Falcon communications with tower
Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση
Falcon communications with tower
Όταν επικοινωνείς με τον πύργο, σε ποιες περιπτώσεις σου απαντάει σαν Tower , σε ποιες σαν Approach , και σε ποιες μονό με το όνομα του αεροδρομίου ???
Θέλω απλά να ακούσετε τα WAV αρχεία και να μου πείτε πως σας φαίνονται.
Αν σας αρέσουν , θα φτιάξω και τα υπόλοιπα Comms των πύργων και θα τα βάλω στο TLK αρχείο του Falcon. Ωμός επειδή τα Wav φτιαχτήκαν μέσο text toy speech προγράμματος δεν είναι και ότι πιο ρεαλιστικό , και επειδή είναι κάμποση δουλειά, αν σας αρέσουν να το προχωρήσω , αλλιώς να μην παιδεύομαι…
edit: Το αρχείο δεν φέρνετε στο Repository/User files , έκανα κάτι λάθος εγώ? Αν ναι πείτε μου να το ξαναστείλω…
Αν σας αρέσουν , θα φτιάξω και τα υπόλοιπα Comms των πύργων και θα τα βάλω στο TLK αρχείο του Falcon. Ωμός επειδή τα Wav φτιαχτήκαν μέσο text toy speech προγράμματος δεν είναι και ότι πιο ρεαλιστικό , και επειδή είναι κάμποση δουλειά, αν σας αρέσουν να το προχωρήσω , αλλιώς να μην παιδεύομαι…
edit: Το αρχείο δεν φέρνετε στο Repository/User files , έκανα κάτι λάθος εγώ? Αν ναι πείτε μου να το ξαναστείλω…
Θα συμφωνήσω με τον προλαλλήσαντα Γιάννη. Η φωνή 2 είναι πιο καθαρή πιο primaρισμένη θα έλεγα και εύηχηGOOSE έγραψε:Εμένα μoυ αρέσει η φωνή στο Voice 2, είναι πιο καθαρή και κατανοητή!!!!!MAC έγραψε:Έχω ανεβάσει το towers_8k_16b_m.rar στο Repository/User files
Ακουστέ τα και πείτε μου πώς σας φαίνονται , να το συνεχίσω το Project ή είναι πατάτα ????
Συγχαρητήρια για την προσπάθεια!!!!!!!
Συγχαρητήρια κι από μένα. Πολύ καλή δουλειά
Armada ή απλά....Γεώργιος...

-
Επισκέπτης
Καλή προσπάθεια αλλά δέν μου αρέσουν..!
Είναι πολύ "ψεύτικα" όπως αντίστοιχα είπε και ο Τίμος.. Σάν να παίρνεις στον πΟΤΕ και να ακούς μαγνητοφωνημένο μύνημα!!
Χρειάζόμαστε κάτι ποιό ρεαλιστικό..
Άα.. btw, καλή υπομονή άν το ξεκινήσεις το project!!
Να σου συστήσω ένα tool που θα σε βοηθήσει αφάνταστα..
Panadol Extra κόκκινο αναβράζον.exe !!!

Είναι πολύ "ψεύτικα" όπως αντίστοιχα είπε και ο Τίμος.. Σάν να παίρνεις στον πΟΤΕ και να ακούς μαγνητοφωνημένο μύνημα!!
Χρειάζόμαστε κάτι ποιό ρεαλιστικό..
Άα.. btw, καλή υπομονή άν το ξεκινήσεις το project!!
Να σου συστήσω ένα tool που θα σε βοηθήσει αφάνταστα..
Panadol Extra κόκκινο αναβράζον.exe !!!

Anzac έγραψε:ΟΚ ρε Πανο εσυ κατσε να ακους κορεατικους πυργους αμα δεν σου αρεσει
ρε δεν μας χερετας τον πλατανο ?
![]()
:xwave: --> ΠΛΑΤΑΝΟΣ
Ok τώρα???
Εγώ προτείνω να τροποποιηθεί το F4Awacs του Σάκη και να "προστεθεί" μια ακόμα virtual κονσόλα που θα αναπαριστά τον control tower.. Έχω κάποιες ιδέες, θα τις συζητήσω και θα επανέλθω..

-
Επισκέπτης