ΕΝΑ ΤΡΕΛΟ ΤΡΕΛΟ ΤΡΕΛΟ(ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΟΣΣ....ΤΡΕΛΟ)ΟΝΕΙΡΟ...
Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση
- pavloudis
- Επικοινωνία:
ΕΝΑ ΤΡΕΛΟ ΤΡΕΛΟ ΤΡΕΛΟ(ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΟΣΣ....ΤΡΕΛΟ)ΟΝΕΙΡΟ...
Με αφορμη το ποστ με θεμα το υπταμενο τανκερ στην Π.Α και την απαντηση που εδωσε ο kovamaniac για την καταπονηση των πληρωματων των F-16 που καθημερινος φρουρουν το αιγαιο,μου ηρθε αυτη η..ΕΝΤΕΛΟΣ ΤΡΕΛΗ ΙΔΕΑ!@##$%^%$@!!!(σκεφτητε.....υπταμενο αεροπλανοφορο!)κατι σαν C-5 GALAXI με διαδρομο απογιωσης..απλο!ανοιγη η καταπακτη βγενουν 2 F-16 εεεε..και τα καταπονεμενα πληρωματα των αλλων 2 προσγιονωντε στο c-5 κλεινη η καταπακτη και το c-5 προσγιωνετε..... στο αεροδρομιο...αλλα πρεπει η Π.Α να εχει και λεφτα για αυτο...λοιπον τρελο ειναι δε λεω αλλα ετσι ειναι τα ονειρα...ακουω αποψεις....α! και επιδη δε το σκεφτικα και πολυ χεχε σε τι αλλο μπορει να οφελησει..??

PAVLOUDIS
-
WingedWolf
- Επικοινωνία:
Η εν λόγω ιδέα υπάρχει σε ταινία,μου ξεφεύγει αυτή τη στιγμή ο τίτλος,έχει αεροπλάνα Β Π.Π. κινείται με τεράστιους έλικες και διαθέτει μεγάλο διάδρομο.Πρόκειται φυσικά για μια περιπέτεια φαντασίας.Πάντως έχει πλάκα και το ενδιαφέρον του κομμάτι είναι η διοικητής του που είναι η Angelina Jolie

You dont know the power of the dark side

SkyCaptain and the World of Tomorrow...vader έγραψε:Η εν λόγω ιδέα υπάρχει σε ταινία,μου ξεφεύγει αυτή τη στιγμή ο τίτλος,έχει αεροπλάνα Β Π.Π. κινείται με τεράστιους έλικες και διαθέτει μεγάλο διάδρομο.Πρόκειται φυσικά για μια περιπέτεια φαντασίας.Πάντως έχει πλάκα και το ενδιαφέρον του κομμάτι είναι η διοικητής του που είναι η Angelina Jolie![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
manik
- Moderator

- Επικοινωνία:
Έχω δει και ταινία με ένα C-5 που μετέφερε δύο F-117 (και καλά
) με αναδιπλωμένα φτερά
και τα οποία σε μια φάση έφυγαν από το C-5, τσουλώντας πάνω στις ράγες που έχει το πάτωμα και βγαίνοντας τα δύο αεροσκάφη από την πίσω πόρτα, με τον καλό να κυνηγάει τον κακό ξεδίπλωσαν τα φτερά, εκκίνησαν κινητήρα στον αέρα και κυνηγόντουσαν σαν κουζουλοί....

:m2k: Eίμαι μόνο Μιραζάκιας :m2k:
Saitek X-52 HOTAS
Saitek Pro Flight Rudder Pedals.
Saitek X-52 HOTAS
Saitek Pro Flight Rudder Pedals.
-
Baron-Rojo
Πολυ καλη η ταινια!manik έγραψε:Έχω δει και ταινία με ένα C-5 που μετέφερε δύο F-117 (και καλά) με αναδιπλωμένα φτερά
![]()
και τα οποία σε μια φάση έφυγαν από το C-5, τσουλώντας πάνω στις ράγες που έχει το πάτωμα και βγαίνοντας τα δύο αεροσκάφη από την πίσω πόρτα, με τον καλό να κυνηγάει τον κακό ξεδίπλωσαν τα φτερά, εκκίνησαν κινητήρα στον αέρα και κυνηγόντουσαν σαν κουζουλοί....
![]()
![]()
8) 8)