Κεραυνός έγραψε:Εχω και μια ενσταση για τα block 52.Οι δεξαμενες οι εξωτερικες χαλαν πολυ την μοστρα του γερακιου.Ποιος βλακας το σκεφτηκε αυτο? Block 30 και ξερο ψωμι.
Δεν συμφωνώ.... Άλλωστε η επιλογή των cfts προσδίδει στα γεράκια δυνατότητες που παλιότερα δεν είχαν... Εμένα πάλι μου αρέσουν πολύ πάνω στο F-16! Το κάνουν πιο...επιβλητικό!
Σωστα, το 30 ειναι το πιο ευελικτο.
Εχει αλλες μαγκιες το 52 ομως που κανουν τη διαφορα μεταξυ των Α/Φ τρομερα μεγαλη.
Oπως λεει και ενας συναδελφος, δεν ειναι ενα απλο F-16, ειναι Block 52.
Συναντήσεις γίνονται και στο Ηράκλειο και στην Θεσσαλονίκη και σε όλη την Ελλάδα!
Απλά δεν μπορούν να συμετέχουν όλοι, οπότε απλά μας ''ποστάρεις'' φωτό απο εκείνη την ημέρα.
Δες το Συναντήσεις μελών-group events.Kάθε χρόνο κανονίζουμε μια γενική.
Dim Kouk
Κεραυνός έγραψε:Εχω και μια ενσταση για τα block 52.Οι δεξαμενες οι εξωτερικες χαλαν πολυ την μοστρα του γερακιου.Ποιος βλακας το σκεφτηκε αυτο? Block 30 και ξερο ψωμι.
Δεν συμφωνώ.... Άλλωστε η επιλογή των cfts προσδίδει στα γεράκια δυνατότητες που παλιότερα δεν είχαν... Εμένα πάλι μου αρέσουν πολύ πάνω στο F-16! Το κάνουν πιο...επιβλητικό!
Σωστα, το 30 ειναι το πιο ευελικτο.
Εχει αλλες μαγκιες το 52 ομως που κανουν τη διαφορα μεταξυ των Α/Φ τρομερα μεγαλη.
Oπως λεει και ενας συναδελφος, δεν ειναι ενα απλο F-16, ειναι Block 52.
Να προσθεσω οτι δεν ειναι ενα απλο Βlock 52.
Ειναι Block 52+!
Οκ ρε αδερφια μη βαρατε ολοι μαζι.Εχεις δικιο ειναι Blk52+ το ξεχασα το (+).Μπορει να εχει κατι παραπανω καλουδια δε το εχω "πεταξει" αλλα οπως λεει και ο αλλος αδερφος.Η πρωτη αγαπη ειναι παντοτινη.Αλλωστε η 330Μ μονο Blk30 (χωρις +) εχει.Σαν την αμστελ γιατι ετσι με αρεσει
Η πορεια θα δειξει το τι μπορει να κανει το Blk 52+.Ο μονος ικανος αντιπαλος αν δεν κανω λαθος ειναι το Su-37 και σε ναυτικη εκδοση αν και τα ινδικα και κινεζικα ειναι ανωτερα απο τα ρωσικα.Οι εκδοσεις τους ειναι σαφως ανωτερες.
Η ουσια ειναι μια Falcon Blk30 330M.Οσο για τα υπολοιπα θα ριξω μια ματια τι παιζει με τα event.
Αγαπητοι συναδελφοι σας χαιρετω!! Εχω να postarw πολυ καιρο λογω στρατιωτικων υποχρεωσεων.Βρισκομαι στον Εβρο σε επιλαρχια αρματων με ειδικοτητα οδηγου και το προγραμμα μου ειναι πολυ πιεστικο.Παλι καλα που υπαρχει και το The Web στην Ορεστιαδα και βρισκομαι στον αερα με το Allied Force οποτε εχω εξοδο αλλα μου λειπει τοσο πολυ το Cougar μου και φυσικα το ΑΤΟ Gold αλλα τι κανουμε παλι καλα που βρισκω pc και πλατφορμα για να μη σκουριασω(εστω και κανοντας landing με κουμπια ) Παρακολουθω τις εξελιξεις στη κοινοτητα και με τη τελευταια πτωση του Μιραζ που αδικοχαθηκε για αλλη μια φορα ενα παλικαρι μας επιβεβαιωνεται η απορια μου για τους χειρισμους των ΚΥΣΕΑ που αντι να αναβαθμισουμε τον γερασμενο μας στολο προχωρουμε σε επιπλεον παραγγελιες .Μη ξεχναμε οτι τα 30αρια και τα 2000αρα κοντευουν 20ετια και αν δε κανουμε κατι θα συνεχιστουν οι απωλειες.Κριμα και παλι κριμα.Θελω να καλωσορισω και τον φιλο Κεραυνο που ειναι και απο τη πατριδα αλλα εχω να εκφρασω ενα παραπονο χωρις καμια σχεση με τον ιδιο.Ρε Chief τοσο γρηγορα με ξεχασες και αμελησες το γεγονος οτι υπαρχει ηδη ενας Κεραυνος στην ομαδα μας και δεν ειπες τιποτα στον φιλο μας? Κι αν μου πεις οτι εχω και το 303 διπλα ειναι ακριβως για να μην εχω το 330 που ειναι και η αγαπημενη μου μοιρα της ΠΑ μας.Αλλωστε το Αβαταρ μου ηταν παντα το Βlock30 που για την ακριβεια ειναι και το πρωτο της σειρας που παρελαβε η χωρα μας.Αναμενω τις ενεργειες σου θα ειμαι μεχρι τις 2030 στο net ελπιζω να δω καποια απαντηση,αλλιως στην επομενη μου εξοδο θα τα πουμε ξανα.27 του μηνα παιρνω αδεια για κανενα 10ημερο οποτε θα τα λεμε και στο Τeamspeak και να κανονισουμε και καποια εκπαιδευτικη.Οποιος θελει μπορει να ανατρεξει και στην ενοτητα με την εκπαιδευση μου.Με πολλους φιλικους χαιρετισμους και ειδικοτερα στο φιλο Κεραυνο.Τα σεβη μου. Γιωργος
Δεν λεω καλη η 337 ΜΠΚ με τα αθανατα Phantom (πρωην Φαντομας και εγω) αλλα οι καιροι αλλαζουν και να που διαλυθηκε και θα την κανουν με Φαλκον φιλε.Θα εισαι μια παλια αναμνηση.Εχω και εγω αναμνηστικα της 337.
Μεσα για την 330 οσο πιο πολυ τοσο πιο καλα..Θα κανουμε και Αεροπορικη Βαση στο τελος με τοσους Κεραυνους.
Falconeye έγραψε:Δεν λεω καλη η 337 ΜΠΚ με τα αθανατα Phantom (πρωην Φαντομας και εγω) αλλα οι καιροι αλλαζουν και να που διαλυθηκε και θα την κανουν με Φαλκον φιλε.Θα εισαι μια παλια αναμνηση.Εχω και εγω αναμνηστικα της 337.
Διαλυθηκε για τα ματια του κοσμου!Τα Phantom πετουν ακομι!
Μια μοιρα οπως η 7 φιλε μου δεν ξεχνιεται και ουτε μενει σαν απλη αναμνηση!
Ειναι μια απο της μοιρες που κουβαλαει σχεδον ολη την ιστορια της ΠΑ στην πλατη της!
Και οση περασαν απο εκει δεν εχουν να πουν κατι αρνιτικο!
Σε μια μοιρα εκτος απο τον τυπο μαχητικου με τον οποιο πεταει προσεχουμε και σεβομαστε την ιστορια της που γραφεται με το εν λογο μαχητικο γι αυτο και ειμαστε τοσο φανατηκοι!
Φιλε μου δεν ειπα το αντιθετο.Και εγω ημουν φαν της 337 τρελος Φαντομας και σεβομαι απολυτα την ιστορια της μοιρας αφου εκει ειχε υπηρετησει και ο πατερας μου Λαρισα Μηχανικος Αεροσκαφων.Πρωτα ξεκινησα απο εκει και μετα κατεβηκα πιο νοτια στην φωλια των γερακιων Φαλκον.
Καθε μοιρα εχει την δικη της ιστορια και πανω απο ολα η ιστορια της Πολεμικης Αεροποριας μας.
Αν το παρουμε και ιστορικα οι Γαλλοι μας φεραν τα πρωτα αεροπλανα τα Μπριγκετ και σαν πρωτο ερμητηριο επιθεσεων ηταν πιο αλλο το Αεροδρομιο Σεδες στην Θεσ/νικη.Ο Ελευθεριος Βενιζελος εδωσε τα ηνια της Π.Α. στον Αλεξανδρο Ζαννα (Θεσσαλονικιο) να ηγηθει στο εργο της Π.Α. του 1911.Αυτα.