μηπως επειδη "Σεληνη αγαπαει Αλεξη" στερεψε απο τα δακρυα ?
ΥΠΑΡΧΟΥΝ?
Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση
-
Master Yoda
La8os.o An8ropos lhtourgh se 7 apo tis 11 diastaseis alla den einai siniditos para mono stis 3 protes, den xerei(kapote hxere) pws na sintonistei se aytes tis 4.(xronos den yparxei einai kinitiki psev8ais8hsh kata thn apopsi mou)

''Να ρούφαες πέντε μυτιές θα ήσουνα εντάξει
στου πετρογέρακα να μπείς το νέο f-16''
"200 kai simera, einai polles?"
-
Master Yoda
-
Master Yoda
Dioti kinite 8elei den 8elei(kai akinitos na eisai kinise alla kai h gh na mhn kinito kinete o galaxias mas to sympan alla kyrios h antilipsh mas)Epidei pe8enoume den shmainei oti yparxei xronos.Ayto pou yparxei omws einai o xronismos...alla ayto einai allo

-
Master Yoda
Na to apodhxeis?ti 8a allaxei na pistoun oi apistoi?afou aftoi kai mprosta na tous doun 8a nomisoun oti einai montaz,koukla,orama oi amerikanoi,oi sionistes kai alla.FIlle krata to gia ti parti sou kai anti na prospa8eis na to apodeixeis prospa8hse na entrifyseis..

-
pilot747
- Επικοινωνία:
Είμαι σίγουρος πως όλοι μας έεεεεεστω και λίγο, έχουμε σε κάποια άκρη του μυαλού μας την ύπαρξη εξωγήεινων (?? έτσι γράφεται???) αλλά δεν θέλουμε να το πιστέψουμε.
Αλλά όπως είπε και ο ysam με έναν φίλο μου και το τηλεσκόπιο του παρομοίως δεν βρήκαμε τπτ. Εγώ μάλλον διότι αυτός απλά παρατηρούσε και σημείωνε για μια εργασία του.
Και όπως σωστά ειπώθηκε η γη δε είναι το κέντρο του σύμπαντος!!!! 8)
Αλλά όπως είπε και ο ysam με έναν φίλο μου και το τηλεσκόπιο του παρομοίως δεν βρήκαμε τπτ. Εγώ μάλλον διότι αυτός απλά παρατηρούσε και σημείωνε για μια εργασία του.
Και όπως σωστά ειπώθηκε η γη δε είναι το κέντρο του σύμπαντος!!!! 8)
Start with doing what is nescessary, then what is possible, and all of a sudden you manage what is impossible.
Frans of Assisi

Frans of Assisi

-
Kovamaniac
- Επικοινωνία:
liongreek έγραψε:...νομίζω ότι υπάρχουν...δεν μπορεί εμείς οι ηλίθιοι να είμαστε η κορυφή της νοημοσύνης...εδώ δεν μπορούμε να αποφασίσουμε Cobra ή AF...![]()
Ysam έγραψε:Και τα δύο υπάρχουν.. Γιατί αν δεν υπάρχουν τότε φίλε μου..
"It's an awfull waste of space"
Εμέις οι "γήινοι" θα πρέπει να σταματήσουμε να νομίζουμε ότι είμαστε το κέντρο του κόσμου.
Το κακό είναι ότι με τα υπάρχοντα μέσα έχουμε πολύ λίγες πιθανότητες να βρεθούμε ποτέ με τους υπόλοιπους sniff..
Σωστοί και οι δύο!! Συμμερίζομαι απόλυτα την άποψή σας
X-52Pro Profiled by Matador (Divine Profile)!!!

Ο Θεός έφτιαξε τον άνθρωπο "κατ'εικόνα και καθ'ομείωσιν". Πλάσματα με νού είναι όλα τα δημιουργήματα. Ο άνθρωπος έχει το "κατ'εικόνα Θεού" και πορεύεται στο "καθ'ομείωση" κάτι που δεν το έχουν η άλογος φύσις.Kovamaniac έγραψε:Βασικα αν αποδειχθει οτι υπαρχουν εξωγηινοι θα καταρριφθει ολοκληρη η θρησκεια του Χριστιανισμου που λεει οτι ο Θεος εφτιαξε τον ανθρωπο ως το μονο νοημον πλασμα του Συμπαντος!!!
Armada ή απλά....Γεώργιος...

-
Kovamaniac
- Επικοινωνία:
Γιωργο ευχαριστω για τη διορθωση..Armada έγραψε:Ο Θεός έφτιαξε τον άνθρωπο "κατ'εικόνα και καθ'ομείωσιν". Πλάσματα με νού είναι όλα τα δημιουργήματα. Ο άνθρωπος έχει το "κατ'εικόνα Θεού" και πορεύεται στο "καθ'ομείωση" κάτι που δεν το έχουν η άλογος φύσις.Kovamaniac έγραψε:Βασικα αν αποδειχθει οτι υπαρχουν εξωγηινοι θα καταρριφθει ολοκληρη η θρησκεια του Χριστιανισμου που λεει οτι ο Θεος εφτιαξε τον ανθρωπο ως το μονο νοημον πλασμα του Συμπαντος!!!
Πανω κατω αυτο θελω να πω κι εγω!

Ειρωνεύτηκες τη γκαρσόνα??? Την έβαψες.........
καλα , αν ηταν ειχε το συστημα αυτοματη διαγραφη ολοκληρων των ποστ,ysam έγραψε:Πάλι καλά που δεν είπες ωρθογραφοικά![]()
![]()
![]()
οχι 47957 θεματα θα ειχε το forum, ουτε τα μισα
οχι τιποτα αλλο αλλα κατι ορθογραφικα βγαζουν ματια ρε παιδι μου
αλλα δεν επιτρεπεται δημοσια παρατηρηση για αυτα
οποτε, αδραξτε τας ευκαιριας
e-HAF Admin