Σφιγμομέτρηση
Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση
-
Επισκέπτης
Με καλυψε ο Κουκας οσο αφορα το θεμα της στασιμοτητας μου στην εκπαιδευση.
Για το κομματι οτι ασκω πιεση για το πως θα περασει ο καθενας τον ελευθερο χρονο του ,σε αυτο θελω να πω οτι εκανα απλα μια παρατηριση και ειμαι πολυ αρνητικος στο να ασκουνται πιεσεις σε καποιον σε αυτο τον τομεα .Στο κατω κατω αμα κανει καποιος κατι με πιεση δεν το κανει και σωστα οποτε ειναι και μη αποτελεματικο.
Για την 391 ,θελω να εκφρασω την αποψη μου, οτι θα ηταν πολυ καλο να βλεπαμε εμεις της 321 εσας αν πετατε οργανομενα καθε εβδομαδα ετσι ωστε να εχουμε και εμεις ενα καλο παραδειγμα προς μιμιση και επισης ενα παραπανω κινητρο στο να βελιωνομαστε για να φτασουμε στο επιπεδο σας.
Για το κομματι οτι ασκω πιεση για το πως θα περασει ο καθενας τον ελευθερο χρονο του ,σε αυτο θελω να πω οτι εκανα απλα μια παρατηριση και ειμαι πολυ αρνητικος στο να ασκουνται πιεσεις σε καποιον σε αυτο τον τομεα .Στο κατω κατω αμα κανει καποιος κατι με πιεση δεν το κανει και σωστα οποτε ειναι και μη αποτελεματικο.
Για την 391 ,θελω να εκφρασω την αποψη μου, οτι θα ηταν πολυ καλο να βλεπαμε εμεις της 321 εσας αν πετατε οργανομενα καθε εβδομαδα ετσι ωστε να εχουμε και εμεις ενα καλο παραδειγμα προς μιμιση και επισης ενα παραπανω κινητρο στο να βελιωνομαστε για να φτασουμε στο επιπεδο σας.
Παλικάρι, ίσως θα πρέπει πρώτα να διαβάζεις τα posts και να σκέφτεσαι τι γράφεις γιατί αυτό που έγραψες είναι αχαρακτήριστο.helldiver έγραψε: Με συγχωρείτε κύριε...εσείς ποιός είστε??
Αν και ξέρω την ιστορία σας, πιστέψτε με πως κανείς εδώ απο τον Οκτώβριο του 2005 δεν την ξέρει...Λίγο σεβασμός δεν έβλαψε κανέναν.
Ούτε είστε πλέον το παράδειγμα για κανέναν.
Οπότε το απο ποιόν θα μάθει κάποιος το υψόμετρο, ίσως να μην σας αφορά πλέον?
Και το όλα τα λεφτά λουλούδια τί σημαίνει?
Δημήτρης
Από τον Οκτώβριο του 2005 κανείς δεν ξέρει την ιστορία μου στην e-HAF? Προσωπικά δεν με νοιάζει αν την ξέρουν ή οχι. Και την ξέρεις εσύ? Πάντως από οτι βλέπω, και εσύ Οκτώβριο του 2005 έκανες εγγραφή εδώ. Άρα είναι κάπως οξύμορο αυτό που είπες.
Έχεις δίκιο οτι ο σεβασμός δεν έβλαψε κανέναν. Είμαι της άποψης οτι ο σεβασμός κερδίζεται και δεν απαιτείται και πιστεύω οτι κέρδισα έστω λίγο με την όποια συμμετοχή μου στην e-haf. Αλλά από σένα δεν τον αποζητώ γιατί μπήκες τον Οκτώβριο του 2005, σωστά?
Στο οτι δεν είμαι πλέον το παράδειγμα για κανέναν, έχεις άδικο. Δεν ήθελα να είμαι και ούτε ήμουν και ποτέ.
Είδες πουθενά να αναφέρομαι στο από ποιόν θα μάθει κάποιος το υψόμετρο? Γιατί εγώ είπα οτι όταν πάει κάποιος για εκπαίδευση, θα πρέπει τουλάχιστον να ξέρει που είναι το altimeter και να μην περιμένει να το μάθει εκείνη την ώρα.
Σε πείραξε το όλα τα λεφτά λουλούδια ε? Μιας δεν σε ρώτησα γιατί σε κάθε post γράφεις Δημήτρης, δεν έχω καμιά υποχρέωση να σου πώ και τι σημαίνει.
Όλα τα λεφτά, λουλούδια...