Τί ***** τρώμε επιτέλους ???
Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση
Τί ***** τρώμε επιτέλους ???
οποιος απο εσας ειδε εχτες τον Ευαγγελατο στις "Αποδειξεις"
δεν ξερω αν ειναι ατυχος ή τυχερος να ζει με την αγνοια
ειδαμε το τυρι ΠΑΤΑΤΑ
ειδαμε για την Δωδωνη, πως μεταφερεται το γαλα
πως βουτανε τα χερια τους μεσα στο υλικο
πως τα αποφαγια τα ξαναβαζουμε μεσα
πως μουχλιασμενα τυρια , ξυνονται και αλλαζουν "μαγικα" ημ. παραγωγης
πως κανενα τυρι δεν εχει ημερομηνια ληξης και τιποτα δεν πετιεται
πως αντι για γαλα 100% βαζουν γαλα συμπυκνωμενο σε σκονη
πως οι τυροπιτες που τρωμε μονο τυροπιτες δεν ειναι
αλλα το υποτιθεμενο τυρι ειναι απο ρυζι λαπα ή πατατα
και τελος αν εισαι αρρωστος , παιρνεις τυροπιτα και γινεσαι καλα
η αντιβιωση περιεχεται ηδη και δινεται δωρεαν !!!
την νυφη βεβαια θα την πληρωσουν οι μικροι και αυτοι που βγηκαν στην φορα, γιατι οι μεγαλοι θα δωσουν το κατι τις τους και δεν ειναι τιποτα μπροστα στα Δις κερδος που κανουν απο τις λαμογιες.......
που ειναι οι ελεγκτικοι μηχανισμοι ?
πουθενα
αν σηκωνουν τα χερια ψηλα βουλευτες και υπουργοι τοτε εμας ποιος θα μας σωσει ?
η δευτερα παρουσια ?
ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑ !
δεν ξερω αν ειναι ατυχος ή τυχερος να ζει με την αγνοια
ειδαμε το τυρι ΠΑΤΑΤΑ
ειδαμε για την Δωδωνη, πως μεταφερεται το γαλα
πως βουτανε τα χερια τους μεσα στο υλικο
πως τα αποφαγια τα ξαναβαζουμε μεσα
πως μουχλιασμενα τυρια , ξυνονται και αλλαζουν "μαγικα" ημ. παραγωγης
πως κανενα τυρι δεν εχει ημερομηνια ληξης και τιποτα δεν πετιεται
πως αντι για γαλα 100% βαζουν γαλα συμπυκνωμενο σε σκονη
πως οι τυροπιτες που τρωμε μονο τυροπιτες δεν ειναι
αλλα το υποτιθεμενο τυρι ειναι απο ρυζι λαπα ή πατατα
και τελος αν εισαι αρρωστος , παιρνεις τυροπιτα και γινεσαι καλα
η αντιβιωση περιεχεται ηδη και δινεται δωρεαν !!!
την νυφη βεβαια θα την πληρωσουν οι μικροι και αυτοι που βγηκαν στην φορα, γιατι οι μεγαλοι θα δωσουν το κατι τις τους και δεν ειναι τιποτα μπροστα στα Δις κερδος που κανουν απο τις λαμογιες.......
που ειναι οι ελεγκτικοι μηχανισμοι ?
πουθενα
αν σηκωνουν τα χερια ψηλα βουλευτες και υπουργοι τοτε εμας ποιος θα μας σωσει ?
η δευτερα παρουσια ?
ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑ !
e-HAF Admin
υφλα να εχουνε οι ΑΥΣΤΗΡΕΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ Ευρωπαϊκες οδηγιες ομως και οι ...... να μην την πω την λεξη
fantasou na mhn ypirxan oute aftes.....
alla emena mou kani entiposh kati alo.....tora teleftea to pirame xampari oti trwme M@@ki@s????
kai an akoma kai twra me ths opies odigies yparxoune kai me ta osa peristatika blepoume sths efimerides kai sta kanalia yparxoun tetia aparadekta kai pragmatika aidiastika peristatika fantastite ti tha ginotane prin xespasi oli afth h istoria ton telefteo kero..
pantos gia ta pagota dodoni exei akosti kai pio palia oti epikratouse katastash aparadekti me katsarides kai istories teties......
kai to pio spastiko einai oti ama fas apo kapio deliveradiko (se emena exi simbi afto) kai pathis dilitiriasi kai tous paris thl kai tous to peis sou lene ena TERAAAAAAAAAAAASTIO APOKLIETE...... e re sferes kai tanks pou theloune kapioi......
fantasou na mhn ypirxan oute aftes.....
alla emena mou kani entiposh kati alo.....tora teleftea to pirame xampari oti trwme M@@ki@s????
kai an akoma kai twra me ths opies odigies yparxoune kai me ta osa peristatika blepoume sths efimerides kai sta kanalia yparxoun tetia aparadekta kai pragmatika aidiastika peristatika fantastite ti tha ginotane prin xespasi oli afth h istoria ton telefteo kero..
pantos gia ta pagota dodoni exei akosti kai pio palia oti epikratouse katastash aparadekti me katsarides kai istories teties......
kai to pio spastiko einai oti ama fas apo kapio deliveradiko (se emena exi simbi afto) kai pathis dilitiriasi kai tous paris thl kai tous to peis sou lene ena TERAAAAAAAAAAAASTIO APOKLIETE...... e re sferes kai tanks pou theloune kapioi......
335th_GRMicro
a kai kati telefteo otan tha hsaste se ena bar to pio bromiko pragma einai to mpolaki me tous xirous karpous!!!
giati? giati statistikes apedixan oti logo amixanias kapios pou sikonete kai paei sthn toualeta afou teliosh den plenete kai paei kai bazi to xeri tou sto mpolaki me tous xirous karpous....
kai otan lew statistikes yparxi meleti pou egw den xerw pou na thn brw alla thn hxe diavash kai mou thn hxe pei o pateras mou (Iatros) poly prin to bgali afto to thema o Evagkelatos sthn tv fetos!!!
apla epidi to theoro aidiastika shmantiko to lew kai afto edo se periptosi pou kapios den to xerei!
MH TROTE FYSTIKIA!!!
giati? giati statistikes apedixan oti logo amixanias kapios pou sikonete kai paei sthn toualeta afou teliosh den plenete kai paei kai bazi to xeri tou sto mpolaki me tous xirous karpous....
kai otan lew statistikes yparxi meleti pou egw den xerw pou na thn brw alla thn hxe diavash kai mou thn hxe pei o pateras mou (Iatros) poly prin to bgali afto to thema o Evagkelatos sthn tv fetos!!!
apla epidi to theoro aidiastika shmantiko to lew kai afto edo se periptosi pou kapios den to xerei!
MH TROTE FYSTIKIA!!!
335th_GRMicro
Πρίν από αρκετό καιρό επισκέφτηκα έαναν φίλο στο εξοχικό του.
Φάγαμε και σκάσαμε!!
Αυτό που μου έκανε εντύπωση, (φανταστείται, μου έκανε εντύπωση!) ήταν η μυρωδιά της ντομάτας!
Για αναρωτηθείτε πότε μυρίσατε τελευτάια φορά ντομάτα!!
ΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ.....ΑΣ ΠΑΜΕ ΧΟΡΤΑΣΜΕΝΟΙ!!!! Ε ΡΕ ΣΟΥΒΛΑΚΙΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ!!!!!
Φάγαμε και σκάσαμε!!
Αυτό που μου έκανε εντύπωση, (φανταστείται, μου έκανε εντύπωση!) ήταν η μυρωδιά της ντομάτας!
Για αναρωτηθείτε πότε μυρίσατε τελευτάια φορά ντομάτα!!
ΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ.....ΑΣ ΠΑΜΕ ΧΟΡΤΑΣΜΕΝΟΙ!!!! Ε ΡΕ ΣΟΥΒΛΑΚΙΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ!!!!!
X-52Pro Profiled by Matador (Divine Profile)!!!

Όχι κούκλε μου όχι. Δεν ήταν αποσμητικό!Anzac έγραψε:χαχαχαχαχαχαχα
μηπως η ντοματα ηταν αποσμητικο ?
Έχουμε διαφορετικά γούστα από τα δικά σου στα αρώματα!
Σοβαρά όμως αν το καλοσκεφτείς θα καταλάβεις τί εννοώ....
ΡΕ ΘΑ ΠΑΜΕ ΧΟΡΤΑΣΜΕΝΟΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΟΥ ΛΕΩ!!!
X-52Pro Profiled by Matador (Divine Profile)!!!

-
pilot747
- Επικοινωνία:
mechgr έγραψε:Όχι κούκλε μου όχι. Δεν ήταν αποσμητικό!Anzac έγραψε:χαχαχαχαχαχαχα
μηπως η ντοματα ηταν αποσμητικο ?![]()
![]()
Έχουμε διαφορετικά γούστα από τα δικά σου στα αρώματα!![]()
![]()
Σοβαρά όμως αν το καλοσκεφτείς θα καταλάβεις τί εννοώ....
ΡΕ ΘΑ ΠΑΜΕ ΧΟΡΤΑΣΜΕΝΟΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΟΥ ΛΕΩ!!!
Θα συμφωνησω απόλυτα μαζί σου. Καλύτερα να πάμε χορτασμένοι. Χαρτασμένοι και ευτυχισμένοι!!!!!!:)
Παρά νηστικοί και δυστυχισμένοι που δεν τολμίσαμε.
Πάντως όσον αφορά την ντομάτα, έφαγα το περασμένο καλοκαίρι μια ντομάτα, όταν λέμε ντομάτα εννοούμε πραγματική ντομάτα, και είχε ένα αρωμα και μια γευση που δεν έχω μυρίσει ή ξαναφάει. Ο πατέρας μου μου λέει έτσι ήταν η ντομάτα παλίοτερα (πριν τα χημικά και τα θερμοκήπια), και ότι αυτά που τρώμε είναι ψεύτικα. Μάλλον έχει δίκιο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Start with doing what is nescessary, then what is possible, and all of a sudden you manage what is impossible.
Frans of Assisi

Frans of Assisi