Χαμηλά την μπάλα παιδάκια... και 'συ κυρ διαχειριστά το χεις παρακάνει με το blanco..... οκ??
Arty out...
ΓΙΑ ΘΥΜΙΣΟΥ ....
Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση
Re: ΓΙΑ ΘΥΜΙΣΟΥ ....
προφανως , αν και το ζητησα να φρεσκαρετε την μνημη σας , καποιοι δεν μπηκαν καν στον κοποAnzac έγραψε:ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΛΙΝΚ
http://www.e-haf.org/forum/viewtopic.ph ... 1323be1964
ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
οποτε απανταω ποιο αυστηρα αυτην την φορα με το παρακατω κομματι του κανονισμου:
...Αυτός είναι και ο μοναδικός ΌΡΟΣ αυτού του Group, που αν θέλετε αποδέχεστε και παραμένετε στο Group ή δεν αποδέχεστε και δεν κάνετε καν τον κόπο να γίνετε μέλος αυτής της παρέας.
ο νοων νοητο !
e-HAF Admin
-
atsalis_p
- 320 ΠΜ Ίκαρος/ 320FW Pilot

Θα ήταν μεγάλη ξεφτύλα αν φτάναμε στο σημείο να κάνουμε εφαρμογή αυτής της παραγράφου.
ΚΑΝOΝΙΣΜΟΣ ΧΡΗΣΗΣ e-HAF
...
Γι' αυτό και το ΤΟΝΙΖΩ, θα είμαι αυστηρός αν πέσει στην αντίληψη μου άτομο το οποίο ειρωνεύεται , υβρίζει, προσβάλει και γενικά δεν δείχνει καλό χαρακτήρα απέναντι στους συνομιλητές αυτού του Group.
...
Ο Συντονιστής του Group.
Από την άλλη θα ήταν ακόμη πιο μεγάλη η ξεφτύλα να υπήρχε (λέω εγώ τώρα) άτομο που να παραβαίνει αυτή την παράγραφο επανειλημμένα και να μη γίνεται εφαρμογή της.
Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα.
Αλλά υπάρχει κι άλλη λύση.. να διαγραφεί αυτή η παράγραφος από τον Κανονισμό και να μην εκτίθεται κανείς!
(..κι όταν μας δίνουν ένα χαστούκι εμείς να προτείνουμε και την άλλη μεριά του προσώπου μας..
σαν καλά παιδιά..)

ALL GAVE SOME... BUT SOME GAVE ALL

μια χαρα τα λεςAnzac έγραψε:...
ελπιζω να σας βοηθαει το ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΣΗ
απο 26 Ιαν. εχω προειδοποιεισει οτι δεν προκειται να ξεχωρισω κανεναν
παραθυρακια, και λοιπες δικαιολογιες ΤΕΛΟΣ
Εχω προθεση να επαναφερω την ομαδα στα επιπεδα που ηταν πριν τον Ιανουαριο χωρις διαξιφισμους
Οποιος προκαλεσει στο μελλον , μη σεβομενος τον κανονισμο, θα κανω αυτο που αναφερει ο Κανονισμος
Ειτε τον σεβεστε και μενετε, ειτε δεν τον σεβεστε και γεια και χαρα και αγαπημενοι
Εδω ειμαστε για να περναμε καλα
οχι να φοβαμαι να μπω στο φορουμ μπας και εγινε παλι καμια στραβη μπας και την προλαβω για να ηρεμω τα πνευματα
το πολυ το κυριε ελεησον λεει ο λαος, το βαριεται και ο παππας
e-HAF Admin