Ζητάω τα φώτα σας για Snapshot πρόγραμμα.
Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση
-
atsalis_p
- 320 ΠΜ Ίκαρος/ 320FW Pilot

Ζητάω τα φώτα σας για Snapshot πρόγραμμα.
Ξαναέκανα ποστ για το θέμα αυτό παλιότερα αλλά δε βγήκε κάτι..
Κατέβασα τέσσερα διαφορετικά προγραμματάκια και σε όλα έχω το ίδιο πρόβλημα:
μου βγάζουν sceenshots μέχρι την πίτα, από την πίτα και πέρα ότι ρυθμίσεις δοκιμάσω
δεν αλλάζει τίποτα, απλά δεν βγάζει μέσα από το πιλοτήριο.
Μήπως εμπλέκεται ταυτόχρονα το ανάλογο πρόγραμμα των Windows και δεν αφίνει τα άλλα να δουλέψουν;
Αυτό που χρειάζομαι είναι ένα πολύ πολύ ελαφρύ προγραμματάκι που να μου δίνει τη δυνατότητα
να βγάζω απανωτά πολλά συνεχόμενα ss χωρίς να κολάει η οθόνη, με σκοπό να κάνω ένα φωτοπολυβόλο.
Για ρίχτε καμιά ιδέα παίδες...
Κατέβασα τέσσερα διαφορετικά προγραμματάκια και σε όλα έχω το ίδιο πρόβλημα:
μου βγάζουν sceenshots μέχρι την πίτα, από την πίτα και πέρα ότι ρυθμίσεις δοκιμάσω
δεν αλλάζει τίποτα, απλά δεν βγάζει μέσα από το πιλοτήριο.
Μήπως εμπλέκεται ταυτόχρονα το ανάλογο πρόγραμμα των Windows και δεν αφίνει τα άλλα να δουλέψουν;
Αυτό που χρειάζομαι είναι ένα πολύ πολύ ελαφρύ προγραμματάκι που να μου δίνει τη δυνατότητα
να βγάζω απανωτά πολλά συνεχόμενα ss χωρίς να κολάει η οθόνη, με σκοπό να κάνω ένα φωτοπολυβόλο.
Για ρίχτε καμιά ιδέα παίδες...

ALL GAVE SOME... BUT SOME GAVE ALL

-
Επισκέπτης
-
Kovamaniac
- Επικοινωνία:
Εγώ χρησιμοποιώ το FSscreen, είναι πολύ ελαφρύ και δεν κολλάει. Θα το βρείς στην www.avsim.com (θέλει free account).
-
Επισκέπτης
-
atsalis_p
- 320 ΠΜ Ίκαρος/ 320FW Pilot

Ωραία, πιθανόν να μην έγραψα αρκετά καθαρά.. Εξηγώ:
Θέλω να τραβάω καρέ-καρέ πολύ κοντά το ένα με το άλλο μέσα από το cockpit (@Helldiver)
χωρίς να παγώνει η οθόνη μου (@ Kovamaniac) για μισό sec όπως κάνει το PrintScrn των Windows
και γενικότερα χωρίς να έχει καμία επίπτωση στη ροή του προγράμματος.
@mechgr για το Fraps δεν ξέρω τίποτε άλλο εκτός ότι θέλει ισχυρό υπολογιστή για να δουλέψει.
Μήπως όμως να το δοκιμάσω; Οι χρήστες του τι λένε;
Κάνω και μια προσπάθεια και με το FSscreen..
Ρίχτε ιδέες παιδιά..
Θέλω να τραβάω καρέ-καρέ πολύ κοντά το ένα με το άλλο μέσα από το cockpit (@Helldiver)
χωρίς να παγώνει η οθόνη μου (@ Kovamaniac) για μισό sec όπως κάνει το PrintScrn των Windows
και γενικότερα χωρίς να έχει καμία επίπτωση στη ροή του προγράμματος.
@mechgr για το Fraps δεν ξέρω τίποτε άλλο εκτός ότι θέλει ισχυρό υπολογιστή για να δουλέψει.
Μήπως όμως να το δοκιμάσω; Οι χρήστες του τι λένε;
Κάνω και μια προσπάθεια και με το FSscreen..
Ρίχτε ιδέες παιδιά..

ALL GAVE SOME... BUT SOME GAVE ALL

http://www.marian-aldenhoevel.de/YAFSScreen/
Εγκατάσταση με installer.
Το ανοίγεις και το ελαχιστοποιείς.
Κάθε φορά που πατάς το print screen κάνει capture ότι βλέπει στην οθόνη και το αποθηκεύει σε folder που έχεις ορίσει και με την μορφή που έχεις ορίσει από τα settings.
-=Manwlo=-
Εγκατάσταση με installer.
Το ανοίγεις και το ελαχιστοποιείς.
Κάθε φορά που πατάς το print screen κάνει capture ότι βλέπει στην οθόνη και το αποθηκεύει σε folder που έχεις ορίσει και με την μορφή που έχεις ορίσει από τα settings.
-=Manwlo=-
Ο "Αγωγιάτης"....που έλεγε και ο Αντώνης....