ορισμένα θέματα, ωστόσο είναι πολύ καλό καθώς περιέχει άγνωστα ελληνοτουρκικά επεισόδια και την αφήγηση ενός Φαντομά της 337ΜΠΚ, που έκανε CAP την επίμαχη νύκτα.
ΙΜΙΑ
1996-2006
Αποκαλύψεις
έτσι λέγεται, με εξώφυλλο έναν βατραχάνθρωπιο
ΙΜΙΑ
1996-2006
Αποκαλύψεις
έτσι λέγεται, με εξώφυλλο έναν βατραχάνθρωπιο
-
Kovamaniac
- Επικοινωνία:
Αυτη τη στιγμη εχει ο Τσιμας εχει αφιερωμα στα Ιμια στο MEGA....
Πολλα τα λαθη ρε γαμωτο....
Οχι οτι αυτα που βλεπω ειναι απολυτως αληθινα,απλα συνοψιζω και μαζευω οτι εχω ακουσει και βγαζω τα δικα μου συμπερασματα ...
Ειπωθηκε στην εκπομπη οτι παραμονη Ολυμπιακων Αγωνων ειχαμε παρομοιο περιστατικο το οποιο αντιμετωπιστηκε ΕΠΙΤΥΧΩΣ!!!
Γνωριζει κανεις κατι?
Πολλα τα λαθη ρε γαμωτο....
Οχι οτι αυτα που βλεπω ειναι απολυτως αληθινα,απλα συνοψιζω και μαζευω οτι εχω ακουσει και βγαζω τα δικα μου συμπερασματα ...
Ειπωθηκε στην εκπομπη οτι παραμονη Ολυμπιακων Αγωνων ειχαμε παρομοιο περιστατικο το οποιο αντιμετωπιστηκε ΕΠΙΤΥΧΩΣ!!!
Γνωριζει κανεις κατι?

Ειρωνεύτηκες τη γκαρσόνα??? Την έβαψες.........
-
Fantasma337
- Επικοινωνία:
Και για την Λούφα & παραλλαγή 2 ειπώθηκε πώς είναι πραγματικό περιστατικό, αλλά ήταν διαφημιστικό τρύκ... Μην πιστεύετε ότι διαβάζετε, ούτε ότι βλέπετε... Μόλις είδα την εκπομπή του -αξιόλογου και συμπαθούς κατά τα άλλα- Τσίμα... Πολύ επιφανειακή και κουτσουρεμένες οι συνεντεύξεις... Κρίμα γιατί περίμενα περισσότερα... Ο τηλεοπτικός χρόνος έσφαξε ώρες άκρως ενδιαφερόντων συνεντεύξεων... Η Φάκελλοι του Παπαχελά πρίν λίγο καιρό ήταν καλύτεροι νομίζω...
Για όποιον ενδιαφέρεται το βιβλίο-μονογραφία του φίλου Σάββα Βλάσση, είναι εξαιρετικό και αναλύει πλήρως την κρίση... Τα συμπεράσματα είναι "απαισιόδοξα" αλλά αληθινά και τεκμηριωμένα...
Οι χειριστές της 337 που μίλησαν ήταν 3 και θα επαναλάβω τη φράση που είπε ένας απο αυτούς και με την οποία συμφώνησαν και οι άλλοι 2:
Για όποιον ενδιαφέρεται το βιβλίο-μονογραφία του φίλου Σάββα Βλάσση, είναι εξαιρετικό και αναλύει πλήρως την κρίση... Τα συμπεράσματα είναι "απαισιόδοξα" αλλά αληθινά και τεκμηριωμένα...
Οι χειριστές της 337 που μίλησαν ήταν 3 και θα επαναλάβω τη φράση που είπε ένας απο αυτούς και με την οποία συμφώνησαν και οι άλλοι 2:
Εκείνο το βράδυ είπα μέσα μου άν είναι να γίνει κάτι, άς γίνει τώρα. Να πολεμήσουμε εμείς παρά τα παιδιά μας...
Είδα τον Τσίμα κι εγώ. Χρονολογική αναφορά των γεγονότων ήταν περισσότερο. Αυτό που με ενόχλησε περισσότερο απ' όλα ήταν τη στιγμή που ρώτησε στα αγγλικά ο Τσίμας έναν Τούρκο διπλωμάτη, χρησιμοποιώντας τη λέξη Kardak!.. Δλδ, εμμέσως πλην σαφώς νομιμοποίησε τις γκρίζες ζώνες για να γίνει αρεστός στον συνομιλητή του.
Το αφιέρωμα του Σάββα Βλάσση είναι πολύ καλό αν και έχει πικράνει βαθύτατα έναν φίλο μου στο 1ο ΤΕΑΣ, ο οποίος λέει άλλα πράματα. Διαβάστε το πάντως.
ΥΓ: Μου 'πε ένας Φαντομάς, ότι τα F-16 εκείνες τις ημέρες δεν πετούσαν τη νύκτα διότι το strobe light των viper προκαλούσε παραισθήσεις και δυσκολία στη διατήρηση του σχηματισμού. Αργότερα, όταν τα πληρώματα εξοικειώθηκαν με το strobe, ξεπεράστηκε
Το αφιέρωμα του Σάββα Βλάσση είναι πολύ καλό αν και έχει πικράνει βαθύτατα έναν φίλο μου στο 1ο ΤΕΑΣ, ο οποίος λέει άλλα πράματα. Διαβάστε το πάντως.
ΥΓ: Μου 'πε ένας Φαντομάς, ότι τα F-16 εκείνες τις ημέρες δεν πετούσαν τη νύκτα διότι το strobe light των viper προκαλούσε παραισθήσεις και δυσκολία στη διατήρηση του σχηματισμού. Αργότερα, όταν τα πληρώματα εξοικειώθηκαν με το strobe, ξεπεράστηκε
-
Fantasma337
- Επικοινωνία:
Όπως είπαν οι Φαντομάδες, τα F-16 δεν είχαν αναλάβει ρόλο νυχτερινών readiness, αλλά μόνο ημερησίων... Άλλωστε δεν είχαμε ΑΙΜ-120 ακόμα ενώ τα F-4 και τα Mirage 2000 είχαν ΑΙΜ-7Ε/F και Super Matra αντίστοιχα... Στη συγκεκριμένη περίπτωση σηκώθηκαν από Λάρισα και Τανάγρα ώστε τα readiness στα νησιά να ενεργήσουν ώς ενισχύσεις σε περίπτωση κλιμάκωσης...
Παρά τα όποια λάθη και παραλείψεις, η αλήθεια είναι ότι από πλευράς κινητοποίησης και διασποράς δυνάμεων σε διάταξη "μάχης" είμασταν πιό μπροστά χρονικά από τους Τούρκους, πράγμα που κάνει την "ήττα" μας ακόμα πιό οδυνηρή...
Παρά τα όποια λάθη και παραλείψεις, η αλήθεια είναι ότι από πλευράς κινητοποίησης και διασποράς δυνάμεων σε διάταξη "μάχης" είμασταν πιό μπροστά χρονικά από τους Τούρκους, πράγμα που κάνει την "ήττα" μας ακόμα πιό οδυνηρή...
-
Fantasma337
- Επικοινωνία:
Kykloforei sta periptera sthn A8hna edw kai 2-3 bdomades, logika 8a er8ei 8eσsalonikh ki eparxia se 1-2 bdomades, sta praktoreia periodikoy typoy...
to e mail toy Sabba: doureios@in.gr
to e mail toy Sabba: doureios@in.gr