Σφιγμομέτρηση
Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση
-
Επισκέπτης
Θα ήθελα σε παρακαλώ να απαντήσεις αε αυτό. Τίποτα άλλο δεν θέλω..ysam έγραψε:Θέλω την απάντησή σου Τίμο.Έγω έχω τόσο περιορισμένο χρόνο που δεν προλαβαίνω να κάνω τις πτήσεις που θέλω....κάνω όσες μπορώ.Επειδή όμως δεν έχω χρόνο τι θα έπρεπε να κάνω?Να βγω από την 321?Ή να παραίτηθω και από την 320?
Χωρίς να υπονοούμε κάτι και χωρίς να βγάζει κάποιος απαντήσεις από το συμφραζόμενα γιατί αυτό είναι υποκοιμενικό και ασαφές.
-
Επισκέπτης
-
Επισκέπτης
-
Επισκέπτης
-
Επισκέπτης
Η 320VFS μπορεί να χρησιμοποιεί όποια έκδοση του Falcon επιθυμεί. Ωστόσο, είναι amateur Μοίρα με την έννοια ότι το learning curve του καθενός που συμμετέχει εκεί ποικίλλει.
Στην 391VFS με τις πρόσφατες εξελίξεις στον χώρο, μείναμε ορισμένα άτομα. Θα πάρουμε και άλλους δύο-τρεις σταδιακά και θα συνεχίσουμε, ώστε να γίνουμε ένα σώμα και κατόπιν θα ξαναπάρουμε άτομα από την 321. Δεν γίνεται αλλιώς. Ως hard core simmers, δίνουμε προτεραιότητα σε άλλα θέματα.
Και θα το εξηγήσω κι εδώ για να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράματα. Θα ακολουθήσει και σχετικό post στην 391 και 321. Είναι απόφαση της 391 και πλέον ως v. CO, λαμβάνω όλη την ευθύνη.
Πλέον στην 391 θα μπαίνουν αρκετά διαβασμένα άτομα έως πολύ διαβασμένα άτομα. Δεν θα αρκεί να τελειώσεις την 321 απλά. Θα χρειαστεί να διαβάσεις πολλά pdf και manuals και τότε θα εισαχθείς στην 391. Θα γίνει ένα γενικό ξεκαθάρισμα. Όποιοι τελειώσουν την 321 και γουστάρουν να διαβάσουν -δεν με ενδιαφέρει αν έχουν χρόνο ή όχι- τότε μόνο θα εισαχθούν στην 391. Μπορεί το διάβασμα αυτό να τους πάρει μήνες, ημέρες, εβδομάδες ή χρόνια, αλλά τότε μόνο θα μπούνε.
Παλιά, ήμασταν ένα σώμα, μια γροθιά. Acid, Shadowman, Spike, Monster, Jester, Mystic, Lantirn κ.ά., ήμασταν διαβασμένοι.
Επομένως, δεν δίνω δεκάρα τσακιστή για το ποιός θέλει να πετάει με την 391 και ποιός όχι. Εμείς 2-3 άτομα θα διαλέξουμε από την 321. Τους καλύτερους και τους πιο διαβασμένους. Όταν και οι υπόλοιποι της 321 είναι έτοιμοι θα τους δεχτούμε και αυτούς.
Στην 391VFS με τις πρόσφατες εξελίξεις στον χώρο, μείναμε ορισμένα άτομα. Θα πάρουμε και άλλους δύο-τρεις σταδιακά και θα συνεχίσουμε, ώστε να γίνουμε ένα σώμα και κατόπιν θα ξαναπάρουμε άτομα από την 321. Δεν γίνεται αλλιώς. Ως hard core simmers, δίνουμε προτεραιότητα σε άλλα θέματα.
Και θα το εξηγήσω κι εδώ για να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράματα. Θα ακολουθήσει και σχετικό post στην 391 και 321. Είναι απόφαση της 391 και πλέον ως v. CO, λαμβάνω όλη την ευθύνη.
Πλέον στην 391 θα μπαίνουν αρκετά διαβασμένα άτομα έως πολύ διαβασμένα άτομα. Δεν θα αρκεί να τελειώσεις την 321 απλά. Θα χρειαστεί να διαβάσεις πολλά pdf και manuals και τότε θα εισαχθείς στην 391. Θα γίνει ένα γενικό ξεκαθάρισμα. Όποιοι τελειώσουν την 321 και γουστάρουν να διαβάσουν -δεν με ενδιαφέρει αν έχουν χρόνο ή όχι- τότε μόνο θα εισαχθούν στην 391. Μπορεί το διάβασμα αυτό να τους πάρει μήνες, ημέρες, εβδομάδες ή χρόνια, αλλά τότε μόνο θα μπούνε.
Παλιά, ήμασταν ένα σώμα, μια γροθιά. Acid, Shadowman, Spike, Monster, Jester, Mystic, Lantirn κ.ά., ήμασταν διαβασμένοι.
Επομένως, δεν δίνω δεκάρα τσακιστή για το ποιός θέλει να πετάει με την 391 και ποιός όχι. Εμείς 2-3 άτομα θα διαλέξουμε από την 321. Τους καλύτερους και τους πιο διαβασμένους. Όταν και οι υπόλοιποι της 321 είναι έτοιμοι θα τους δεχτούμε και αυτούς.
-
Επισκέπτης
Νακο το SOP ειναι το minimum.Mystic_J έγραψε:πλέον, αν δεν διαβάσεις δεν πετάς. Εάν δεν ξέρεις το SOP απέξω, υποσυνείδητα, συνειδητά και ασυνείδητα δεν ΠΕΤΑΣ!!!
Δημητρη ο Acid μπορει να μην πετουσε συνεχεια στις εβδομαδιαιες τελευταια αλλα ηταν απο τους λιγους που εδωσαν τοσες πολλες ωρες σε Α-Α εκπαιδευση.

The NIGHT is our Business...340M LANTIRN
Αν και newbi εδω σε αυτό τον χώρο θα πάρω το θάρος να πω κάτι για το παραπάνω μύνημα και δες μετά από πολύ καιρό πόσο θα έχεις μετανιώσει για αυτό που έγραψες. Γράφω πάντα με σαβασμό στους άλλους αλλά επίσης έχω την υποχρέωση να γράφω πάντα αυτό που μου έρχετε στο μιαλό χώρις να κρίβομαι.
Παντα φιλικά και με σεβασμό και το ενοώ αλλά δεν θέλω να δω έναν άνθρωπο να κάνει ιδια λάθοι με αυτά που έκανα και εγώ.
Υ.Γ. Εγώ βαριέμαι αφάνταστα, όταν γυρίζω 22:00 στο σπίτι από την δουλειά μου, και θέλω να πετάξω να προσπαθώ 5 φορές να κάνω conect και να ακούω να λέει ο ένας στον άλλο σαν μικρά παιδιά κλεισε το firewall λες και δεν ξέρω αν το έχω κλείσει, και να προσπαθώ ξανά και ξανά για να πετάξουμε τελικά 3 άτομα με τρομερό lag, όση ευχαρίστηση και αν μου δόσει το αποτέλεσμα.
Εκανα παλιά και εγώ το λάθος να πω κάτι τέτοιο σε ανάλογη φάση και μείναμε 2 άτομα μόνο σε ένα group και τελικά δεν είχε νόημα αυτό που είπα. Ο καλός προσπαθεί να μέθει τον άλλο και να τον κρατήσει δίπλα του. Δεν προσπαθεί να ξεχωρίσει καλούς από μέτριους και κακούς αλλά να τους κάνει όλους πάνω από μέτριους. Πρόσεχε διότι η 391 με εσένα μόνο να πετάς σε αυτή δεν έχει νόημα.Mystic_J έγραψε: Επομένως, δεν δίνω δεκάρα τσακιστή για το ποιός θέλει να πετάει με την 391 και ποιός όχι. Εμείς 2-3 άτομα θα διαλέξουμε από την 321. Τους καλύτερους και τους πιο διαβασμένους. Όταν και οι υπόλοιποι της 321 είναι έτοιμοι θα τους δεχτούμε και αυτούς.
Παντα φιλικά και με σεβασμό και το ενοώ αλλά δεν θέλω να δω έναν άνθρωπο να κάνει ιδια λάθοι με αυτά που έκανα και εγώ.
Υ.Γ. Εγώ βαριέμαι αφάνταστα, όταν γυρίζω 22:00 στο σπίτι από την δουλειά μου, και θέλω να πετάξω να προσπαθώ 5 φορές να κάνω conect και να ακούω να λέει ο ένας στον άλλο σαν μικρά παιδιά κλεισε το firewall λες και δεν ξέρω αν το έχω κλείσει, και να προσπαθώ ξανά και ξανά για να πετάξουμε τελικά 3 άτομα με τρομερό lag, όση ευχαρίστηση και αν μου δόσει το αποτέλεσμα.
Ηλίας Κεστρίτσαλης
Fly low fly safe
Fly low fly safe