Αποντροπιασμός Βερύκιου στο ALPHA
Συντονιστής: Διαχείριση
- Flying Bull
hi all
den to eida alla ntropi tou ligo pou milise estsi gia ta paidia...afto pou mou ti dinei edo einai oti oi asxetoi krinoun panta re gamoto...an den eitan afta ta paidia na paizoune tin zoi tous kathe mera den xero ti tha ginotane...kai ligi tsipa re seis...
P
Φιλε μου σε παρακαλω γραφε ΕΛΛΗΝΙΚΑ!
Edited by Baron-Rojo
den to eida alla ntropi tou ligo pou milise estsi gia ta paidia...afto pou mou ti dinei edo einai oti oi asxetoi krinoun panta re gamoto...an den eitan afta ta paidia na paizoune tin zoi tous kathe mera den xero ti tha ginotane...kai ligi tsipa re seis...
P
Φιλε μου σε παρακαλω γραφε ΕΛΛΗΝΙΚΑ!
Edited by Baron-Rojo
Lead, Follow or GET OUT OF THE WAY !!!
http://www.blue-whitegt.com 8)STARSERIF έγραψε:Οχι Κυριακη την χθεσινη την περασμενη ηταν στις 28 Μαιου ..απο που θα το κατεβασεις αληθεια??..Δωσε κανα λινκ αμα το βρεις
den to exei anevasei kaneis mexri twra...
O Βερυκιος για μενα ειναι απο αυτα τα νουμερα τυπους ανεξαιρετως φυλου που για ανεξηγητους προς εμε λογους βρισκονται σε θεσεις που απολαμβανουν δημοσιοτητα ενω προκειται για authentic loosers , καμενα χαρτια, κατεστραμενους τυπους, ασχετοι τυποι σε ασχετο χρονο και τοπο που τους ταιζουμε ωσαν γιδια το εγω και τη τσεπη τους. Απο πετζετακου και κατέλη μεχρι Βερυκιο ...
Ητανε και ειναι παντα γλοιωδης και Ασχετος και εξυπνακιας και δυσαρεστος και αντιαισθητικος και αντιτηλεοπτικός και οπτικα και ακουστικα και διανοητικά . Για να μην πω ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ...
Απορω, εχουν χαθει οι πραγματικοι επαγγελματιες και γνωστες ή τα καναλια δεν ξερουν που να τους βρουνε ?? να τους δωσουμε εμεις εαν ειναι μερικα ονοματα βρε παιδακι μου
Ητανε και ειναι παντα γλοιωδης και Ασχετος και εξυπνακιας και δυσαρεστος και αντιαισθητικος και αντιτηλεοπτικός και οπτικα και ακουστικα και διανοητικά . Για να μην πω ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ...
Απορω, εχουν χαθει οι πραγματικοι επαγγελματιες και γνωστες ή τα καναλια δεν ξερουν που να τους βρουνε ?? να τους δωσουμε εμεις εαν ειναι μερικα ονοματα βρε παιδακι μου
"πότε θα έρθει η 28η Οκτωβρίου να πάμε σην παρέλαση να δούμε τα τζάμπο και τα στούκας"
-------------------------------------------------------
- Εμείς πόσα F-16 έχουμε?
- 'Ενα

-------------------------------------------------------
- Εμείς πόσα F-16 έχουμε?
- 'Ενα

-
Kovamaniac
- Επικοινωνία:
Εγω παντως χτες ειδα την πανδωρα κ οταν τον ειδα πεθανα στο γελιο...μιλαει με πολυ "στομφο" ουτε ο βενιζελος δε μιλουσε ετσι το 1920! ασε που εχει αποψη επι παντως επιστητου...αναρρωτιεμαι αν εχει παει στρατο η τη σκαπουλαρισε...σαν κατι αλλες φιρμες...
Jester
A good pilot is compelled to always evaluate what's happened, so he can apply what he's learned.
[marq=left]:m2k:.......:f16:[/marq]

A good pilot is compelled to always evaluate what's happened, so he can apply what he's learned.
[marq=left]:m2k:.......:f16:[/marq]

squid έγραψε:O Βερυκιος για μενα ειναι απο αυτα τα νουμερα τυπους ανεξαιρετως φυλου που για ανεξηγητους προς εμε λογους βρισκονται σε θεσεις που απολαμβανουν δημοσιοτητα ενω προκειται για authentic loosers , καμενα χαρτια, κατεστραμενους τυπους, ασχετοι τυποι σε ασχετο χρονο και τοπο που τους ταιζουμε ωσαν γιδια το εγω και τη τσεπη τους. Απο πετζετακου και κατέλη μεχρι Βερυκιο ...
kai omws o agaphtos verykios exei anapty3ei thn 8ewria tou "iptamenou ntagker"...
otan grafei ar8ra sthn hmerisia ws eidhmwn anaferotan sthn strathgikh a3ia twn iptamenwn ntagker.
profanws kapou eixw diabasei gia iptamena tankers alla den to papagalise kala, h' kapoios ton doulepse gia na ton 3eftylisei...
otan grafei ar8ra sthn hmerisia ws eidhmwn anaferotan sthn strathgikh a3ia twn iptamenwn ntagker.
profanws kapou eixw diabasei gia iptamena tankers alla den to papagalise kala, h' kapoios ton doulepse gia na ton 3eftylisei...
-
Επισκέπτης
Μην κοροιδεύετε καθόλου...
Έχει δίκιο ο Βερύκοκος όταν μιλάει για ιπτάμενα "dagger"
Υπάρχουν...και είναι και ιπτάμενα...
http://es.geocities.com/avionesdecombat ... 4/kfir.htm
Έχει δίκιο ο Βερύκοκος όταν μιλάει για ιπτάμενα "dagger"
Υπάρχουν...και είναι και ιπτάμενα...
http://es.geocities.com/avionesdecombat ... 4/kfir.htm