Καρκίνος ? γιατί άραγε ?
Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση
Καρκίνος ? γιατί άραγε ?
ακουμε κατα καιρους τι Σ**** τρωμε, τι περιεχουν και δεν συμμαζευεται......
σε τι στρωματα κοιμωμαστε
βλεπουμε καθε μερα τι αερα αναπνεουμε......
τωρα μαθαμε και τι αναπνεουμε και μεσα στο σπιτι μας
ΕΔΩ ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΤΑ , ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ
ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ
προς τι ο λογος?
ΑΧ τι μας εκανες ρε Ευαγγελατε !!!!!!!!!
τα ξυλα λοιπον που προοριζονται για κρεβατια, πατωματα ντουλαπια , καρεκλες , τραπεζια και οτι αλλο αφορα επιπλο
ειναι εμποτισμενα μεχρι βαθια μεσα στην καρδια τους με..........ΑΡΣΕΝΙΚΟ
και ολα αυτα για να αντεχει στον χρονο το ξυλο
τι να το κανω ρε μεγαλε το ξυλο να αντεξει στον χρονο?
να αντεξει το ξυλο, να με στειλει στα θυμαρακια πριν την ωρα μου, και μετα οι απογονοι μου να εχουν το ιδιο ξυλο και να πανε και αυτοι πριν την ωρα τους και να αντεξει το ξυλο γενεες γενεων ?
ΡΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ
ΚΑΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ MDF
ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΞΥΛΟ MDF , ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΚΙ
->ΚΙΝΔΥΝΟΣ-ΘΑΝΑΤΟΣ<-
ΜΙΛΑΜΕ Η ΤΟΞΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΤΟΞΙΚΟΤΗΤΑΣ !!!!!!!!!!
και ολα αυτα ΓΙΑΤΙ ????????????????
ΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΞΥΛΟ ΤΟ ΠΡΙΟΝΙΔΙ
Ε ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ? ΧΑΜΕΝΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ?
ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ
μετα εχουμε νομους? που τους στηριζει το κρατος και τους ψηφιζει?
γιατι ?
για να υπαρχουν σε μια λιστα γραμμενοι ?
γιατι ?
και ποιον νομο να πρωτο προλαβουμε να παρουμε στα χερια μας .......................................
σε τι στρωματα κοιμωμαστε
βλεπουμε καθε μερα τι αερα αναπνεουμε......
τωρα μαθαμε και τι αναπνεουμε και μεσα στο σπιτι μας
ΕΔΩ ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΤΑ , ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ
ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ
προς τι ο λογος?
ΑΧ τι μας εκανες ρε Ευαγγελατε !!!!!!!!!
τα ξυλα λοιπον που προοριζονται για κρεβατια, πατωματα ντουλαπια , καρεκλες , τραπεζια και οτι αλλο αφορα επιπλο
ειναι εμποτισμενα μεχρι βαθια μεσα στην καρδια τους με..........ΑΡΣΕΝΙΚΟ
και ολα αυτα για να αντεχει στον χρονο το ξυλο
τι να το κανω ρε μεγαλε το ξυλο να αντεξει στον χρονο?
να αντεξει το ξυλο, να με στειλει στα θυμαρακια πριν την ωρα μου, και μετα οι απογονοι μου να εχουν το ιδιο ξυλο και να πανε και αυτοι πριν την ωρα τους και να αντεξει το ξυλο γενεες γενεων ?
ΡΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ
ΚΑΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ MDF
ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΞΥΛΟ MDF , ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΚΙ
->ΚΙΝΔΥΝΟΣ-ΘΑΝΑΤΟΣ<-
ΜΙΛΑΜΕ Η ΤΟΞΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΤΟΞΙΚΟΤΗΤΑΣ !!!!!!!!!!
και ολα αυτα ΓΙΑΤΙ ????????????????
ΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΞΥΛΟ ΤΟ ΠΡΙΟΝΙΔΙ
Ε ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ? ΧΑΜΕΝΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ?
ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ
μετα εχουμε νομους? που τους στηριζει το κρατος και τους ψηφιζει?
γιατι ?
για να υπαρχουν σε μια λιστα γραμμενοι ?
γιατι ?
και ποιον νομο να πρωτο προλαβουμε να παρουμε στα χερια μας .......................................
e-HAF Admin
-
Kovamaniac
- Επικοινωνία:
-
Baron-Rojo
-
Kovamaniac
- Επικοινωνία:
Re: Καρκίνος ? γιατί άραγε ?
δυστυχώς η γνώμη μου είναι πως ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος (και η εκπομπές του, όπως και αρκετοί άλλοι) απέχουν αρκετά απο την πραγματικότητα. δυστυχώς το φούσκωμα των ειδήσεων για να προκαλέσουν εντύπωση είναι "παλιά του τέχνη....κόσκινο".Anzac έγραψε:ΑΧ τι μας εκανες ρε Ευαγγελατε !!!!!!!!!
παλιότερα είχε αναφερθεί στο τρομακτικό γεγονός πως σε δημοτικό σχολείο είχε κρούσμα απο.......... ψειρες!!!!!!!! έλεος.....
και έκανε και ολόκληρη εκπομπή για να πει πως στα γλεντάδικα, τα λουλούδια που πετάμε τα ξαναχρησιμοποιούν.....
χτες κάποια στιγμή στο zapping πανω είδα πως έδειχνε σε στρώμα μέσα, υπολοίματα απο ποντίκι..... δηλαδή αυτό πως το ανακάλυψε? άνοιξε ένα στρώμα στην τύχη και τσουπ, έπεσε το μάτι του στην αλλοιωμένη φιγουρα ενός ποντικού?
εξαιτίας της υπερβολής τους στις ειδήσεις (και στα ρεπορταζ τους) έχω χάσει την εμπιστοσύνη μου σε αυτά που βλέπω, με αποτέλεσμα να μη τα παρακολουθώ...
απο παραδείγματα όσα θες.... ειδικά στα θέματα που γνωρίζεται καλα (πχ πτήσεις και αεροπλάνα), πόσες φορές δε βγήκατε έξω απο τα ρούχα σας για τις υπερβολές που λένε στις ειδήσεις?
όταν σε θέματα που γνωρίζετε και μπορείτε να κρίνετε, ακούτε τόσες πολλές ανακρίβειες, πιστεύετε ότι στα υπόλοιπα θέματα είναι ειλικρινείς?
Jeanneau - Sun Odyssey 45' - 2005 "ELPIDA"