DeAgostini & Μεταλλικά Μαχητικά 2ου Π.Π
Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση
εντυπωσεις :
αν και το αεροπλανακι ειναι μεταλλικο και βαρυ!
οι τροχοι ειναι πλαστικοι , και αν δεν θες να το βαλεις στην βαση αλλα να το ακουμπησεις καπου, δεν θα στεριωσει και για πολυ
ασε που οι τροχοι εχουν μια κλιση προς τα μεσα που δεν μου καθεται καλα, ετσι ειναι και στα κανονικα ?
τεσπα
επισης η κεραια ΔΕΝ κουμπωνει! πολυ ευκολο να χαθει!
αν και το αεροπλανακι ειναι μεταλλικο και βαρυ!
οι τροχοι ειναι πλαστικοι , και αν δεν θες να το βαλεις στην βαση αλλα να το ακουμπησεις καπου, δεν θα στεριωσει και για πολυ
ασε που οι τροχοι εχουν μια κλιση προς τα μεσα που δεν μου καθεται καλα, ετσι ειναι και στα κανονικα ?
τεσπα
επισης η κεραια ΔΕΝ κουμπωνει! πολυ ευκολο να χαθει!
e-HAF Admin
-
Επισκέπτης
-
Baron-Rojo
-
Kovamaniac
- Επικοινωνία:
nomizw oti einai P-51 !!! den exw thn tenia edo thn exw panw sto Katarameno nisi alla otan paw tha to xana koitaxw...viper έγραψε:\Anzac έγραψε:ποιος θυμαται?
στο "Η διασωση του Στρατιωτη Ryan" ποια αεροπλανα ηταν που εριξαν βομβες στους Γερμανους που τους ειχανε εγκλωβισει στην γεφυρα στο Τελος της ταινιας?
P-κατι ητανε
p-47 λογικα
335th_GRMicro
-
manik
- Moderator

- Επικοινωνία:
To τσάκωσα και γω.
Αν και το ένα πυροβόλο δεν καθόταν καλά αναγκάστηκα και "ξέθαψα" την Ηumbrol κόλλα για να κάτσει καλά στην πτέρυγα.
Με το ξέθαμα αντίκρυσα το καημένο το Apache που είχε δώσει η Πτήση μια εποχή και το έχω ακόμα ατέλειωτο (στοκαρισμένο)
Που θα πάει όμως θα το τελειώσω...
Αν και το ένα πυροβόλο δεν καθόταν καλά αναγκάστηκα και "ξέθαψα" την Ηumbrol κόλλα για να κάτσει καλά στην πτέρυγα.
Με το ξέθαμα αντίκρυσα το καημένο το Apache που είχε δώσει η Πτήση μια εποχή και το έχω ακόμα ατέλειωτο (στοκαρισμένο)
Που θα πάει όμως θα το τελειώσω...
:m2k: Eίμαι μόνο Μιραζάκιας :m2k:
Saitek X-52 HOTAS
Saitek Pro Flight Rudder Pedals.
Saitek X-52 HOTAS
Saitek Pro Flight Rudder Pedals.