Συμμετοχή μελών της e-HAF σε άλλες ομάδες.

Κεντρικό σημείο επικοινωνίας μελών

Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση

Κλειδωμένο
Επισκέπτης

Συμμετοχή μελών της e-HAF σε άλλες ομάδες.

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Επειδή βλέπω ορισμένοι να προσπαθούν να το κάνουν θέμα σε άλλα thrreads, θα ήθελα να ξέρω την άποψη της e_HAF σε σχέση με το εξής:

Υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα στο να βοηθάμε/συμμετέχουμε την Ελληνική ή/και διεθνή κοινότητα του Falcon και των εξομοιωτών γενικότερα και σε άλλες ομάδες εκτός e-HAF?

Διαγιγνώσκω ότι κάποιοι πάνε να μας το απαγορεύσουν και θα ήθελα να ξέρω την άποψη της ομάδας. (Εάν κάνω λάθος παρακαλώ αγνοήστε με αλλά θα ήταν ούτως ή άλλως χρήσιμο να υπάρχει μια απάντηση).

Εκ των πρωτέρων σας δηλώνω ότι είχα, έχω και θα έχω συμμετοχή σε διάφορα projects διάφορων ομάδων όπου και όποτε βρίσκω τον χρόνο και το ενδιαφέρον. Πιστεύω ότι ετσι βοηθώ το σύνολο και ότι εάν υπάρχουν κάποιες προσωπικές διαφορές μεταξύ κάποιων μελών των ομάδων, αυτές δεν με αφορούν.

Επίσης (και τελειώνω) θα ήθελα να διατηρήσω το δικαίωμα να κρατώ σαν προσωπικό μου στοιχείο την όποια μου συμμετοχή και άρα να την ανακοινώνω κατά βούληση.

Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων για τις απαντήσεις σας.
Επισκέπτης

My 2 cents..
Επισκέπτης

Ποιός το έχει απαγορεύσει?
Αυτό ειλικρινά πρώτη φορά το ακούω.
Δημήτρης
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

helldiver έγραψε:Ποιός το έχει απαγορεύσει?
Δημήτρης
απο το my 2 cents του Ysam καταλαβες οτι καποιος απαγορευσε κατι ?

γινε ποιο σαφης !
e-HAF Admin
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Re: Συμμετοχή μελών της e-HAF σε άλλες ομάδες.

Δημοσίευση από Anzac »

Venom έγραψε:Επειδή βλέπω ορισμένοι να προσπαθούν να το κάνουν θέμα σε άλλα thrreads, θα ήθελα να ξέρω την άποψη της e_HAF σε σχέση με το εξής:

links?

Υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα στο να βοηθάμε/συμμετέχουμε την Ελληνική ή/και διεθνή κοινότητα του Falcon και των εξομοιωτών γενικότερα και σε άλλες ομάδες εκτός e-HAF?

απο εμενα δεν υπαρχει θεμα. θα υπηρχε θεμα μονο αν μου σπαταλουσες τον χρονο να σε εκπαιδευσω στην 321 και να μου την κανεις και να πας αλλου......δεν μιλαω για εσενα, απανταω στην ερωτηση σου.....
project μπορεις να αναλαβεις οπουδηποτε, αρκει να μην εχει σχεση με τις πτησεις σου, αν πετας (με πιανεις?)

Διαγιγνώσκω ότι κάποιοι πάνε να μας το απαγορεύσουν και θα ήθελα να ξέρω την άποψη της ομάδας. (Εάν κάνω λάθος παρακαλώ αγνοήστε με αλλά θα ήταν ούτως ή άλλως χρήσιμο να υπάρχει μια απάντηση).
καποιοι= ? links plz

Εκ των πρωτέρων σας δηλώνω ότι είχα, έχω και θα έχω συμμετοχή σε διάφορα projects διάφορων ομάδων όπου και όποτε βρίσκω τον χρόνο και το ενδιαφέρον. Πιστεύω ότι ετσι βοηθώ το σύνολο και ότι εάν υπάρχουν κάποιες προσωπικές διαφορές μεταξύ κάποιων μελών των ομάδων, αυτές δεν με αφορούν.

μια χαρα τα λες. Η δουλεια στο community καποια στιγμη καταληγει στο community. ειτε αυτο ειναι falcon ειτε MS FS! εγω δεν εχω προβλημα αρκει να πληρουνται τα παραπανω που ανεφερα!

Επίσης (και τελειώνω) θα ήθελα να διατηρήσω το δικαίωμα να κρατώ σαν προσωπικό μου στοιχείο την όποια μου συμμετοχή και άρα να την ανακοινώνω κατά βούληση.

προσωπικα δεδομενα ειναι ? its your call

Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων για τις απαντήσεις σας.
μου ? :twisted:
e-HAF Admin
Επισκέπτης

Anzac έγραψε:
helldiver έγραψε:Ποιός το έχει απαγορεύσει?
Δημήτρης
απο το my 2 cents του Ysam καταλαβες οτι καποιος απαγορευσε κατι ?

γινε ποιο σαφης !
Καλά, πιό σαφής απο αυτό γίνετε? Απάντησα στον Γιάννο , οτι δεν το έχει απαγορεύσει κανένας.
Εκτός και αν κάνω λάθος. Στο my 2 cents τι να απαντήσω? Μy 2 cents too.
:wink:
Δημήτρης
Επισκέπτης

τα ρεστα μου τα ρέστα μου λέμε...
Kovamaniac
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kovamaniac »

Γνωμη μου και μονο ειναι οτι απο τη στιγμη που καποιος ειναι επισημο μελος της e-HAF(και εννοω μελος το οποιο πεταει επισημα με τις αποστολες της 391) δεν θα πρεπει να "καταστρατηγει" την ιδιοτητα του αυτη προκειμενου να πεταξει με μια αλλη ομαδα.

Κανενας δεν τον εμποδιζει φυσικα,αλλα θα πρεπει αφου επιλεξει να ειναι και σε αλλη ομαδα να βγει απο επισημο μελος πτησεων(δεν ξερω αν το λεω καλα,αλλα you go the point!)!
Γι αυτο υπαρχει και η 320,γι αυτους που δεν θελουνε δεσμευσεις!!!
Τωρα οσον αφορα τα projects ειναι δικη του υποθεση ποιον θελει να βοηθησει και ποιον οχι!!!
Κοινως να γραψει στα α.......ζητητα την e-HAF!!

Τελος θα πρεπει καποια στιγμη να ελεγχθει η διαρροη υλικου απο μελη της e-HAF σε αλλες ομαδες,ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΤΥΠΟ ΤΗΝ E-HAF ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΥΑΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Να τονισω οτι τα παραπανω αποτελουν προσωπικη αποψη και δεν αναφερονται σε κανεναν προσωπικα!!!
ΕικόναΕικόνα
Ειρωνεύτηκες τη γκαρσόνα??? Την έβαψες.........
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

Kovamaniac έγραψε:Τελος θα πρεπει καποια στιγμη να ελεγχθει η διαρροη υλικου απο μελη της e-HAF σε αλλες ομαδες,ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΤΥΠΟ ΤΗΝ E-HAF ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΥΑΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Να τονισω οτι τα παραπανω αποτελουν προσωπικη αποψη και δεν αναφερονται σε κανεναν προσωπικα!!!
OYAOY

για κανε και σε μας καποια εξηγα :evil:
e-HAF Admin
Επισκέπτης

Βαρέθηκα τις, κατά παντώς, λάσπες.

Προβείτε με στοιχεία η απλά μην λέτε τίποτα.. Ελεως που λέει και φίλος μου ο baron.
Kovamaniac
Επικοινωνία:

Δε χρειαζεται καταλαβες!!!!

Αντε και τωρα σχολιαστε αυτο που ειπα οτι κανω spam σαν τον Βαρωνο!!!!
ΕικόναΕικόνα
Επισκέπτης

Αν εννοείς εγώ.. οχι δεν κατάλαβα..

Ευχαριστώ..
Kovamaniac
Επικοινωνία:

Για τον Τιμο ελεγα Γιαννη!!!

Sorry!
ΕικόναΕικόνα
Επισκέπτης

Εγώ μπορώ όμως να καταλάβω παρακαλώ?

plz..

Μη φοβού τους admins και κίτρινες φέροντες..

:)
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

Anzac έγραψε:
Kovamaniac έγραψε:Τελος θα πρεπει καποια στιγμη να ελεγχθει η διαρροη υλικου απο μελη της e-HAF σε αλλες ομαδες,ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΤΥΠΟ ΤΗΝ E-HAF ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΥΑΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

OYAOY

για κανε και σε μας καποια εξηγα :evil:
ξαναρωταω λοιπον!

εχεις κατι να μου πεις που δεν το γνωριζω?
e-HAF Admin
Κλειδωμένο