Ανταγωνιστικότητα

Κεντρικό σημείο επικοινωνίας μελών

Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Ανταγωνιστικότητα

Δημοσίευση από Anzac »

Μια φορα και εναν καιρο υπηρχε η vhaf και πεταγε με Falcon 4.0

μετα απο 5 χρονια παρουσιας τα ηνια καθως και τα μελη της πηρε η e-HAF

μεχρι τοτε δεν υπηρχε αλλη Ελληνικη κοινοτητα (Community) που να αντιπροσωπευει "επαξια" ή μη την χωρα μας, παντα για Falcon 4.0

προσφατα βγηκε το Falcon 4.0 Allied Force, το οποιο αν δεν θυμισε στους παλιους γνωστες του F4 το συγκεκριμενο Sim, εδειξε σε καινουργιους θαυμαστες των μαχητικων εξομειωτων την "Αλλη διασταση...."

Θελω να καταλληξω οτι εκτοτε 2 Ελληνικες ομαδες (αυτες μονο γνωριζω εγω) εχουνε συμπεριλαβει στο ενεργητικο τους τον συγκεκριμενο πολεμικο εξομειωτη, εκπαιδευονται και μαχονται με αυτο, και οι προσπαθειες τους ειναι αξιοπροσεκτες

Επισημη θεση μου δεν ειναι να ειμαστε ως ομαδα η μια και μονη στον Ελλαδικο χωρο.

Αντιθετα θα μπορουσαμε να θεσουμε εαυτον ως μετρο συγκρισης για να βελτιωνομαστε ως ομαδα και να μπορουμε να "δινουμε" περισσοτερα σε αυτους που μας "επελεξαν"

Βεβαια ως ομαδα θεωρω οτι ποτε δεν επαναπαυτηκαμε σε αυτα που μας προσφερει το community, αλλα συμετειχαμε και συνεχιζουμε να συμμετεχουμε ενεργα με διαφορα projects

Eτσι θα με ενδιεφερε να ακουσω προτασεις ιδεες σκεψεις και οτι αλλο εχετε στο μυαλο σας που να αφορα την προοδο της ομαδας

μην διστασετε ! :wink:
e-HAF Admin
matador

Δημοσίευση από matador »

Αυτό που μπορώ να προτείνω είναι το όνειρο μου από τότε που μπήκα ehaf.
Πολλοί το ξέρουν ότι καημός μεγάλος είναι να πετάξουμε με community από άλλη χώρα.
Δεν εννοώ απλά να πετάξουμε με έναν Ολλανδό που μπήκε μια φορά η κάτι τέτοιο.
Αλλά να αρχίσουμε πιο formal επικοινωνία με κάποιους, να συμφωνήσουμε σε κάποιο setup, και να δούμε πόσα απίδια χωράει ο σάκος.
Πιστέυω ότι υπάρχουν μέλη που μπορούν να ανταπεξέλθουν. Με λίγο practice στα brevities και τα αγγλικά θα είμαστε οκ.
Αυτά...
Εικόνα
The thing under my bed waiting to grab my ankle isn't real.
I know that, and also that if I'm careful to keep my foot under the covers,
it will never be able to grab it...
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

matador έγραψε:Αυτό που μπορώ να προτείνω είναι το όνειρο μου από τότε που μπήκα ehaf.
Πολλοί το ξέρουν ότι καημός μεγάλος είναι να πετάξουμε με community από άλλη χώρα.
Δεν εννοώ απλά να πετάξουμε με έναν Ολλανδό που μπήκε μια φορά η κάτι τέτοιο.
Αλλά να αρχίσουμε πιο formal επικοινωνία με κάποιους, να συμφωνήσουμε σε κάποιο setup, και να δούμε πόσα απίδια χωράει ο σάκος.
Πιστέυω ότι υπάρχουν μέλη που μπορούν να ανταπεξέλθουν. Με λίγο practice στα brevities και τα αγγλικά θα είμαστε οκ.
Αυτά...
εγω το προχωρησα ισως και να το αμελησα αλλα δεν ειδα και πολυ προθυμια οταν ρωτουσα για ημερες που θελατε να πεταξουμε με τους Γαλλους!

Θες να αναλαβεις το κομματι αυτο ?
να σε φερω σε επικοινωνια με τον Couby απο το French Community ?
αλλα πρεπει να εχουμε αποστολες με mirage για αυτους για οτι θελουμε για εμας

τα παιδια μπορουν να κανουν και το δικο μας σεταπ, και για αυτο κιολας εκατσα και εγραψα μεταφρασμενο το Επισημο installation guide

ας με βοηθησει καποιος και εμενα στο κομματι αυτο να το προχωρισουμε
αλλα οχι αοριστα και του τυπου οποτε θελετε

ετοιμαζομαστε-οριζουμε ημερομηνια και τελος παμε για πτησεις
e-HAF Admin
Kovamaniac
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kovamaniac »

Καταρχην ειμαι και εγω μεσα για τη "διεθνη" πτηση!

Απο Falcon 4.0 ξερω τα βασικα και κατι παραπανω και τα αγγλικα μου ειναι σε πολυ καλο επιπεδο μπορω να πω!!!

Απο τον τιτλο του ποστ και απο την πρωτη σου τοποθετηση δεν βρισκω καποια σχεση!!!

Μπορεις να μας πεις αν ειδες ιχνη ανταγωνιστηκοτητας μεταξυ των ομαδων???
Γιατι αναφερεσαι σε ανταγωνιστηκοτητα,οχι τιποτα αλλο!!!

Δυστυχως στην "αλλη" ομαδα δεν εχουν ολα τα μελη access στην ενοτητα για το Falcon 4.0 AF,κακως κατ'εμε διοτι εμεις προσφερουμε εισοδο σε ολους!!
Αλλα ειναι δικο τους θεμα και οχι δικο μας!!!
ΕικόναΕικόνα
Ειρωνεύτηκες τη γκαρσόνα??? Την έβαψες.........
Mystic_J
320 ΠΜ Ίκαρος/ 320FW Pilot
320 ΠΜ Ίκαρος/ 320FW Pilot

Δημοσίευση από Mystic_J »

Θεωρητικά, επίσημος αντιπρόσωπος της e-haf, σε online αποστολές είναι η 391, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν γίνεται μέλη από την 320 να λάβουν μέρος.

Και μόνο στην ιδέα ότι θα ακούω τον Scorpion να μιλά αγγλικά, ψήνομαι και συνάμα εξιτάρομαι... 8) :twisted:
Εικόνα

HAF ACTION - FULL ACTION
FRISKY RADIO
Kovamaniac
Επικοινωνία:

Ναι βασικα το ριξαμε στο off-topic!!

Δικιο εχεις Νακο!
Αμα μαζευτει η 391 και βεβαι ο τελευταιος που θα εχει δικαιωμα να πεταξει θα ειμαι εγω μιας και δεν εχω βγαλει το e-ΣΜΕΤ!!!

Λεμε τωρα σε περιπτωση που δεν μαζευτει ικανος αριθμος απο την 391!!!

Αλλα βασικα το θεμα μας ειναι η ανταγωνιστηκοτητα που αναφερει ο Τιμος στο 1ο ποστ!!!
ΕικόναΕικόνα
LantirN

Δημοσίευση από LantirN »

Ενας σημαντικος λογος εκπαιδευσης της 391 ειναι αυτος.
Σαν ΑΕ, οι βλεψεις μου ειναι σε τετοια meetings,αλλα παντα με την αναλογη εκπαιδευση.Η Μοιρα δεν ειναι σε θεση αυτη τη στιγμη(δεν επαρκει το ποσοστο) να κανει κατι τετοιο.
Υπαρχουν ομως ατομα που σαν Flight Leaders θα εκαναν θαυματα.
Αλλα και αν γινει καποτε κατι τετοιο, οι (e)χειριστες που θα συμετασχουν θα εχουν την αναλογη ικανοτητα.
Εκπαιδευομαστε για αυτο.

Ηδη, αρκετοι απο τους e-Mαχιμους μιλανε Αγγλικα σε standard διαδικασιες οπως απογειωση, βασικα σημεια ναυτιλιας και αναφορες προσγειωσης.Αυτο δεν ειναι σαν εξασκηση, αλλα εξομοιωνουμε την πραγματικοτητα οσο γινεται..
Οσο για τα Brevity Codes εκτελειται και θα εκτελειται το μεγιστο δυνατο.

Αυτα ως Υδκτης 391.
Η εκπαιδευση δεν σταματαει ποτε.
:wink:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LantirN την 10 Απρ 2006, 18:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εικόνα
The NIGHT is our Business...340M LANTIRN
Kovamaniac
Επικοινωνία:

ΟΚ,με την ανταγωνιστικοτητα τι εχετε να πειτε!!!

ΥΓ.:Μα καλα τι επαθα και σκαλωσα ετσι δεν ξερω...
ΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

εγω ειπα να γινουμε καλυτεροι για εμας

οχι να μπουμε στο ματι κανενος

υγιεις ανταγνωνισμος θα το ελεγα

αλλα οπως προειπα , σχετικα με τα setup υπαρχει ενα "μικρο" χασμα που κανει την διαφορα αναμεσα στις 3 ομαδες

βασικα ιδεες ψαχνω για το μελλον
e-HAF Admin
STARSERIF
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από STARSERIF »

Εγω πιστευω οτι ειμαστε κατι παραπανω απο ομαδα.......Επιτεψτε μου να θεωρω την e-Haf οικογενεια.Απλα μας εχει ενωσει ενα κοινο ενδιαφερον, η Πολ. Αεροπορια και ο θαυμασμος μας για την αεροπορικη ιδεα.Περα απο αυτο Και μεσα απο τον χωρο αυτο αλλα και απο τις διαφορες συναντησεις μου με καποια παιδια( δυστυχως οχι με ολα) νιωθω καθημερηνα πολλη καλα οποια και αν ειναι η μορφη αυτης της επικοινωνιας.Η βελτιωση και οι ιδεες για να γινουμε ακομα καλυτεροι ως ομαδα θα ερθουν (οπως ηρθαν και στο παρελθον αλλωστε) με τον καιρο τους.Δοξα το Θεο αξιο εμψυχο υλικο υπαρχει και ορεξη.Το μονο που μας περιορηζει τους περισσοτερους εδω ειναι ο χρονος μιας και ειναι ελαχιστος αν και θα θελαμε να αφιερωσουμε πιο πολυ για αυτο το χομπυ.Αλλα κυριωτερα να μην ξεχναμε οτι προκειτε για χομπυ.Πολλες φορες εχουν υπαρξει μικροεντασεις σε ολους μας εδω, φυσιολογικο αλλωστε οπως σε καθε οικογενεια αλλα με ηρεμια τα παντα λυνωνται κυριως βεβαια οταν ο ενας δειχνει σεβασμο στον αλλον.Και ο Κυριοτερος λογος που εδω και 2 χρονια παραμενω σε αυτον τον χωρο ειναι γιατι η εννοια Σεβασμος στην e-Haf υπαρχει αφθονη.....αν και καμια φορα πειραζουμε τον Admin μας γιατι μας αρεσει ο τροπος που γκριναζει.Ο Arty εχει παρει και Master σε αυτο :lol: :lol:...Ξερουμε ομως οτι ο λογος που γκρινιαζει ειναι για να κρατα αυτην την ομαδα σε καποιο επιπεδο...προσωπικα τον ευχαρηστω γιαυτο.Ειναι ευχαρηστο επισης οταν γνωριζουμε οτι καποια παιδια εδω μεσα ειναι πρωτοποροι σε καποια πραγματα για την μορφη που εχει παρει το φορουμ μεχρι τωρα οταν καποιοι αλλοι μολις τωρα αρχιζουν να εφαρμοζουν ευχομαστε με επιτυχια..και οσον αφορα τον αγαπημενο μας εξωμοιωτη οσο και για τις περαιτερω ασχολιες τους που αφορουν τα δικα τους φορουμ.Σκοπος μας οπως ειπε ο Τιμος δεν ειναι ανταγωνισμος ουτε για να κρατησουμε καμια πρωτη θεση σε καποιον διαγωνισμο.Δεν εχουμε να χωρισουμε τιποτα με κανεναν.Ετσι και αλλιως οσοι δεν αντεξαν εδω εχουν φυγει.Σκοπος μας ειναι να συνεχηστει το μερακι μας και η "πλακα" και αυτο θα γινεται και στο μελλον, ειμαι σιγουρος.
Sorry αφεντικο αν ξεφυγα λιγο απο το θεμα αλλα νομιζω οτι αξιζε να τα πω!!!
Εικόνα

Ο Τσοπανομοντελογδυτης
http://starserif.spaces.live.com/default.aspx
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Μα καλα...δεν του χει δειξει κανεις το "Enter"? :lol: :lol:

Μεγαλε σταρσεριφ, ειναι το κουμπι που βαζουμε A-A mode (μαλον μονο ετσι το ξερει)!! Οταν εισαι στο φορουμ, πατα το και θα αλλαζεις παραγραφο. :wink: :D
STARSERIF
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από STARSERIF »

Mουχει αλλαξει το Βulls eye εδω και μηνες :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Εικόνα

Ο Τσοπανομοντελογδυτης
http://starserif.spaces.live.com/default.aspx
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

απο παραγραφοποιηση zero-zero
aligned
e-HAF Admin
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

@ Matador

Γιαννακη δεν μου απαντησες !
e-HAF Admin
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

... σε λιγο καιρο παντος, θα εχουμε ενα Event με τα παιδια της HEAT!
e-HAF Admin
Απάντηση