Η βόλτα μου στην εξοχή!
Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση
-
thundercat
Η βόλτα μου στην εξοχή!
Πριν λίγες μερες πηγα μια βολτα στο εξοχικο μου το οποιο βρισκεται στην "αυλόπορτα" του αεροδρομιου της Λαρισας, παραλιακά, απο το σημειο δηλαδη που περνουν τα αεροπλανα κατα της εξοδο τους προς το Αιγαιο.
Δυστυχως συνηδειτοποιησα πως μετα την αναστολη λειτουργιας της 337 ο ουρανος ησυχασε.
Ξαφνικα ομως το μεσημερι εκει που ηθελα να ξαπλώσω να ηρεμησω στη φυση ακουω τον χαρακτηριστικο ήχο ενος μαχητικου, καταλαβα αμεσως οτι περνουσε φαντομ.Τρεχω λοιπον, παιρνω την ψηφιακη και ψαχνω στον ουρανο.Ωσπου τα ειδα, ηταν 3 και καναν κυκλους πανω απ την περιοχη, πιθανως για φωτογραφιες-βιντεο.Το συμπερασμα το βγαζω επειδη ηρθαν απο λαρισα, εκαναν 3 κυκλους και επεστρεψαν. Τα δυο μαχητικα πετουσαν σε πολυ κλειστο σχηματισμο και το 3ο σε σχετικα μικρη αποσταση.
Το περιεργο της ιστοριας ειναι το εξης.Απο τον "ένα" του σχηματισμου καθ ολη τη διαρκεια της πτησης υπηρχε καπνος στα ακροπτερυγια, ενω απο τον "δυο" που εκανε ακριβως ιδια κινηση, οχι. Γιατί?
Οριστε και οτι καλυτερο τραβηξα.
http://img.photobucket.com/albums/v46/h ... G_6404.jpg
Ειναι ΝΤΡΟΠΗ και ΑΙΣΧΟΣ αυτος ο ανελεητος βασανισμος να της ΠΑ που πεταν τα αεροπλανα πανω απ το κεφαλι μας και εμεις δεν μπορουμε να κανουμε μια βολτα, μια αερομαχια, μια προσβολη αεροδρομιου βρε αδελφε...
akoustika
Δυστυχως συνηδειτοποιησα πως μετα την αναστολη λειτουργιας της 337 ο ουρανος ησυχασε.
Ξαφνικα ομως το μεσημερι εκει που ηθελα να ξαπλώσω να ηρεμησω στη φυση ακουω τον χαρακτηριστικο ήχο ενος μαχητικου, καταλαβα αμεσως οτι περνουσε φαντομ.Τρεχω λοιπον, παιρνω την ψηφιακη και ψαχνω στον ουρανο.Ωσπου τα ειδα, ηταν 3 και καναν κυκλους πανω απ την περιοχη, πιθανως για φωτογραφιες-βιντεο.Το συμπερασμα το βγαζω επειδη ηρθαν απο λαρισα, εκαναν 3 κυκλους και επεστρεψαν. Τα δυο μαχητικα πετουσαν σε πολυ κλειστο σχηματισμο και το 3ο σε σχετικα μικρη αποσταση.
Το περιεργο της ιστοριας ειναι το εξης.Απο τον "ένα" του σχηματισμου καθ ολη τη διαρκεια της πτησης υπηρχε καπνος στα ακροπτερυγια, ενω απο τον "δυο" που εκανε ακριβως ιδια κινηση, οχι. Γιατί?
Οριστε και οτι καλυτερο τραβηξα.
http://img.photobucket.com/albums/v46/h ... G_6404.jpg
Ειναι ΝΤΡΟΠΗ και ΑΙΣΧΟΣ αυτος ο ανελεητος βασανισμος να της ΠΑ που πεταν τα αεροπλανα πανω απ το κεφαλι μας και εμεις δεν μπορουμε να κανουμε μια βολτα, μια αερομαχια, μια προσβολη αεροδρομιου βρε αδελφε...
akoustika
****\NTG/****

Re: Η βόλτα μου στην εξοχή!
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!thundercat έγραψε: Ειναι ΝΤΡΟΠΗ και ΑΙΣΧΟΣ αυτος ο ανελεητος βασανισμος να της ΠΑ που πεταν τα αεροπλανα πανω απ το κεφαλι μας και εμεις δεν μπορουμε να κανουμε μια βολτα, μια αερομαχια, μια προσβολη αεροδρομιου βρε αδελφε...
akoustika
Αυτή η σκέψη με βασανίζει χρόνια "αδελφέ γατούλη"!!!!
Μια εποχή είχα δει έναν Phantoma να περνάει χαμηλά μέσα στην θάλασσα και να σηκώνει κύμα από πίσω!! Μετά ήρθε το BOOM!!!!! .............. έλιωσα!
Είμουνα στον πύργο για διακοπές....
Δυστυχώς για εμάς και ευτηχώς για αυτούς παλικάρι μου...
X-52Pro Profiled by Matador (Divine Profile)!!!

-
Baron-Rojo
-
Επισκέπτης
-
thundercat
Re: Η βόλτα μου στην εξοχή!
Πιτσιρικας, επαιζα σε αλλο μου χωριο, καπου στο κιλκις στις οχθες του Αξιού και (οπως καταλαβα μετα απο χρονια) ενα φαντομ περασε τοσο χαμηλα που διεκρινες ακομα και τις ενωσεις των μεταλλων!Η εικονα αυτη εχει χαραχτει στο μυαλο μου.Υπολογιζω χωρις υπερβολη να περασε στα 100 ποδια.Ημουν περιπου 7-8 χρονων και απο εκει ξεκινησαν ολα...mechgr έγραψε:ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!thundercat έγραψε: Ειναι ΝΤΡΟΠΗ και ΑΙΣΧΟΣ αυτος ο ανελεητος βασανισμος να της ΠΑ που πεταν τα αεροπλανα πανω απ το κεφαλι μας και εμεις δεν μπορουμε να κανουμε μια βολτα, μια αερομαχια, μια προσβολη αεροδρομιου βρε αδελφε...
akoustika
Αυτή η σκέψη με βασανίζει χρόνια "αδελφέ γατούλη"!!!!
Μια εποχή είχα δει έναν Phantoma να περνάει χαμηλά μέσα στην θάλασσα και να σηκώνει κύμα από πίσω!! Μετά ήρθε το BOOM!!!!! .............. έλιωσα!
Είμουνα στον πύργο για διακοπές....
Δυστυχώς για εμάς και ευτηχώς για αυτούς παλικάρι μου...
akoustika
****\NTG/****

Στην ίδια ηλικία περίπου και εγώ...λίγο πριν την παρέλαση της 25ης Μαρτίου.
Ανεβένουμε οι πιτσιρικάδες στην ταράτσα του σχολείου για να δούμε "τ'αεροπλάνα από κοντά".... Ο Phantomas έχει πορεία για ακριβώς από πάνω μας, οπότε μόλις τον βλέπω να έρχεται , πετάγομαι επάνω και χαιρετάω - πέρασα χαμηλά (αλλά όχι τόσο όσο εσένα!
)..... Περνώντας (μου) έκανε την χαιρετούρα!! (bank δεξί αριστερό-δεξί αριστερό)
Για εμένα το έκανε ???? ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!
Μάλλον εγώ από εκεί ξεκίνησα! Όταν όμως είδα το Rafale στην Τανάγρα (την πρώτη πρώτη φορά που ήρθε) να κάνει High Aspect Pass και να μου δείχνει τα φλογισμένα πισινά του - εκεί ερωτεύτηκα την αεροπλοία!
Ανεβένουμε οι πιτσιρικάδες στην ταράτσα του σχολείου για να δούμε "τ'αεροπλάνα από κοντά".... Ο Phantomas έχει πορεία για ακριβώς από πάνω μας, οπότε μόλις τον βλέπω να έρχεται , πετάγομαι επάνω και χαιρετάω - πέρασα χαμηλά (αλλά όχι τόσο όσο εσένα!
Για εμένα το έκανε ???? ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!
Μάλλον εγώ από εκεί ξεκίνησα! Όταν όμως είδα το Rafale στην Τανάγρα (την πρώτη πρώτη φορά που ήρθε) να κάνει High Aspect Pass και να μου δείχνει τα φλογισμένα πισινά του - εκεί ερωτεύτηκα την αεροπλοία!
X-52Pro Profiled by Matador (Divine Profile)!!!

-
Baron-Rojo