Απάντηση απο HOL μετά απο διαμαρτυρία μου

Κεντρικό σημείο επικοινωνίας μελών

Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Απάντηση απο HOL μετά απο διαμαρτυρία μου

Δημοσίευση από Anzac »

26-Φεβ-2006, 23:06:18
Σχόλια Αγαπητέ συνδρομητή,
το πρόβλημα στο οποίο αναφέρεστε αφορά την ποιότητα του κυκλώματος σας. Η HOL δεν έχει κανένα όφελος από το να περιορίζει τα UDP πακέτα, άλλωστε είναι από τις πρωτοπόρες εταιρίες VoIP και το VoIP χρησιμοποιεί UDP πακέτα. Το συγκεκριμένο πρόβλημα στο οποίο αναφέρεστε είναι αποτέλεσμα της ποιότητας του κυκλώματος ή του DSLAM της περιοχής σας και του αριθμού συνδρομητών στο DSLAM. H HOL συνεχίζει να επιδιώκει την ικανοποίηση όλων των πελατών της και της ποιότητας των υπηρεσιών που προσφέρει και προς αυτή την κατεύθυνση θα κινηθεί.

Με εκτίμηση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Anzac την 27 Φεβ 2006, 14:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
e-HAF Admin
manik
Moderator
Moderator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από manik »

Βρε συ δεν φταίει κανένας ISP από τεχνικής άποψης.Φταίνε βέβαια στο ότι δεν πιέζουν τον πΟΤΕ,
ο οποίος τα έχει κάνει π...BIP στα DSLAM με τον περιορισμό των πακέτων, για την επίλυση του προβλήματος.
Αλλά αφού οι γραμμές είναι δικές του στα @@ του. Και η ΕΕΤΤ κάνει την πάπια.... :evil:
:m2k: Eίμαι μόνο Μιραζάκιας :m2k:

Saitek X-52 HOTAS
Saitek Pro Flight Rudder Pedals.
Rainbow

Δημοσίευση από Rainbow »

Τίμο, ερώτηση: 512 πήρες ή 384?

Ρωτάω γιατί ένας συνάδελφος που αντιμετώπιζε προβλήματα εύρους (περιοχή Ζωγράφου) με 384 σύνδεση, μετά από συννενόηση με τεχνικό του ΟΤΕ, έκανε το εξής: Αναβάθμισε τη γραμμή (και μόνο τη γραμμή) σε 512. Με την ίδια σύνδεση (384) είδε χαοτική διαφορά σε επιδόσεις, κοινώς λύθηκαν όλα τα προβλήματα με ελάχιστον κόστος.
Mystic_J
320 ΠΜ Ίκαρος/ 320FW Pilot

Δημοσίευση από Mystic_J »

Δηλαδή να πάρουμε 584?
Εικόνα

HAF ACTION - FULL ACTION
FRISKY RADIO
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Όπως είπα και σε άλλο ποστ η διαφορά του 512 από το 384 στον ποτε είναι 7 ευρά.

Απλά δεν πρέπει να πάρετε Bundle από τον provider και τα δύο μαζί. Πρέπει να πάρετε την ADSL από τον ποτε και μέτά συνδομή σε κάποιον ISP τις αρεσκίας σας.

Αν πάρετε bundle τότε θα αναγκαστείτε να αναβαθμίσετε και την συδνρομή και μετά θα πάει ψιλά το μάλί.

Τίμο αφού ξέρεις που δουλεύω γιατί δεν ρωτάς βρε αδερφέ..

Αυτά..

-ΓΣ

EDIT

BTW απαράδεκτη απάντηση από την HOL αλλά τέσπα χαίρομαι που δεν ξέρουν που είναι το πρόβλημα.
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

στο μηνυμα μου στην HOL ανεφερα να βρουν την λυση οποιος και να ειναι ο εμπλεκομενος

δηλαδη ποιος θα βγαλει το φιδι απο την τρυπα ?
ο καθε χρηστης να παιρνει και να βριζει στον ΟΤΕ ?

ή η HOL και ο καθε provider που υποτιθεται οτι πρεπει να προασπισουν τα δικαιωματα και τις απαιτησεις των χρηστων τους ???????

ΕΝΑ ΞΕΡΩ

ΟΛΟΙ ΝΙΠΤΟΥΝ ΤΑΣ ΧΕΙΡΑΣ ΤΟΥΣ

ακριβαινει η αγορα?
αισχροκερδουν μερικοι?
ας προσεχεις εσυ οταν αγοραζεις
η κυβερνητικες υπηρεσιες (αγορανομια) θα σκυψουν στο προβλημα του λαου? ΝΑΙ ΣΙΓΑ

μια απο τα ιδια

εγω θα τους απαντησω ομως παλι, και θα τους ρωτησω ποιος πρεπει να βγαλει αυτο το φιδι απο την τρυπα επιτελους......... :evil: :evil: :evil:
e-HAF Admin
Rainbow

Δημοσίευση από Rainbow »

Δυστυχώς, για άλλη μια φορά, έδωσαν υπηρεσίες χωρίς να έχουν την απαιτούμενη υποδομή. Το θέμα με τα UDP πακέτα πάντως είναι υπαρκτό. Δε δικαιολογείται με ADSL σύνδεση τα Skype, VoipBuster και ότι άλλο χρησιμοποιεί UDP να συμπεριφέρονται χειρότερα από dialup.

Προσωπικά δε τους πιστεύω όταν λένε ότι δεν κάνουν traffic shaping...
Επισκέπτης

el95149 έγραψε:Τίμο, ερώτηση: 512 πήρες ή 384?

Ρωτάω γιατί ένας συνάδελφος που αντιμετώπιζε προβλήματα εύρους (περιοχή Ζωγράφου) με 384 σύνδεση, μετά από συννενόηση με τεχνικό του ΟΤΕ, έκανε το εξής: Αναβάθμισε τη γραμμή (και μόνο τη γραμμή) σε 512. Με την ίδια σύνδεση (384) είδε χαοτική διαφορά σε επιδόσεις, κοινώς λύθηκαν όλα τα προβλήματα με ελάχιστον κόστος.
δυστυχώς έχεις δίκιο...το ίδιο πρόβλημα είχα με την 384 σε Τελλάς, και με αναβάθμιση σε 512 λύθηκε...αναλυτικά, κοιτάξτε ping που είχα στο ts...

http://i7.photobucket.com/albums/y296/l ... record.jpg

βέβαια, αν πιτώσει το dslam και για τις 512 τι θα γίνει, θα πάω 1024?

Όσο για την απάντηση Τίμο, θεωρώ ότι πρέπει να τους γράψεις ότι είναι απαράδεκτη από όλες τις απόψεις, γιατί εσύ διάλεξες να συνεργαστείς με την HOL και αυτήν πληρώνεις...το τι μπινελίκι έχω ρίξει στην Τελλάς γιαυτό το θέμα δεν λέγεται...κάθε βδομάδα όμως με παίρνουν τηλέφωνο και ρωτάνε αν είναι όλα καλά...
Επισκέπτης

Μπορεί και να μην κάνουν μην είσαι απόλυτος. Το σίγουρο είναι ότι ο ποτε εχει πρόβλημα και το άλλο σιγουρο ειναι οτι το ξέρει..

Μόνο το www.i-call.gr παίζει σωστά :) αν έχει πρόβλημα το adsl σου.
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

ναι ε?
κατα ποσον μπορω να το κανω εγω που πηρα DSL σε πακετο ???

μολις μιλησα και με HOL/πωλησεις
η διαφορα του 384 απο το 512 δεν ειναι 7 ευρα αλλα 50€ :oops: :?
e-HAF Admin
Arty

Δημοσίευση από Arty »

Anzac έγραψε:

ναι ε?
κατα ποσον μπορω να το κανω εγω που πηρα DSL σε πακετο ???

μολις μιλησα και με HOL/πωλησεις
η διαφορα του 384 απο το 512 δεν ειναι 7 ευρα αλλα 50€ :oops: :?
Κάντο είσαι τυχερός. Σε φίλο μου του είπαν να αγοράσει νέα σύνδεση.
Arty out...

Εικόνα
Επισκέπτης

Καλά ρε Τίμο διαβάζεις τίποτα από αύτά που γράφω?
Απλά δεν πρέπει να πάρετε Bundle από τον provider και τα δύο μαζί. Πρέπει να πάρετε την ADSL από τον ποτε και μέτά συνδομή σε κάποιον ISP τις αρεσκίας σας.
Μάλλον δεν κατάλαβες ότι η συνδρομή που πρέπει να πάρεις είναι 384 και το adsl από ποτε να είναι 512. Απλά για να το κάνεις αυτό πρέπει να τα πάρεις ξεχωριστά και όχι bundle.
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

τα διαβαζω Γιαννη μου τα διαβαζω

τωρα δηλαδη δεν μπορω να ζητησω μονος μου απο την πΟΤΕ land να αναβαθμιστει το κυκλωμα μου στα 512 dslams ?

DSLAM=Due Saturation Low Activity Multiplaying
e-HAF Admin
Επισκέπτης

Δοκίμασε Τίμο..
Rainbow

Δημοσίευση από Rainbow »

Εννοούσα μηνιαίως :roll:
Εγώ έχω την κυριότητα της γραμμής και πληρώνω κατευθείαν τον ΟΤΕ.
Απάντηση