"πότε θα έρθει η 28η Οκτωβρίου να πάμε σην παρέλαση να δούμε τα τζάμπο και τα στούκας"
-------------------------------------------------------
- Εμείς πόσα F-16 έχουμε?
- 'Ενα
Κανονικά, άποψη μπορούν να έχουν μόνον όσοι έχουν παρακολουθήσει τα προγράμματα ιδίοις όμμασι. Εγώ προσωπικά έχω δει τους Red Arrows και τους Iταλούς στον Αρχάγγελο μόνο. Ως εκ τούτου με βάση αυτούς τους δύο, οι Ιταλοί ήταν με μεγάλη διαφορά πιο εντυπωσιακοί από τους Άγγλους.
εχω δει ζωντανα μονο τους γαλλους, ολους τους υπολοιπους μονο video.
Δεν εχω δει τους Blue Impulse καθολου.
γενικα η αμερικανικη σχολή μου φαινεται βαρετη και οχι τιποτε σπουδαιο, πολυ φανφαρα, πολυ γυαλισμα, πολυ καραγκιοζιλικι, και στο τελος απλα 4 αεροπλανα να διασταυρωνουν πορειες πανω απο τη πιστα ...
Russian knights δεν εχω δει ακομη, αλλα αν ειναι οπως το virtual acro (Lock On) με Flanker και Fulcrum που ειδα απο το Patricks τοτε μαμανε αγρια .....
Ψηφιζω με βαση το συνδυασμο της εμπειριας μου με τους Γαλλους και τα βιντεο κυριως απο τον Αρχαγγελο. Οι ιταλοι οντως δινουν ρεστα ....
"πότε θα έρθει η 28η Οκτωβρίου να πάμε σην παρέλαση να δούμε τα τζάμπο και τα στούκας"
- 'Ενα
- 'Ενα
- 'Ενα
...red arrows
χωρίς να γνωρίζω τους αμερικάνους...
οι καλύτερη σε συντονισμό, ακρίβεια, βαθμό δυσκολίας ακροβατικών, πυκνότητα τάξης α/φων και άλλα που δεν ξέρω καλά...
χωρίς πολλές φανφάρες το κυριότερο...(εκτός της καρδιάς )
Ελληνική Φλόγα και F-86E(M)!
Είχαν αποδείξει ότι έκαναν ότι και οι υπόλοιποι της εποχής και κάτι παραπάνω...
Ομαδική προσγείωση , και κάποτε όταν οι άλλοι κόλλησαν λόγω καιρού,οι δικοί μας είχαν το θράσος να εκτελέσουν πλήρες πρόγραμμα και άψογους σχηματισμούς μέσα από συννεφιά!!!
Nickaz έγραψε:...red arrows
χωρίς να γνωρίζω τους αμερικάνους...
οι καλύτερη σε συντονισμό, ακρίβεια, βαθμό δυσκολίας ακροβατικών, πυκνότητα τάξης α/φων και άλλα που δεν ξέρω καλά...
χωρίς πολλές φανφάρες το κυριότερο...(εκτός της καρδιάς )
Νίκος...
ο ετερος Νικος συμφωνει, απο αυτα που εχει δει τουλαχιστο. οι Red και οι Tricolori στην κορυφη ...
- 'Ενα