Συμμετοχή μελών της e-HAF σε άλλες ομάδες.

Κεντρικό σημείο επικοινωνίας μελών

Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση

Mystic_J
320 ΠΜ Ίκαρος/ 320FW Pilot

Δημοσίευση από Mystic_J »

Τέρμα εδώ
Εικόνα

HAF ACTION - FULL ACTION
FRISKY RADIO
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Mystic_J έγραψε:Τέρμα εδώ
Καλό. Αλλά και αυτό δεν το κατάλαβα.
Τελικά μήπως μας αρέσει πιο πολύ να γράφουμε?
:lol: :lol: :lol:
Πραγματικά παιδιά, έχασα την μπάλα! heeeeeellllpppp!!!!
:lol:
Dim Kouk
Επισκέπτης

Now, for MY 2 cents...όπως θα μπορούσε να επιβεβαιώσει και ο Τίμος, στην eHAF έχω κάνει 1 και μόνο εκπαιδευτική πτήση. Ο λόγος είναι βέβαια η συμμετοχή μου στην διοίκηση άλλης ομάδας, οπότε και θα ήταν κάτι σαν...conflict of interests να πετάω και να εκπαιδεύομαι εδώ. Αυτό βέβαια ξεκίνησε από το σημείο που στην ομάδα μου υπήρχε υποψία ενασχόλησης με το F4, καθώς πετούσαμε μόνο FS. Η αποχή μου όμως από τις κυρίως δραστηριότητες της eHAF δεν μου στέρησε την συμμετοχή μου σε projects της ομάδας, και γενικά ήμουν και είμαι διαθέσιμος να βοηθήσω όπου χρειαστεί. Νομίζω ότι αυτό είναι ένα θεμιτό και αποδεκτό πλαίσιο που επέλεξα για να μην αλλοιώσω ισορροπίες και να μην προσβάλλω ανθρώπους και οργανισμούς...
Kovamaniac έγραψε: Τελος θα πρεπει καποια στιγμη να ελεγχθει η διαρροη υλικου απο μελη της e-HAF σε αλλες ομαδες,ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΤΥΠΟ ΤΗΝ E-HAF ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΥΑΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
...δεδομένου του ότι δεν είναι πολλές οι ομάδες που ασχολούνται με το F4 στην Ελλάδα, καλή θα ήταν κάποια διευκρίνιση, παρά να...κλείνουμε το μάτι με νόημα...πάντως ως γενική παρατήρηση:
1. Η μίμιση είναι μια μορφή κολακείας....
2. Όποιος θέλει να κρατήσει κάτι κρυφό, δεν το κοινοποιεί. Αν πάλι θέλει credits για οτιδήποτε έχει δημιουργήσει, το κατοχυρώνει....

...γενικά πάντως μια διευκρίνιση θα ήταν επιθυμητη, εφόσον δεν αρχίσει πάλι...ανόητος πόλεμος...αν είναι να πάμε πάλι προς εκεί, ας αφήσουμε τα πράγματα ως έχουν χωρίς μπηχτές και διευκρινήσεις...

sorry for my extra 2 cents... :wink:
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

Aυτο που εχω να τονισω , για τον φιλο liongreek ειναι οτι ενω ηταν ενεργο μελος στην HEAT, εκατσε και εκανε το promotion video για την e-HAF και το 4ο συνεδριο

αν μη τι αλλο , εδωσε χρονο για αυτο

κατι που καποιοι αλλοι δεν εκαναν και τα αφησαν ολα τελευταια στιγμη σε ενα ατομο μονο!

τουλαχιστον , θα εχουν κατι να μας θυμουνται...........
e-HAF Admin
Επισκέπτης

anytime chief... :wink:
Επισκέπτης

Μετα απο 19 απαντησεις ας προσπαθησω να καταλαβω τι βγηκε. Γιατι το ποστ δεν το εκανα για να αναψω τιποτα αιματα ουτε για να κανω τον εξυπνο αλλα για να φτασω σε ενα συμπερασμα.

Ο Τιμος λεει:
απο εμενα δεν υπαρχει θεμα. θα υπηρχε θεμα μονο αν μου σπαταλουσες τον χρονο να σε εκπαιδευσω στην 321 και να μου την κανεις και να πας αλλου......δεν μιλαω για εσενα, απανταω στην ερωτηση σου.....
project μπορεις να αναλαβεις οπουδηποτε, αρκει να μην εχει σχεση με τις πτησεις σου, αν πετας (με πιανεις?)
Σε πιανω - σωστο και δικαιο. Δε λεει να ερθω στην eHAF που εχει οργανωμενη εκπαιδευση μονο για να ξεστραβωθω και μετα να την κανω για αλλου. Βεβαια αυτο εχει σχεση με τις πτησεις ενω εγω μιλαω για projects αλλα...κατανοητον.

Ο Helldiver λεει:
Ποιός το έχει απαγορεύσει?
Αυτό ειλικρινά πρώτη φορά το ακούω.
Δν ειπα οτι το εχει απαγορευσει καποιος. Πως θα μπορούσε αλλωστε? Απλα ειπα οτι καποιοι (αν καταλαβα καλα) το αναφερουν με εναν "ενοχοποιητικο" τονο σε καποια ποστς. Thats all. Ειπα επισης οτι αν καταλαβα λαθος με αγνοειτε αλλα μια απαντηση στο κυριως ερωτημα θα ηταν χρησιμη για το μελλον.

O Kova λεει:
Γνωμη μου και μονο ειναι οτι απο τη στιγμη που καποιος ειναι επισημο μελος της e-HAF(και εννοω μελος το οποιο πεταει επισημα με τις αποστολες της 391) δεν θα πρεπει να "καταστρατηγει" την ιδιοτητα του αυτη προκειμενου να πεταξει με μια αλλη ομαδα.
Και παλι ξεκαθαριζω οτι δεν μιλαω για πτησεις. Αλλωστε ειμαι μελος της 391 και κοπιασα για αυτο οσο και οι εκπαιδευτες μου. Προφανως δεν θα ηταν σωστο να πεταω επισημα και με αλλη ομαδα. Τουλαχιστον χωρις την εγκριση του διοικητη μου. Το λεω αυτο το τελευταιο γιατι καπου βαθεια στο μυαλο μου φανταζομαι να πεταμε μαζι με αλλη ομαδα (Ελλαδος η και εξωτερικου) σε συνεταιρικες αποστολες και αν υποθεσουμε οτι δεν συμπληρωνει πακετα η μια ομαδα και στην αλλη περισσευουν ατομα να γινονται μεχρι και δανεισμοι ιπταμενων. Ανεπισημα τωρα...οτι νομιζει κανει ο καθενας αλλα σε "ουδετερο" χρονο. Σωστα?

Λεει επισης:
Τωρα οσον αφορα τα projects ειναι δικη του υποθεση ποιον θελει να βοηθησει και ποιον οχι!!!
Κοινως να γραψει στα α.......ζητητα την e-HAF!!
Ας μην θεωρηθει οτι το να συνεργαζεται καποιος και με αλλη ομαδα συνεπαγεται οτι γραφει την eHAF στα αζητητα. Μπορει καλλιστα καποιος να συνεργαζεται με παραπανω απο μια ομαδα. Ο Τιμος εδω ειπε κατι παρα πολυ σωστο:
Η δουλεια στο community καποια στιγμη καταληγει στο community.
Και λεει τελος:
Τελος θα πρεπει καποια στιγμη να ελεγχθει η διαρροη υλικου απο μελη της e-HAF σε αλλες ομαδες,
Εαν αυτο εχει να κανει με τα παραπανω τοτε αποτελει κατηγορια? Εαν ναι πραγματι χρειαζονται στοιχεια και χρειαζεται προσοχη στο γεγονος οτι μπορει με λαθος χειρισμο να δυναμιτιστουν καποιες αξιολογες προσπαθειες καποιων συναδελφων μας (απο αυτην η αλλη ομαδα). Δηλαδη, οταν καποιος συνεργαζεται με 2 ομαδες ειναι αυτοματα υποπτος για διαρροη στοιχείων? Αυτο θα αποθαρρυνε αρκετους πιστευω.

Εαν παλι δεν ειναι αυτο και αναφερομαστε σε καποιο ασχετο μεμονωμενο και συγκεκριμενο γεγονος, τοτε ο φιλος Kova παρασυρθηκε απο αυτα που εγραφε και εφυγε πολυ οφφ τοπικ οποτε και τον παρακαλω να κανει το σχετικο edit και να γραψει αυτο που θελει σε ενα αλλο thread.

Καλα τα καταλαβα? Εαν οχι ζητω συγνωμη αλλα εκανα οτι καλυτερο μπορουσα μεσα απο τις απαντησεις σας.

Ευχαριστω και παλι.
Επισκέπτης

Χμ... εγώ πάλι ξέρω τουλάχιστον έναν που πετάει και είναι μέλος τις 391 αλλά είναι και εκπεδευτής σε μοίρα του εξωτερικού..

Δλδ να τον κρεμάσουμε? Πείτε το ναι plzzz plzzz
LantirN

Δημοσίευση από LantirN »

Δεν νομιζω οτι ειναι αναγκη να το παιξουμε ποιος θα την φερει στον αλλο.Δεν αξιζει.

Αλλα παρολα αυτα δεν εχω καποιον υπ οψην μου στη Μοιρα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LantirN την 15 Μάιος 2006, 23:52, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Εικόνα
The NIGHT is our Business...340M LANTIRN
Mystic_J

ysam έγραψε:Χμ... εγώ πάλι ξέρω τουλάχιστον έναν που πετάει και είναι μέλος τις 391 αλλά είναι και εκπεδευτής σε μοίρα του εξωτερικού..

Ποίος είναι αυτός?
Εικόνα

HAF ACTION - FULL ACTION
FRISKY RADIO
Επισκέπτης

Ναι Νάκο πες μου τώρα ότι είναι πρόβλημα να πετάμε και με άλλους..

Ψυχραιμία..
Mystic_J

ysam έγραψε:Ναι Νάκο πες μου τώρα ότι είναι πρόβλημα να πετάμε και με άλλους..

Ψυχραιμία..

Όσοι είναι στην 391 πετάνε με την 391 και μόνο, σε ό,τι αφορά το Falcon. Αν θέλουνε να πετάξουν πολιτικούς εξομοιωτές ταυτόχρονα δεν υπάρχει πρόβλημα. Αν θέλουν να πετάξουν και με άλλους εξομοιωτές μαχητικού αεροσκάφους πάλι δεν υπάρχει πρόβλημα. Αλλά σε οργανωμένο επίπεδο, ανήκουν στην 391 Μοίρα. Με άλλα λόγια, η 391 είναι hard core simmers.
Εικόνα

HAF ACTION - FULL ACTION
FRISKY RADIO
condor

Δημοσίευση από condor »

απο την στιγμη που δεν παραμελει την e-HAF και ειναι ενεργος οσο αφορα τις πτισεις δεν νομιζω να παιζει προβλημα.....(προσοπικη αποψη)
Εικόνα
[marq=left] :C130: 322VTTS :arrow: HAF525[/marq]
Scorpion

Δημοσίευση από Scorpion »

sygnwmh paidakia mou agapes mou
egw paizw americas army ok???

na paw se omada pou paizei americas army?
kai pote tha xw xrono gia thn ehaf kai ta melh ths

h monh omada pou tha phgaina einai tou yianou tou ysam tou bliax ama thn ftiaksoun pali, alla na eimai se dyo omades den kserw ayth thn stigmh den mporw poso mallon kapoios na einai se dyo omades idiou periexomenou

telos pantwn ayto afora tous allous pws prolabainoun pws katanemoun ton xrono tous ala an einai na mhn tous blepoume gia 3 4 meres dioti einai sthn allh omada eeeeee einai kapws

oso afora to development pisteyw akousia xrhsimopoioun tis gnwseis oxi aytes pou exoun alla aytes pou apoxtoun apo thn mia omada sthn allh

sou leei h mia omada eeee scorpion ksereis na bafeis abga???skeftese ligo les nai re ayto to matha apo ton acid as poume kai apantas nai re kai vevaia kserw na bafw ayga egw na mhn kserw kai omws ayto sto mathe o acid file mou ara to ena xeri nivei to allo aytomata xwris skepsh einai san thn mhxanikh odhghsh as poume emena mou mathe ton router mou o antono osous exw bohthisei gia ton sygekrimeno router fenete oti tous bohthaw egw alla sthn ousia o antono mou mathe pws na skeftw panw ston analogo router me pianete ???!!!!! :lol:
Scorpion

Δημοσίευση από Scorpion »

Mystic_J έγραψε:
ysam έγραψε:Χμ... εγώ πάλι ξέρω τουλάχιστον έναν που πετάει και είναι μέλος τις 391 αλλά είναι και εκπεδευτής σε μοίρα του εξωτερικού..

Ποίος είναι αυτός?
den soy lew den sou lew den sou lew axaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxx lokre :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

δεν με καταλαβες

οταν εχεις υποχρεωση να πεταξεις με την μοιρα σου (391) , και επειδη εισαι και σε 2η ομαδα απασχολημενος, Δεν μπορεσεις, τοτε τιθεται θεμα

αν πετας αλλες μερες που δεν εισαι υποχρεωμενος να το κανεις για την e-haf τοτε δεν με πειραζει

τον χρονο του ο καθενας τον διανεμει οπως αυτος νομιζει καλυτερα

αν νομιζει πως μπορει να τον μοιραζει σε 2 ομαδες ειναι δικαιωμα του

αλλωστε το νοημα ειναι να ξεσκαμε και να περναμε ομορφα
χωρια που καποιοι το εχουν ξεχασει..........
e-HAF Admin
Κλειδωμένο