Αισθάνομαι την ανάγκη να πω ευχαριστώ

Κεντρικό σημείο επικοινωνίας μελών

Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση

Απάντηση
MAC

Δημοσίευση από MAC »

Σε όλα τα παιδιά που δούλεψαν και δουλεύουν για να υπάρχει αυτή η ομάδα

Που αφιερώνουν τον ελεύθερο χρόνο τους για να λειτουργεί το Forum οι Servers το team speak , Η ΟΜΑΔΑ.

Που με απίστευτη υπομονή ασχολούνται με τον καθένα από εμάς , στο να μας λύσουν τη μικρή η μεγάλη απορία μας, στο να μας εκπαιδεύσουν, που προσπαθούν να μας κρατάνε όλους ευχαριστημένους (και στεναχωριούνται όταν υπάρχουν εντάσεις στην ομάδα , δικαιολογημένες η αδικαιολόγητες)

Που δούλεψαν και δουλεύουν για το ΑΤΟ και το EMF και μας χαρίζουν τη δουλειά τους απλόχερα

Ίσος μερικές φορές όλα τα παραπάνω να τα θεωρούμε δεδομένα και αυτονόητα ώμος δεν είναι , άνθρωποι δούλεψαν και δουλεύουν χωρίς να ζητάνε τίποτα εκτός ίσος από το να μην εξαντλούμε την υπομονή τους

Η διαφωνία η γκρίνια , ακόμα και η ένταση, πολλές φορές είναι απαραίτητος καταλυτής έτσι ώστε το καλό να γίνει καλύτερο ώμος δεν βλάπτει που και που να λέμε και κανένα ευχαριστώ

Και πάλι σας ευχαριστώ κύριοι
Arty
320 ΠΜ Ίκαρος/ 320FW Pilot
320 ΠΜ Ίκαρος/ 320FW Pilot

Δημοσίευση από Arty »

Συμφωνώ απόλυτα με τον Mac και θέλω να πω ότι η ομάδα ήταν είναι και θα είναι εδώ. Όλοι μας είμαστε η ομάδα.
Όντως πολλές φορές πράγματα που εμείς τα θεωρούμε δεδομένα και κεκτημένα δεν είναι έτσι απλά. Σημαίνουν πάρα μα πάρα πολύ χρόνο - ελεύθερο χρόνο. Και ίσως κάποιοι να τον έχουν περίσιο αλλά πιστέψτε με οι περισσότεροι δεν τον έχουν είναι στο τρέξιμο, και πρέπει να το σεβόμαστε αυτό.
Παλαιότερα το να βρεθούμε και να πετάξουμε ήταν άθλος ή όπως είπε ο Jester κάναμε σαν μικρά παιδιά στα πρώτα μας DF πριν πολλά χρόνια. Φανταστείτε την υπομονή και την αγωνία αυτών των παιδιών - μελών που είναι ακόμη στην ομάδα.
Το να υπάρχουν εντάσεις - κόντρες και όλα τα σχετικά είναι επίσης καλό γιατί έτσι είναι ζωντανή η ομάδα κάνουμε διάλογο και θέλουμε η ομάδα να πάει όσο πιο μπροστά γίνετε... αρκετές φορές όμως τα όρια είναι πέρα από αυτά που αντέχει η ομάδα μας, και η ένταση πέρνει προσωπικές διαστάσεις πράγμα που είναι λάθος και δημιουργεί κλίκες θα έλεγα.
Η ανοχή της είναι φοβερή και τρομερά δημοκρατική... (υπάρχουν και οι εξαιρέσεις στον κανόνα...) αλλά ας πάρουμε ακόμη ένα δεδομένο που το έχουμε ξεχάσει... είμαστε ακόμη νέοι ως ομάδα. Έχουμε δρόμο μπροστά μας. Αν δείτε έχουμε μόνο μια μάχιμη μοίρα, μία φορά κάναμε DF τουρνουά που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ και άλλα πολλά.
Θυμάμε τότε που έκανα την ζωή πατίνι του Anzac (τον ιδρώτα που έχυσα στην πρώτη μου online εκπαίδευση) που ήθελα σε χρόνο DT και όποτε ήθελα εγώ φυσικά να κάνω τις εκπαιδεύσεις και τώρα να είμαι μέλος της 391 και γιατί όχι μιας νέας μοίρας.
(Επίσης έζησα και την τρομερή εμπειρία online αποστολής με τον shadowman (επιχείρηση λαμπόγιαλο στο λιμάνι) αλλά και τον καυτό AIM120 του wingman μου Scorpion......)
Δεν έγινε όμως και έχω φύγει και από την εκπαιδευτική μοίρα. Αρχικά με πείραξε πολύ και είπα ότι η ομάδα δεν μπορεί να ανταποκριθεί στα δεδομένα και τις απαιτήσεις μου. Δεν είναι όμως έτσι. Δεν είμαι μόνο εγώ και κανα 2 άλλοι η ομάδα.
Δεν παράτησα την ομάδα (αν και με επιφανειακή σκέψη έφτασα στο τσακ να τα παρατήσω σε στιγμές έντασης).
Γιατί αποτελεί και θα αποτελεί το κέντρο του ενδιαφέροντός μου. Είναι σαν το πανάκριβο παιχνίδι που το χαζεύεις στην βιτρίνα αλλά δεν έχεις τα απαραίτητα για να το αποκτήσεις.
Το ίδιο θέλω να πιστεύω ότι νοιώθουν όλοι όσοι συμμετέχουν στην ομάδα.
Συντάσομαι με τον MAC και δίνω και εγώ τις ευχαριστίες μου σε όλα τα μέλη της ομάδας.
Arty out...
Arty out...

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

και εμεις ευχαριστουμε γιατι υπαρχετε εσεις που μας αγαπατε και αγαπατε και το συγκεκριμενο κομματι/χομπυ και μας συμπληρωνετε σε αυτο το γκρουπ ως ομαδα

χωρις εσας δεν θα υπηρχαμε εδω για να μπορεσουμε να προσφερουμε αυτα που μπορουμε

εχουν προσφερει και συνεχιζουν να προσφερουν πολλοι , και πολλοι συνηθως ειναι στην αφανια

ευτυχως υπαρχουν ακομα καποιοι που αυτο το εκτιμουν και το σεβονται
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Anzac την 19 Φεβ 2006, 01:45, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
e-HAF Admin
STARSERIF
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από STARSERIF »

Απο τα ποιο ουσιωδη λογια που εχω ακουσει τις τελευταιες μερες αναμεσα σε πολλα αλλα κιαλλων παιδιων παλιων/νεων(χωρις διαχωρισμους και αλλες τετοιες ανοισιες).. απο Arty και ΜAC...Ευχαρηστω και εγω την ομαδα με την σειρα μου που Υπαρχει και Δημιουργει...
Εικόνα

Ο Τσοπανομοντελογδυτης
http://starserif.spaces.live.com/default.aspx
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Ο Μανώλης ήταν εκεί την ημέρα που ευχαριστησα τον Τίμο, για αυτό που έχουν φτιάξει, και για την εξαιρετική τους δουλειά.
Πραγματικά πιστεύω οτι δεν το έχουν καταλάβει όλοι, αλλά αυτό που γνωρίζω είναι οτι τα στελέχη της e-haf είναι άτομα με υψηλό δυναμικό, που δεν πτοούνται απο τυχαίες και περαστικές ''αναταράξεις''.
:wave:
Δημήτρης
thundercat

Δημοσίευση από thundercat »

Η e-haf βρισκεται και θα βρισκεται παντα εδω για να στηριξει και να αγγαλιασει ολους τους φιλους της αεροποριας που αγαπανε το αεροπλανο.
Το ευχαριστω ειναι μαλλον απο ολους μας.Αυτο ειναι που κρατα τη φωτια αναμενη.

akoustika
****\NTG/****
Εικόνα
Manwlo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Manwlo »

Να πώ δύο λόγια αν και "εκτός ομάδας".

Όντας από τους "συντελεστές" μιας άλλης ομάδας, παρόμοιας, με την οποία θα γνωριστείτε στο συνέδριο :wink:
να πώ το εξής:

Χωρίς όλους σας, ομάδα δεν υπάρχει!
Αν ένας φτιάξει τα πάντα αλλά κανείς δεν τα χρησιμοποιεί δεν υπάρχει νόημα!
Ευχαριστώ αξίζετε όλοι σας, όπως και από την δική μου ομάδα όλα μα όλα τα παιδιά ;-)

Καλές πτήσεις!

-=Manwlo=-
Ο "Αγωγιάτης"....που έλεγε και ο Αντώνης....
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Τανκ γιου σερ!!!
Δημήτρης
LantirN

Δημοσίευση από LantirN »

Αυτο που θελουμε ειναι να ειμαστε αγαπημενοι, να πεταμε, να ειμαστε ΟΜΑΔΑ και να σεβομαστε ο ενας τον αλλο.
Ο σεβασμος ειναι το μεγαλυτερο...

Φιλακια σε ολους.
:wink:
Εικόνα
The NIGHT is our Business...340M LANTIRN
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

LantirN έγραψε:Αυτο που θελουμε ειναι να ειμαστε αγαπημενοι, να πεταμε, να ειμαστε ΟΜΑΔΑ και να σεβομαστε ο ενας τον αλλο.
Ο σεβασμος ειναι το μεγαλυτερο...

Φιλακια σε ολους.
:wink:
1000% TRUE !
e-HAF Admin
Απάντηση