Ερώτηση για τα καινούργια μας μέλη
Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση
Καλημέρα,
Εγώ ασχολούμαι με On-Line flightsimming,αλλα σε πολιτικό επίπεδο εδώ και λίγους μήνες.Μάζι με καποιους φίλους(οι οποίοι είναι πλέον κι'αυτοί μέλη εδώ)ψάχναμε τρόπους να παίζουμε μεταξύ μας και σε πολεμικό επίπεδο.Ένας από 'μας λοιπόν έβγαλε άκρη(όχι εγώ),και να'μαι και 'γω εδώ.Πηγή μας πάντως ήταν το internet.
Παπαϊωάννου Ιωάννης.
Εγώ ασχολούμαι με On-Line flightsimming,αλλα σε πολιτικό επίπεδο εδώ και λίγους μήνες.Μάζι με καποιους φίλους(οι οποίοι είναι πλέον κι'αυτοί μέλη εδώ)ψάχναμε τρόπους να παίζουμε μεταξύ μας και σε πολεμικό επίπεδο.Ένας από 'μας λοιπόν έβγαλε άκρη(όχι εγώ),και να'μαι και 'γω εδώ.Πηγή μας πάντως ήταν το internet.
Παπαϊωάννου Ιωάννης.
Καλές απογειώσεις...
Οι προσγειώσεις είναι δεδομένες λόγω βαρύτητας...
Οι προσγειώσεις είναι δεδομένες λόγω βαρύτητας...
Καλημέρα...
τώρα είδα τη δημοσίευση...
παίζω σε simulation από 95 με ένα ψεύδο φ14... σε dos...
το 99 βρήκα το f16... κι εκεί κοντά τη vhaf... μόνο κάποια email αντάλαξα...
το 2001 λόγω υποχρεώσεων (γεννητούρια, ΕΑΠ) σταμάτησα να ασχολούμε...
τώρα αφου ξέθαψε το f4 ο γιός μου (5 ετών) ενεργοποιήθηκα...
ψάχνωντας στο net για να δω τι έγινε με το project ΑΤΟ έπεσα επάνω σας...
έτσι αποφασίσα να γίνω και ενεργό μέλος...
εμπειρία... παλιά πέτυχα λίγες καλές προσγειώσεις... τώρα δεν ξέρω... θα δω... ο χρόνος θα δείξει...
αυτά...
Νίκος
τώρα είδα τη δημοσίευση...
παίζω σε simulation από 95 με ένα ψεύδο φ14... σε dos...
το 99 βρήκα το f16... κι εκεί κοντά τη vhaf... μόνο κάποια email αντάλαξα...
το 2001 λόγω υποχρεώσεων (γεννητούρια, ΕΑΠ) σταμάτησα να ασχολούμε...
τώρα αφου ξέθαψε το f4 ο γιός μου (5 ετών) ενεργοποιήθηκα...
ψάχνωντας στο net για να δω τι έγινε με το project ΑΤΟ έπεσα επάνω σας...
έτσι αποφασίσα να γίνω και ενεργό μέλος...
εμπειρία... παλιά πέτυχα λίγες καλές προσγειώσεις... τώρα δεν ξέρω... θα δω... ο χρόνος θα δείξει...
αυτά...
Νίκος
Γεια και απο μένα νεό μέλος, περιμένω να ενταχθώ στην 321, την e-haf την έμαθα απο τον Jericho μια και ποτε δεν είχα ασχοληθεί με pc και εξομοιωτές. Μου αρέσουν τα μαχητικά αεροπλάνα απο μικρός (περιοδικά-μοντελισμός κλπ) αλλά PC αγόρασα πρόσφατα και ακόμα δεν είχα ψαχτεί και ούτε περίμενα ότι θα υπήρχε κάτι παρόμοιο, μολις μου το είπε ο Jericho δεν το πολυσκέφτηκα και έγινα member. Ελπίζω μόνο να βρω και τον χρονο που χρειάζεται γιατί έχω να μάθω πολλά!!!
-
Επισκέπτης
πολυ πιθανον να χρειαστουν οι γνωσεις σου (προγραμματισμου) στην ομαδαbluecap έγραψε:Και λίγο background...
Ασχολούμαι με πολιτικά sims από την εποχή του FS3 στους αρχαίους 8088, είναι βασικά το κύριο hobby μου. Από πολεμικά sims είχα ασχοληθεί λίγο παλιά με το F4, αλλά το εγκατέλειψα λόγω σπουδών. Θα με ενδιέφερε να ασχοληθώ και με development (ως προγραμματιστής ΑΕΙ). Διαβάζω ανελλιπώς όλα (!) τα αμυντικά-ιστορικά περιοδικά από τότε που έμαθα να διαβάζω (!).
Καλές προσγειώσεις!
αν χρειαστει κατι , μπορουμε να σε ενοχλησουμε ?
e-HAF Admin
-
Baron-Rojo
-
Baron-Rojo
-
Baron-Rojo