Exw mexri stigmis agorasei ena MFD kai to ICP. Ypoxrewtika me auta theleis kai to CCD pou einai o "egefalos". Isws sigrinetai me tin karta EPIC. Thelei mono mia syndesi USB kai douleuei me W2K kai XP, oxi me ME, 98 klp.
H poiotita einai poly kali kai n egatastasi poly eukoln. To MFD vevaia den exi othoni epidei to F4 den "vgazei" info gia auta. Omws yparxei kolpo kai gia edw.
To CCD (Cockpit Control Device) erxetai me installation CD kai me programa gia tin leitourgia tou. Einai poly dynato kai euelikto. Exei kai etoima setups gia tis MFD kai ICP. Ena eidiko DLL diavazei info apo to shared memory tou Falcon opws gia ta fwta AOA. Kati san to F4Glass xwris frame rate impact. To ICP einai sketi trela.
H Realsimulator einai Ispaniki (kai egw Ispania zw) kai oi anthrwpoi exipiretikoi. Kanoun douleies gia PAs ana ton kosmo kai merikoi xekinisan tin Realsimulator apo meraki. Ta exartimata tous akriva ala gia emena axizoun. Komataki komataki tha xekinisei kai to cockpit. (To mono provlima einai na peiseis tin gynaika oti spiti xwris Viper Pit den einai spiti
Epomenos stoxos, AOA indexer/NWS kai Rudder
Kwstas