Γιατί δεν παραιτούνται ???
Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση
Γιατί δεν παραιτούνται ???
ρε παιδια, εχετε προσεξει τον τελευταιο καιρο, οτι οτι χοντρη γκαφα και να γινει, δεν παραιτηται κανεις?
αλλα κανεις λεμε.....
να πουμε για το συμβαν με την Καρπαθο?
να πουμε για το συμβαν με την αποδραση απο τον Κορυδαλο με Ελικοπτερο ?????
σε λιγο θα μας κανουν και ταινια, οπως το τρελο κοτοπουλακι......
αλλα κανεις λεμε.....
να πουμε για το συμβαν με την Καρπαθο?
να πουμε για το συμβαν με την αποδραση απο τον Κορυδαλο με Ελικοπτερο ?????
σε λιγο θα μας κανουν και ταινια, οπως το τρελο κοτοπουλακι......
e-HAF Admin
δεν ξερω ρε φιλε
καποτε ειχαν και μια ας το πουμε αξιοπρεπεια, και λεγαν αφου εγινε που εγινε η κοτσανα, εγω παιρνω ποδι και βαλτε αλλον στην θεση μου
τωρα ποια συμβαινουν 2 τινα
1. δεν μπαινουν καν στον κοπο να παραιτηθουν
2. αν κανουν το αστειο και πουνε οτι παραιτουνται, η παραιτηση δεν γινεται δεκτη απο τον Leader Κυβερνοντα
ο μονος τροπος να παρεις ποδι ειναι να βγεις και να πεις την αληθεια για καποιον
φυσικα θα πρεπει να εισαι βουλευτης ή κατι αντιστοιχο ετσι!
καποτε ειχαν και μια ας το πουμε αξιοπρεπεια, και λεγαν αφου εγινε που εγινε η κοτσανα, εγω παιρνω ποδι και βαλτε αλλον στην θεση μου
τωρα ποια συμβαινουν 2 τινα
1. δεν μπαινουν καν στον κοπο να παραιτηθουν
2. αν κανουν το αστειο και πουνε οτι παραιτουνται, η παραιτηση δεν γινεται δεκτη απο τον Leader Κυβερνοντα
ο μονος τροπος να παρεις ποδι ειναι να βγεις και να πεις την αληθεια για καποιον
φυσικα θα πρεπει να εισαι βουλευτης ή κατι αντιστοιχο ετσι!
e-HAF Admin
-
Επισκέπτης
Τη δήλωση του Υπουργού Δικαιοσύνης για το χθεσινό φιάσκο στον Κορυδαλό την ακούσατε; Επέριψε (δικαίως βέβαια) ευθύνες στη διοίκηση των φυλακών, αλλά την ουρίτσα του την έβγαλε απ'έξω.
Μα τι, φέρει ευθύνη το αρμόδιο Υπουργείο; Αφού σε αυτή τη χώρα μια ζωή κάνει το κάθε όργανο ό,τι θέλει χωρίς έλεγχο.
Λίγο φιλότιμο Κε. Υπουργέ...
Μα τι, φέρει ευθύνη το αρμόδιο Υπουργείο; Αφού σε αυτή τη χώρα μια ζωή κάνει το κάθε όργανο ό,τι θέλει χωρίς έλεγχο.
Λίγο φιλότιμο Κε. Υπουργέ...
Και να παραιτηθούν θα αλλάξει τίποτα;Είδαμε και η αντιπολίτευση όταν ήταν κυβέρνηση και παραιτούντο(τουλάχιστον είχαν την αίσθηση της υπευθυνότητας) τι έγινε.Μια τρύπα στο νερό.Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ είναι το ιδιο νόμισμα με διαφορετικές όψεις.
Θα βρεθεί άλλος ανίκανος ή ανήμπορος(γιατί θέλω να πιστεύω ότι η καλή πρόθεση υπάρχει από τους πολιτικούς) που δεν θα μπορεί να κάνει και πολλά.
Ένας Michael Moore τους χρειάζεται να γυρίσει κάνα ντοκυμαντερ και θα σαρώσει τα βραβεία κινηματογράφου Θεσσαλονίκης
Θα βρεθεί άλλος ανίκανος ή ανήμπορος(γιατί θέλω να πιστεύω ότι η καλή πρόθεση υπάρχει από τους πολιτικούς) που δεν θα μπορεί να κάνει και πολλά.
Ένας Michael Moore τους χρειάζεται να γυρίσει κάνα ντοκυμαντερ και θα σαρώσει τα βραβεία κινηματογράφου Θεσσαλονίκης